Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Широка Поляна, Кавал Тепе-питане
Модератор: Кърцата
яз. Широка Поляна, Кавал Тепе-питане
здравейте,
преди 5-6 години съм бил на едни бунгала(имаше и вилички) под наем на Кавал Тепе.
За този уиикенд планираме да отидем, но нямаме никакви координати на въпросното място. Някой може ли да ми помогне с телефони за връзка, за да резервирам предварително?
Или също така ще съм благодарен, ако някой може да ме информира за друго място с подобни условия(близо до водата и да имам покрив над главата), няма значение на широка поляна, на васил коларов, или на тошков чарк.
ще се радвам на бързи реакции, че в петък планираме да заминем
благодаря много
преди 5-6 години съм бил на едни бунгала(имаше и вилички) под наем на Кавал Тепе.
За този уиикенд планираме да отидем, но нямаме никакви координати на въпросното място. Някой може ли да ми помогне с телефони за връзка, за да резервирам предварително?
Или също така ще съм благодарен, ако някой може да ме информира за друго място с подобни условия(близо до водата и да имам покрив над главата), няма значение на широка поляна, на васил коларов, или на тошков чарк.
ще се радвам на бързи реакции, че в петък планираме да заминем
благодаря много
Re:
И аз съм ходил там почти 10 години. За жалост бунгалата на Кавал тепе не работят официално и състоянието им се е влошило драстично. Някакви спорове за собственост между Баташка община и областна управа в Пазарджик
Преди седмица един приятел се върна от там - язовира е пълен та пълен, известната Атидже, която държи кантона на Язовири и Каскади точно под бунгалата по някаква система управлява бунгалата неофициално чрез сина си Мето - за съжалени съм му изтрил мобилния, имах го преди време!
Моят съвет - отиди на Батак, на Дъното, там има и хотелчета, и станции, и бунгала над заведението "Шишарката", не са лоши като за уикенд!
Успех и наслука!

Преди седмица един приятел се върна от там - язовира е пълен та пълен, известната Атидже, която държи кантона на Язовири и Каскади точно под бунгалата по някаква система управлява бунгалата неофициално чрез сина си Мето - за съжалени съм му изтрил мобилния, имах го преди време!
Моят съвет - отиди на Батак, на Дъното, там има и хотелчета, и станции, и бунгала над заведението "Шишарката", не са лоши като за уикенд!
Успех и наслука!
Re: яз. Широка Поляна, Кавал Тепе-питане
Бунгалата работят, в отлично състояние са. Ходихме през уикенда. Вилите са с камини.
Каква камина ,какви бунгала-кажи има ли риба

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
там и жаби няма вечеbkd написа:Каква камина ,какви бунгала-кажи има ли риба![]()
![]()

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ymg18 написа:Бунгалата работят, в отлично състояние са. Вилите са с камини.

Абсолютно вярно! Риба има за който може, но нямам инфо дали се е размразил язовира! Номера на телефона е 0899 918 793!