Борика до Веринско

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
mario.vutov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Борика до Веринско

Мнение от mario.vutov »

Днес ходихме на БОРИКА с един колега 5лв на пръчка риба само каракуда и то много рядко,ходил съм там преди 2 год.и беше същата работа гъола въобще не се зарибява само сабират парите на хората,а жената която събира таксите всеки път лъже че прдишния ден са извадили шаран 6.5 кг и сом 20кг.Това е от мен подбре не ходете.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Борика до Веринско

Мнение от Paublo_Eskobar »

mario.vutov написа:,а жената която събира таксите всеки път лъже че прдишния ден са извадили шаран 6.5 кг и сом 20кг.Това е от мен подбре не ходете.
Не вярвай на тази жена лъже яко :D !Винаги казва едно и също шаран и сом със същите килограми,а иначе сом там има,ама са 2 бройки :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Paublo_Eskobar написа:
mario.vutov написа:,а жената която събира таксите всеки път лъже че прдишния ден са извадили шаран 6.5 кг и сом 20кг.Това е от мен подбре не ходете.
Не вярвай на тази жена лъже яко :D !Винаги казва едно и също шаран и сом със същите килограми,а иначе сом там има,ама са 2 бройки :lol:
И аз потвърждавам... ние като ходихме последния път ми каза,че били извадили шаран 8кг. :mrgreen: :mrgreen:
дими гор 196
новобранец
новобранец

Мнение от дими гор 196 »

Аз хванах 8 кг шаран на 30 април, 7.5 кг на 04 маи 2009 година.
Аватар
mario.vutov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от mario.vutov »

и каде го хвана в магазина ли?
дими гор 196
новобранец
новобранец

Мнение от дими гор 196 »

в магазина ловя лаврак
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Здравейте колеги,реших и аз да напиша първия си пост.На 21-22 юни бях на Борика около 9 сутринта и докато разпъвах пръчките видях няколко доста едри шарана който скачаха над водата.Наистина шаран така и не удари(само каракуди) обаче ги видях с очите си и мисля да повторя пак само че този път през седмицата когато не е толкова пренаселено.По интересното е че имах удар на рибе на дъно(бях хвърлил уж за сом на 2 вмирисани костурчета) но аз през това време съм спал и чак на сутринта видях.Сори за оф-топика обаче едри шарани и сомове на Борика има наистина,колкото и да са малко.Това е от мен,наслука на всички !
Последно промяна от сомчо на Сря Сеп 30, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

Има и аз съм виждал вилата ми е на 15 км. от там и ходя макар и не често ,не обичам да плащам да си упражнявам хобито.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Хах миналата година ходих и аз там , попогрешка :( Борика посмислих за Веринско и там ходих на палатка , Таа същата жена ги разправяше и на мен тези митове . Но при идването ни на язовира едни хора бяха от предната вечер и тъкмо прибираха и на последната въдица им удари нещо бая едро но неможаха д аго извадят и скъса , иначе и те баха хванали само каракуда и дребни костучета . Човек който е ходил там едвали ще повтори
Изображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

mario.vutov написа:Днес ходихме на БОРИКА с един колега 5лв на пръчка риба само каракуда и то много рядко,ходил съм там преди 2 год.и беше същата работа гъола въобще не се зарибява само сабират парите на хората,а жената която събира таксите всеки път лъже че прдишния ден са извадили шаран 6.5 кг и сом 20кг.Това е от мен подбре не ходете.

преди десетина дни едни поэнати бяха на гьола и беха фанали по две кофи каракуда на човек па не энам дали има риба :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Що да не повтори, аз тази година ходих 3 пъти. Единия бях с 15 каракуди, единия с по-малко и последния с към 3-4 кила за цял ден.
Верно няма риба и тая лъже, като дърта циганка. :finga:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

chirusa_bg написа:Що да не повтори, аз тази година ходих 3 пъти. Единия бях с 15 каракуди, единия с по-малко и последния с към 3-4 кила за цял ден.
Верно няма риба и тая лъже, като дърта циганка. :finga:
Tи си ходил на Веринско не на Борика :wink: ама нормално да си забравил то как те разпуках тогава :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Трънчо, някои хора ходят за риба повече от 5 пъти годишно :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Колеги някой да е ходил скоро ? Дайте инфо ако може :P
malin4o
новобранец
новобранец

Мнение от malin4o »

здравейте колеги,миналата седмица ходихме със един приятел до борика,само с по една пръчка на плувка.След добро захранване даваше каракуда,костур и малки шаранчета,за по 5 лева начесахме крастата.Аз лично мисля да повторя.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”