Питане към администраторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Питане към администраторите

Мнение от Николай Ангелов »

Колегата IDA получи "ban"...заради постоянно заяждане (според администратора, направил го). Не оспорвам, но какво ще стане с останалите, изявили се не по-малко от него в подобни деяния?

п.п. Може и да не ми се отговаря (по-точно, на всички членове на форума, не само на мен). Ама кой ли съм, че да искам обяснение...регистриран едва няколко месеца след създаването на форума, някъде по това време, ама 2004 година.
Последно промяна от Николай Ангелов на Пет Юли 10, 2009 4:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Питане към модераторите

Много моля останалите голеги да не взимат отношение по темата. Адресирана е към администраторите.
Последно промяна от Николай Ангелов на Пет Юли 10, 2009 4:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Смени дестинацията и отправи въпроса си към администраторите!

Давидчо,само днес изчетох поне 20 твои спамерски мнения!4-5 изтрих,другите оставих!Препоръчвам ти за последен път първо да четеш,а после да пишеш!
Проявиш ли се още един път като "на гърнето мерудията" ще си починеш малко!

За Бачо ми е мъчно,но...доста от вас му помогнаха да си замине!Надявам се,поне да е временно!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Питане към администраторите

Промених заглавието на темата. Съжалявам, че намесих модераторите. Моля за тяхното извинение. Грешката е моя, не съобразих на време :oops: .
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

sapuna написа:Надявам се,поне да е временно!
И аз се надявам. Този човек е дал много в този форум..
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

sapuna написа:За Бачо ми е мъчно,но...доста от вас му помогнаха да си замине!Надявам се,поне да е временно!

Банн!!!
от barutchiata на Пет Юли 10, 2009 2:07 pm

IDA-Поради постояни конфликти с колеги от форума, включително и заяждане с модератори изгонвам IDA от форума за постоянно. :shock: :shock: :shock:

Както каза Митака, Бачо беше провокиран многократно, а тези, които му дадоха едно рамо, си стоят ненаказани.
Не че имам против когото и да е, ама къде го еднаквия аршин? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Жалко е за форума,колегата IDA даваше много точни обяснения за своите излети и монтажи,които са били много полезни на всички колеги!!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

barutchiata
Моля те махни му бана вече сигурно си е взел поука моля теееееееее. :| :|
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:D :D :D :D :D :D :D :D само това мога да прибавя,ако има разбиращи от фидер за съжаление баннатият за постоянно не е от тях,мога да ви го докажа,но повечето и да ви обяснявам няма как да го разберете.Ники,виждам,че има упрек към мен и от теб и от Годзилата,ами изобщо няма да влизам в каквито и да е спорове,това ми е последния пост,аз не съм п...а.както сам се отказах от поста на модератор ,така мога и да не пиша изобщо,само,че като знам колко малко са на ти с риболова ще видим какво ще стане.И поради тази причина спряха и да пишат много знаещи и можещи.Желая на всички ви здраве и успехи!Един много важен и уважаван от мен човек,ме разубеди да не си трия постовете,но като остана по свободен ще разчистя доста от тях.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=24373
това е една точица от постигнатото тук сред форума.И пак ще ги организирам,само,че по друг начин.Пиусах вчера в една тема,която ми я изтриха-не съжалявам за нищо,защото сред вас намерих много достойни за уважения КОЛЕГИ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Така, всеки греши....
Но винаги има едно... Но :idea:
Стотици от нас са нарушавали правилата! Не можете да отречете, че аз или който и да е от модераторите Ви е предупреждавал на лични, корегирал постовете и Трил теми извън правилата!

