Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Внимание!
naRiba.com

Форум

Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Колеги кажете нещо за Арапя. Другата седмица съм там, та да съм подготвен.
- dzigy
- научил се да хвърля
Излизат добри платерини - предимно на блатен червей, но трябва да уцелиш часът на пасажа. Обикновено в Китен на самия плаж-северният минават привечер около 18.30 до 19.00 часа. Сутрин също ги има.
Здравейте колеги.Към 25юли тръгвам за Бургас.Там основно ходя на моста,на централния плаж,щото не знам други места.Дава ли нещо там.Или по Несебър,по морската гара-пускат ли.Миналата година на плочата до гръцкия ресторант лових зарган,сега как е ?
Хора защо не намирам Каята ??? Ходих и на морска гара , ходих и на траката , ходих и на златните и не и не
по 4 - 5 попчета и тва е
Стръвта е бял червей и мида , миналата година на бял ги смазах а сега нищо .
КИРО
Въпроса ти е за друга тема.
П.С. Киро премести ми поста където трябва . Предварително БЛАГОДАРЯ и се извинявам !

КИРО
Въпроса ти е за друга тема.
П.С. Киро премести ми поста където трябва . Предварително БЛАГОДАРЯ и се извинявам !
Последно промяна от paiaka на Вто Юли 07, 2009 10:47 am, променено общо 1 път.
Е те тука ,Бургас ,миналата година този колега ловеше барбунки

Сега дава ли там нещо?
Или по Несебър.

Сега дава ли там нещо?
Или по Несебър.
Тука на моста си има постоянно присъствие,ама какво хващат
След обед ще ходя до Несебър и ще ти кажа.

След обед ще ходя до Несебър и ще ти кажа.
Колеги, утре отивам на почивка в Китен. Въпроса ми е дали има рибарски магазин в Китен или Приморско.
- sarfa
- научил се да хвърля
На моста в гр.Бургас бях преди 2(дена)и се хващаше слабо граца и по някой друго попче.sharo1 написа:Здравейте колеги.Към 25юли тръгвам за Бургас.Там основно ходя на моста,на централния плаж,щото не знам други места.Дава ли нещо там.Или по Несебър,по морската гара-пускат ли.Миналата година на плочата до гръцкия ресторант лових зарган,сега как е ?
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Със сигурност има, но ако ти трябва прясна стръв е по-добре да заредиш от Бургас!dyakov написа:Колеги, утре отивам на почивка в Китен. Въпроса ми е дали има рибарски магазин в Китен или Приморско.
sarfa написа:На моста в гр.Бургас бях преди 2(дена)и се хващаше слабо граца и по някой друго попче.sharo1 написа:Здравейте колеги.Към 25юли тръгвам за Бургас.Там основно ходя на моста,на централния плаж,щото не знам други места.Дава ли нещо там.Или по Несебър,по морската гара-пускат ли.Миналата година на плочата до гръцкия ресторант лових зарган,сега как е ?

Здравеите др петък мисля да заминавам на Иракли на палатки и искам да попитам какви таками да си подготва за там че ще м ие за парви пат ? и как седи положението там с лагеруването на палтки дали е забранено или все още може или да се преорентирам към някое др местенце.Благодаря ! 

за палатките не знам. преди дасетина дни бях там и на реката излизаха доста таранки и илария.на морето не съм пробвал
А на какво на плувка или на бомбарда и с ква страв.Благодарско 

Преди три седми беше забранено......бе направо си гонеха , наблизо са кара дере и шкорпиловци ,тъкъми за платерина на дъно ,бомбарда за зарган ,хаваиско копие или харпун за кая ,това за от брега. Поздравиvidraata написа:Здравеите др петък мисля да заминавам на Иракли на палатки и искам да попитам какви таками да си подготва за там че ще м ие за парви пат ? и как седи положението там с лагеруването на палтки дали е забранено или все още може или да се преорентирам към някое др местенце.Благодаря !
За да поискаш, трябва да дадеш
на плувка,стръвта торен и бял. и колкото и да е странно илария излизаше на торен!vidraata написа:А на какво на плувка или на бомбарда и с ква страв.Благодарско