Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Дунав
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
колеги дунав е богата река стига да знаете местата .мога да ви препоръчам там където ходя аз.има условия за всякакъв риболов(блесна ,дъно,плувка..).става на въпрос за остров Есперанто до гр.Оряхово.месните му викат малкия и средния дунав.там са 3 острова и в ръкавите им се свърта мноого риба.кой каквато му се ще.ние с бандата останахме доволни от изминалата седмица.лошото е, че местата които дават се хващат през март и чак октомври се напускат.
.ловихме щуки ,шарани ,мъздруги,сом,дунавска таранка,и едно амурче около 20кила
, 

- Ванко
- научил се да хвърля
Браво колега много добре,би ли бил по подробен за тези места и за стръвта. Аз не съм ходил за риба там, но много бих искал.kalcho написа:колеги дунав е богата река стига да знаете местата .мога да ви препоръчам там където ходя аз.има условия за всякакъв риболов(блесна ,дъно,плувка..).става на въпрос за остров Есперанто до гр.Оряхово.месните му викат малкия и средния дунав.там са 3 острова и в ръкавите им се свърта мноого риба.кой каквато му се ще.ние с бандата останахме доволни от изминалата седмица.лошото е, че местата които дават се хващат през март и чак октомври се напускат..ловихме щуки ,шарани ,мъздруги,сом,дунавска таранка,и едно амурче около 20кила
,
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!