Моля ВИ !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Моля ВИ !!!

Мнение от venci72 »

bat_boiko_nikolov :lol: :lol: :lol: :lol: страдам от венерическа болес -боли ме куро за твоо правопис
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

venci72 написа:bat_boiko_nikolov :lol: :lol: :lol: :lol: страдам от венерическа болес -боли ме куро за твоо правопис

:lol: :lol: :lol:
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

1000 години няма да се оправим още ;) !!!!
Туй риболова не е за мен :D
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

както аз не се аресвам на некой така и на мене не ми аресват мазните и вазпитани плашипутарници ,каде не мога да ги дишам ,ама си траем ,това е рибарски форум ,точките и запетайките не ме бригат ,бригаме рибарски работи

пущете една анкета ,ако не искате да ми четете работите нема да пишем повече и готово аз плашипутарник нема да станем и нема да се прайм на такъв каде несъм
petergancheff

Мнение от petergancheff »

Когато не реагираме на откровената изява на простотия, включително целенасочено нарушаване на елементарни правила за поведение, отношение и изказ правим жертва - субкултурата на риболовната общност става синоним на неграмотност и първобитност. Кое е по-добре: Да се поощрява разпростарнението на ценности като разбирателство, старание, развитие, споделяне и взаимопомощ или да деградираме до примати в цялата мизерия около нас?
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Никого не искам да обидя,напротив и аз съм като всички останали-човек,служител,който се бори за да живее по-добре...
Но съгласете се:
"здравеите имам няколко вапроса и ще се радвам да полуца одговор искам да питам тешкото на косам подвижно ли е или е застопорено говоря за риболов на дунав и ако може да ми покажете някои монташ ще сам много благодарен и сащо така косама можели да е от 4ерно влакно"
-грешките не са от бързината!
Искренно съжалявам ако съм обидил някой!
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

venci72 написа:както аз не се аресвам на некой така и на мене не ми аресват мазните и вазпитани плашипутарници ,каде не мога да ги дишам ,ама си траем ,това е рибарски форум ,точките и запетайките не ме бригат ,бригаме рибарски работи

пущете една анкета ,ако не искате да ми четете работите нема да пишем повече и готово аз плашипутарник нема да станем и нема да се прайм на такъв каде несъм

Батка неразбирам ти като какъв се изживяваш.До тук написаното от теб разбирам, че ние пишещите на Български сме плашипутарници.Писна ми от твоите антибългарски простотии.Като живееш в България се научи на Български!И не е нужно да ти пускам анкета за да те разкарам от форума.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”