Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За яз.Цонево - конкретно място
Модератор: sapuna
За яз.Цонево - конкретно място
Колеги, някой от вас знае ли какво е положението на Козя Река? С това високо ниво на язовира как са местата и завърта ли се изобщо някаква риба натам? Обрасло ли е?
А какво е положението с двете мостчета малко преди залива? Чух преди 2-3 години, че единият е паднал и няма как да се продължи с колата по-нататък. Сега как е?
До там си е не малко път и просто не ми се иска да се вдигнем с палатките и с мерака натам и да трябва да се връщаме с подвити опашки...

А какво е положението с двете мостчета малко преди залива? Чух преди 2-3 години, че единият е паднал и няма как да се продължи с колата по-нататък. Сега как е?
До там си е не малко път и просто не ми се иска да се вдигнем с палатките и с мерака натам и да трябва да се връщаме с подвити опашки...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Motorski
- ще става разбирач
Re: За яз.Цонево - конкретно място
я си гледай работата и не се разсейвай! 

- cookies
- научил се да хвърля
Защо говориш така на човека,тои просто попита.Motorski написа:я си гледай работата и не се разсейвай!

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
-
- вече хвърля и на тежко
Я им виж подписитеcookies написа:..........................................................
Защо говориш така на човека,тои просто попита.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ходих с лодката миналата седмица.Обрасло е около брега а в дълбокото гъмжи от потънали дървета,клони...А като гледам брега колко е "равен" не ми става ясно къде се прави бивак и как се лови от брега 

Вътрешните междоусобици в клуба понякога приемат и по-явни изражения
А за бивака и риболова - последно сме ходили през 2002-ра и тогава имаше място и за бивак и за роболов. Жалко, че вече няма да може да го посетим с такава цел...

А за бивака и риболова - последно сме ходили през 2002-ра и тогава имаше място и за бивак и за роболов. Жалко, че вече няма да може да го посетим с такава цел...
А някой колега да е минавал по пътя до там? И до къде стига сега границата път/вода?