Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

60мин. с лодката на Mitaka
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
60мин. с лодката на Mitaka
Запланирахме.......
едно излизане ...делнично .... абе с една дума бих си камшика и 'айде при Дармадана.
От 4.30 до 5.30 вчера топнахме пръчките .... ама като я нама...няма я..........!!!...и ни писна и на 2мата от нямане, пък и биричката в барчето на Яхт клуба ни чакаше изстудена
Да ама сме майстори
все пак ....аз на 1 сафрид, а адаша цели 2 + карагьозче.......че и един карагьоз-мазен му удари...и един му избяга.
На мен кат'ми замирише на лодка и направо ми идва да хвърля всички пръчки във водата и да издуя платната за на'майната си. Абе направо забравям за какво съм се качил.

...та ето ви и Епизод 4 - "60 мин. с Дармадана". За да го гледате натиснете върху снимките или ТУК
...п.с. моля да поизчакате да се качи цялото видео - към 16.00ч. ще е готово...както гледам от днешната връзка с БТК - да им го..."начу...."

От 4.30 до 5.30 вчера топнахме пръчките .... ама като я нама...няма я..........!!!...и ни писна и на 2мата от нямане, пък и биричката в барчето на Яхт клуба ни чакаше изстудена

Да ама сме майстори

На мен кат'ми замирише на лодка и направо ми идва да хвърля всички пръчки във водата и да издуя платната за на'майната си. Абе направо забравям за какво съм се качил.

...та ето ви и Епизод 4 - "60 мин. с Дармадана". За да го гледате натиснете върху снимките или ТУК
...п.с. моля да поизчакате да се качи цялото видео - към 16.00ч. ще е готово...както гледам от днешната връзка с БТК - да им го..."начу...."

Последно промяна от durumov на Пет Авг 18, 2006 10:33 am, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Адаш , днес се сетих защо не хванахме риба вчера. Цялата работа е че сутрин преди риболов пия кафе в кварталното барче , знаеш кое. Просто днес пропуснах да хвана сервитьорката за д....о! Ето това е.
Ама дали няма да даде повече ако хвана за същото бившата ти колежка ??? И най-накрая във този форум съм Mitaka.
Ама дали няма да даде повече ако хвана за същото бившата ти колежка ??? И най-накрая във този форум съм Mitaka.
Ний си въ знаем
Митко Дурума и Митко Дармадана...това което човек сам си измисли...друг не може и да го помисли....

Браво бе Дели...в FM колегата Паламудов се похвали че:
Колеги миналата събота с Дели бяхме на Калиакра-какво да ви кажа:освен ,че когато пусках чепарето от лодката оставаше без перушина другото са подробности.Хванахме около 22-25 килограма за деня при идеално море и слънчев ден.Сафрида бе толкова настървен,че на моменти мислех за пръчката.Като доказателство ще ви пуснем и снимки ,които направихме.
а ти си мълчиш...
Митко Дурума и Митко Дармадана...това което човек сам си измисли...друг не може и да го помисли....

Браво бе Дели...в FM колегата Паламудов се похвали че:
Колеги миналата събота с Дели бяхме на Калиакра-какво да ви кажа:освен ,че когато пусках чепарето от лодката оставаше без перушина другото са подробности.Хванахме около 22-25 килограма за деня при идеално море и слънчев ден.Сафрида бе толкова настървен,че на моменти мислех за пръчката.Като доказателство ще ви пуснем и снимки ,които направихме.
а ти си мълчиш...

Митак да ти изпратя една бургазлийка...та да хванеш някоя рибка...Mitaka написа:Адаш , днес се сетих защо не хванахме риба вчера. Цялата работа е че сутрин преди риболов пия кафе в кварталното барче , знаеш кое. Просто днес пропуснах да хвана сервитьорката за д....о! Ето това е.

Последно промяна от batmilen на Сря Авг 16, 2006 3:45 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти сега к'во искаш да кажеш....че лъжа нещо за Понеделник следобед ли...... ??? За сведение твое... в един ден Работих за "сухоту"...........Разходих се с яхта и с пръчка в ръка,..........Водих на плаж жена си,.......... и на вечерно парти-коктейл Служебно ходих,..........и в 6,15 заранта Пак бях в морето да се топна, за да ми се осолят всичките простотии, които ми сервира деня.batmilen написа:Митко Дурума и Митко Дармадана.....това което човек сам си измисли...друг не може и да го помисли..............
Мисли(ете) си кот'си искаш(те) - Купона е важно нещо - къде се намира човек, също - на земята - в морето - в небето....
.... и колко ти "дрънка касичката"
........и чак тогава хората - ама не всички, ами сериозните !
И ДА ИДЕШ ПРИ ЛОКАЛА ДА ГЛЕДКАШ СЕРИЙКИТЕ - НЕ ДА МИ СЕ ЗАХЛАСВАШ ПО ЧЕКИДЖИЛЪЦИ

някой който 'хФанал написа:........Хванахме около 22-25 килограма за деня ..........

Ако на един човек хобито му е зидария - колко ли тухли 4етворки щеше да нареди като еквивалент ???

.... отговора го знам..........батка - Не ми отговаряй тука ... ами кат'се видим на по едно шотландско

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Малко снимки от майстор Дели!
Малко снимки от майстор Дели...помоли ме да ги кача защото от неговия комп не ставало...

Е това е ...
Дурумчо...това не е "Приказка за единичкия сафрид" и "Разходка с лодка" из Варнненския залив а истински риболов...
Останалото оставям на Вас...а Дели отиде за риба...та чакайте още "сърцераздирателни" кадри....

Е това е ...
Дурумчо...това не е "Приказка за единичкия сафрид" и "Разходка с лодка" из Варнненския залив а истински риболов...

Останалото оставям на Вас...а Дели отиде за риба...та чакайте още "сърцераздирателни" кадри....

Е пък ти...поне нека да е от зад "Като кобилата на Генерал Стойчев"! 

Последно промяна от batmilen на Чет Авг 17, 2006 10:28 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уважаеми колеги и колежкийййййййййй !!!!! ................,
Как върви гледкането на видеото...има ли проблеми??????????
Нещо ако трябва да се оправя...казвайте.........еййййййй
Епизод 4 - "60 мин. с Дармадана".
За да го гледате натиснете ТУК
Как върви гледкането на видеото...има ли проблеми??????????
Нещо ако трябва да се оправя...казвайте.........еййййййй

Епизод 4 - "60 мин. с Дармадана".
За да го гледате натиснете ТУК