Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма.И мокро дупе риба не яде
Струма.И мокро дупе риба не яде
Здравейте на всички днес 07.07.2009 с един приятел отскочихме до Струма да се пробваме за мряна пък и друга риба каквато Господ даде.Пристигнахме малко късничко към 9.30.Мястото беше железен мост при който приятеля е бил на палатка и каза че мястото е чудно.Но за мое съжаление се оказа че реката е много бърза и директния който носех не върши работа.Добре че бях взел едно късо пръчле с малка макара.Преуборудвахме пръчката с монтаж основно 0.16 олово подвижно стопер гумен вирбел и основно 0.10 с кука №14.Нагазихме в реката ведно с гащи и маратонки.Първоначална проба на стръв бял червен комбинация от тях нищо.После мамарец нищо и накрая сложихме една гад която е под камъните в реката зелена не знам как се казва.Резултата около 50-60 мренки ама малки не като на Венци.Имаше само 10-на мерни.Пускане и понеже съм много умен се оказа че е единия телефон съм го забравил в джоба дано не изгори.Изгоряхме порядъчно и към 17.00 към София.
P.S има малко снимки в snimka.bg nik ded12 album struma.Ще помоля някой колега ако обича да ги качи за което предварително благодаря.
P.S има малко снимки в snimka.bg nik ded12 album struma.Ще помоля някой колега ако обича да ги качи за което предварително благодаря.
Тоз, който падне в бой той не умира.
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Струма.И мокро дупе риба не яде
Това са зеленки - универсална стръв за Струма !

Последно промяна от emo vasilev на Вто Юли 07, 2009 7:30 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата

Много хубави снимки колега, някои си приличат и не съм ги качил всички!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- разбира нещата
Опа явно съм качил и някои стари сори че пак ги качих Емо!
Много ги накъсвам... кордите!
Колега благодаря за снимките само!
Е заради тези зеленки сигурно ще се сбогувам с телефона а пропо тоз монтаж се оказа удачен ако има други колеги пробвали да споделят евентуално дължината на повода има ли значение моя беше около 15.00 см.и подреждането на линията.Забелязах че имаше други нашенци които ловяха с голямо парче мачкан хляб явно на хранилка и с 2 куки отгоре но нямаше ефект.И защо мрените не бяха мерни а само дребосък може би е от мястото.
-
- новобранец
Фидера е единственото решение на струма сега. Ако бяхте пробвали нямаше да се розочаровате.
Много е бърза реката където бях.А на фидера съм
фен.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Арно сте фанали

тва е екстра монтаж за мрената,аз пускам само повода по дълъг и стръв земен(не торен от магазино)ded написа: тоз монтаж се оказа удачен

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Били сте на Вуковския мост...Ако сте мръднали по надолу под лозята, реката е по добра.. 

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
зеленките са наи-добрата стръв за мряна и скобар през лятото,на редака само на това ги мориме лятото
успех

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това на снимката за мен са си мамарци
зеленките сьщо са под камьните,но не изглеждат така-изцяло са зелени,по дребни са и доста по трудно се откриват..голема грешка,че не сте пробвали на фидер или сьс сьщия монтаж,но с по голямо и полоско олово малко по надолу в самия бьрзей.монтажа,които правя аз е следния-основно 0.28-0.30(да-точно толкова),плоско олово-40-60г,стопер,вирбел и 20-30см повод 0.14.прьчка с чувствителен,но здрав врьх-замета се в бьрзея и с показалеца на влакното отчиташ кьлването
чука по два пьти обикновено.па най голямата ви грешка,че не сте пробвали на ТРОХА
нищо де-следващия пьт 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".