Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Моля ВИ !!!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Моля ВИ !!!
bat_boiko_nikolov
страдам от венерическа болес -боли ме куро за твоо правопис

venci72 написа:bat_boiko_nikolov![]()
![]()
![]()
страдам от венерическа болес -боли ме куро за твоо правопис

-
- сериозен играч
както аз не се аресвам на некой така и на мене не ми аресват мазните и вазпитани плашипутарници ,каде не мога да ги дишам ,ама си траем ,това е рибарски форум ,точките и запетайките не ме бригат ,бригаме рибарски работи
пущете една анкета ,ако не искате да ми четете работите нема да пишем повече и готово аз плашипутарник нема да станем и нема да се прайм на такъв каде несъм
пущете една анкета ,ако не искате да ми четете работите нема да пишем повече и готово аз плашипутарник нема да станем и нема да се прайм на такъв каде несъм
Когато не реагираме на откровената изява на простотия, включително целенасочено нарушаване на елементарни правила за поведение, отношение и изказ правим жертва - субкултурата на риболовната общност става синоним на неграмотност и първобитност. Кое е по-добре: Да се поощрява разпростарнението на ценности като разбирателство, старание, развитие, споделяне и взаимопомощ или да деградираме до примати в цялата мизерия около нас?
Никого не искам да обидя,напротив и аз съм като всички останали-човек,служител,който се бори за да живее по-добре...
Но съгласете се:
"здравеите имам няколко вапроса и ще се радвам да полуца одговор искам да питам тешкото на косам подвижно ли е или е застопорено говоря за риболов на дунав и ако може да ми покажете някои монташ ще сам много благодарен и сащо така косама можели да е от 4ерно влакно"
-грешките не са от бързината!
Искренно съжалявам ако съм обидил някой!

Но съгласете се:
"здравеите имам няколко вапроса и ще се радвам да полуца одговор искам да питам тешкото на косам подвижно ли е или е застопорено говоря за риболов на дунав и ако може да ми покажете някои монташ ще сам много благодарен и сащо така косама можели да е от 4ерно влакно"
-грешките не са от бързината!
Искренно съжалявам ако съм обидил някой!

- barutchiata ©
- Администратор
venci72 написа:както аз не се аресвам на некой така и на мене не ми аресват мазните и вазпитани плашипутарници ,каде не мога да ги дишам ,ама си траем ,това е рибарски форум ,точките и запетайките не ме бригат ,бригаме рибарски работи
Батка неразбирам ти като какъв се изживяваш.До тук написаното от теб разбирам, че ние пишещите на Български сме плашипутарници.Писна ми от твоите антибългарски простотии.Като живееш в България се научи на Български!И не е нужно да ти пускам анкета за да те разкарам от форума.