Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Търся багажник
Модератор: Ачо ♣
- Ванко
- научил се да хвърля
Търся багажник
Търся да си взема багажна кутия дето се монтират на покрива на колата,ако някой предлага нека драсне някой ред.
- Ванко
- научил се да хвърля
Трябва ми 2-ра употреба по възможност.HOOLIGAN написа:колега , виж в магазина на SLS на бул."Черни връх" http://www.sls.bg
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Търся багажник
Мой приятел има такава "кутия" или както и казва той-баг. Дълга е към 2 метра и е широка около 40-50 см. Ползваше я за да слага 4-5 чифта ски, но може и да се слага и друго. До колкото си спомням и търсеше 80-90 лв. Ако те интересува-телефона ми е 0886036733.Ванко написа:Търся да си взема багажна кутия дето се монтират на покрива на колата,ако някой предлага нека драсне някой ред.
- Ванко
- научил се да хвърля
Re: Търся багажник
Тоше твоя приятел още ли го има този багажник,кадето си писъл за него или вече го е продал?toshe68 написа:Мой приятел има такава "кутия" или както и казва той-баг. Дълга е към 2 метра и е широка около 40-50 см. Ползваше я за да слага 4-5 чифта ски, но може и да се слага и друго. До колкото си спомням и търсеше 80-90 лв. Ако те интересува-телефона ми е 0886036733.Ванко написа:Търся да си взема багажна кутия дето се монтират на покрива на колата,ако някой предлага нека драсне някой ред.