Но има хора, които са Рецидивисти и то супер непоправими!
Искате ли да сметнем колко пъти му е правена забележка.... Барута каза 4... да кажем, че и аз толкова пъти съм му писал на лични знани още 4. И примерно и 4 пъти нe съм му изтривал некоректни постове.... Дотук станаха колко нарушения - 12
А другите модератори....??? :roll:

Та защо 95% от потребителите могат да се съобразяват, а останалите 5% да се мислят за Безсмъртни....
Като не се прилагат санкциите се губи смисълът от правилата..... КОИТО се прилагат само и единствено в краен случай!

Бачови не е сред Нас... благодарение на МЕН! :arrow: http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=25930
Ако има някой, който не може да проумее молбата ми в темата, да пише ще му обясня лично....
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Далеч съм да влизам в конфликти с когото и да е. butnik, досещаш се, че нямам нищо против теб (поне така се надява, за малкото контакти които имаме). Виждаме се от време на време и мога да ти кажа, както и ти на мен, ко има нещо. Дори се радвам като се виждаме, макар и рядко, както ще стане и в неделя...живот и здраве. Не ви деля на тоя и оня, на знаещи и незнаещи. Не това целя. Просто нека "аршина" да е еднакъв за всички. Когато някой наруши правилата, то нека си понесе последствията. С тази си тема и аз наруших едно от правилата. Както аз си давам сметка какво и как пиша, останалите - също. Както и да е, на всички прочели (а и на тези, които тепърва ще го направят) им е станало ясно каква е идеята ми. Нека не се преиначават думите ми. Повтарям се - не искам да засегна или да намекна нещо за някого, целта ми не е да всея смут или разединение във форума. Зададох конкретен въпрос към администраторите (отнасящ се най-вече за barutchiqta, щот той се е нагърбил с нелека задача). Надявам се да има отговор. Ако не - здраве да е. Нито ще спра да чета, нито ще спра да пиша във форума по собствено желание. Обратните крайни решения невинаги са добри (бат Ице, туй е към тебе, и за първи път се обръщам към теб така - приеми го като знак на уважение).
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Гледам доста администратори са отговорили преди мен.Ама какво ти пука, постове да има. :D :D :D Та да кажа и аз моето мнение.Като имаш питане към мен или друг админ питай, ама на ЛС, щото нали виждаш колко админи са се включили в темата по същество.Та ако не си ме разбрал да ти кажа, че такива теми са безмислени, още повече не откривам нищо конкретно в питането.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Щом има "ban",значи има защо...но определено ще липсва на форума.
Жалко!

п.п.Нека му се даде още един шанс.Хора сме-грешим. :wink:
Изображение
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Добре. Благодаря, че отговори. Нищо, че не на въпроса ми ( но явно не знам как и какво да питам). Поне ми обясни, че темата ми е безмислена. Стига по темата, чаках да се включиш и ти го направи. Ако прецениш, не я заключвай, ами направо я изтрий. Нека всички, почувствали се засегнати, да приемат извинението ми.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

butnik написа::D :D :D :D :D :D :D :D само това мога да прибавя,ако има разбиращи от фидер за съжаление баннатият за постоянно не е от тях,мога да ви го докажа,но повечето и да ви обяснявам няма как да го разберете.Ники,виждам,че има упрек към мен и от теб и от Годзилата,ами изобщо няма да влизам в каквито и да е спорове,това ми е последния пост,аз не съм п...а.както сам се отказах от поста на модератор ,така мога и да не пиша изобщо,само,че като знам колко малко са на ти с риболова ще видим какво ще стане.И поради тази причина спряха и да пишат много знаещи и можещи.Желая на всички ви здраве и успехи!Един много важен и уважаван от мен човек,ме разубеди да не си трия постовете,но като остана по свободен ще разчистя доста от тях.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=24373
това е една точица от постигнатото тук сред форума.И пак ще ги организирам,само,че по друг начин.Пиусах вчера в една тема,която ми я изтриха-не съжалявам за нищо,защото сред вас намерих много достойни за уважения КОЛЕГИ.
е най-после няма да имаш конкуренция,ша си номер едно. :smt082
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”