Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

желаещи за копринка
Модератор: Кърцата
желаещи за копринка
в неделя смятам да ходя на копринка и по точно на устието.ако има желаещи за съвместен излет да пишат.може да направим корекция на местото за риболов.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Re: желаещи за копринка
Тази неделя нямам възможност за съжаление.......но, от 01.08 до 09.08 съм в гр.Казанлък. Дано тогава да успеем да организираме някакъв излет.shekira написа:в неделя смятам да ходя на копринка и по точно на устието.ако има желаещи за съвместен излет да пишат.може да направим корекция на местото за риболов.
Поздрави!!!

ей,ша си спретнем стебе фидер риболов.точно тогава и аз съм в отпуска.koki написа:Тази неделя нямам възможност за съжаление.......но, от 01.08 до 09.08 съм в гр.Казанлък. Дано тогава да успеем да организираме някакъв излет.shekira написа:в неделя смятам да ходя на копринка и по точно на устието.ако има желаещи за съвместен излет да пишат.може да направим корекция на местото за риболов.
Поздрави!!!![]()
![]()
-
- ще става разбирач
Абе кой ви ги дава тези отпуски
, аз не мога да си вдигна главата от работа, д* го е*а
. Но пък има още време дотогава, дано успея да си освободя няколко дни, за да направим един съвместен излет
.
Наслука!

Наслука!
Никога не пия карал!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Къде ще се остановишshekira написа:в неделя смятам да ходя на копринка и по точно на устието.ако има желаещи за съвместен излет да пишат.може да направим корекция на местото за риболов.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
като се идва от софия,точно преди моста на съхране се одбива на дясно минава се по корубите и след това до където може да стигнеш.