Дайте информация за Доспат

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

djimito
новобранец
новобранец

Дайте информация за Доспат

Мнение от djimito »

Здравейте колеги , на 6 08 отивам за една седмица на Доспат в местноста "Орлино" , дайте малко инфо как е , за какъв риболов да се подготвя ако някои е бил там тия дни ,ще съм му много благодарен. Ако пък някои ще е там тогава да се обади да пием по ракия......
rrumenn
новобранец
новобранец

Мнение от rrumenn »

Бях миналият уикенд в Доспат. За два дни обиколих язовира. Навсякъде е пълна дупка. На дъно едни колеги за 5 дена бяха хванали 2 пъстръвки. На плувка рядко излизат бабушки и костурчета размер "виетнамска пи.........".
Но въпреки всичко приятно изкарване и на слука!
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

На 24-28 юли бях на Широка поляна - всеки ден идваха едни, които бяха отседнали на Доспат и казаха, че първия ден за цял ден са хванали 2-3 костурчета. При нас си наловиха бабушки на корем.
simo6230
новобранец
новобранец

Мнение от simo6230 »

ЗДРАВЕъТЕ КОЛЕГИ.СЛЕД НИАКОЛКО ДНИ ЗАМИНАВАМ НА ДОСПАТ ЗА ЕДНА СЕДМИЗА.БИХТЕ ЛИ МИ ДАЛИ МАЛКО ИФОРМАЗИА ЗА ИАЗОВИРА,ТАъ КАТО НЕ САМ ХОДИЛ ТАМ.
БЛАГОДАРИА ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!НАСЛУКА НА ВСИCХКИ!!!!!!!!!!
enough is enough
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

o

Мнение от EmilAlexov »

Колега вчера се върнах от Доспат.Като цяло слабичко.Водата постоянно мени нивото си и може това да е причината.За първи път ми се случва рибата да е толкова активна през ноща.Иначе костур много ама аз не за това отидох.На теб ти желая повече късмет и хубаво време
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”