Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рибки по Струма, а и нещо, което ме натъжи много!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Re: Рибки по Струма, а и нещо, което ме натъжи много!
Марияне, ГОЛЯМ си!...
Има някой от горе и той гледа, да знаеш...

Има някой от горе и той гледа, да знаеш...

Поздравления колега.Благодарение на твоя разказ много от нас ще знаят за какво става вапрос като отидат там и срешнат човечеца и ще помагат без да го карат да се черви за да не остане гладен.
-
- кандидат преподавател
Марияне постъпката ти предизвиква в мен сълзи и възхищение.

Колега БРАВО-ВЕЛИКА ПОСТЪПКА

Никога на колене пред когото и да е.
Евала за излета баце и
за постъпката 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- indalo
- фен клуб-скобар
Адмирации. И за постъпката и за риболова. А манджата днес ни е била почти еднаква.

ВДЕ ривър айс, Фил Стар река и бисквитена галета, и трохи разбира се и малко белки.

ВДЕ ривър айс, Фил Стар река и бисквитена галета, и трохи разбира се и малко белки.

Последно промяна от indalo на Чет Юли 09, 2009 9:35 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поклнон пред теб и постъпката ти ! Ти си Човек с главно "Ч" !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Мариан, прочетох темата ти и на мен ми тръгнаха сълзите.... нямам думи... съдбата понякога ни дава примери в подкрепа на великата мисъл на един наш велик класик "ееех.... колко мъка има по този свят ...."
Наистина не зная какво да кажа, разбира се покланям ти се за човешката постъпка! Когато пусках тема, в която търсих мненията на колеги за директен телескоп, помня от теб получих много ценни съвети, сега с тази си постъпка отново ти се възхищавам, дай Боже да има повече хора като теб по този свят. Преди всичко трябва да бъдем хора. Съжалявам, че не те познавам лично, за да ти стисна ръката от уважение, но го правя виртуално, ЕВАЛА!!!

Наистина не зная какво да кажа, разбира се покланям ти се за човешката постъпка! Когато пусках тема, в която търсих мненията на колеги за директен телескоп, помня от теб получих много ценни съвети, сега с тази си постъпка отново ти се възхищавам, дай Боже да има повече хора като теб по този свят. Преди всичко трябва да бъдем хора. Съжалявам, че не те познавам лично, за да ти стисна ръката от уважение, но го правя виртуално, ЕВАЛА!!!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
незнам какво да кажа
нямам думи постьпката ти е чудесна за подражание докато четях се натьжих адски много,наистина има много хора които живеят(живеят ли казах преживяват
е точната дума)които живеят ден за ден и се опитват да оцелеят борейки се с глада болестите и хорското пренебрежение
кьм тях
разчитайки изцяло на хора като теб Мариане 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не вярвам Цецко!Paublo_Eskobar написа:След случката с човечеца и постъпката от твоя страна,мисля че риболова остава някъде на заден план.Малко хора биха постъпили като теб.
По скоро всеки един от нас би постъпил така!Задъхваме се вече,натисна ни яко живота,но сме кораво племе и вярвам че ще оцелеем!
Best regards!
-
- вече хвърля и на тежко
Дано ими по-вече българи като теб,колега в тази наша скапана държава,която май по-вече се грижи за животните отколкото за хората.
Нямам думи колега просто