Доспат ?!?!?!?!?!?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Доспат ?!?!?!?!?!?

Мнение от dddinev_27 »

Имам един въпрос към майсторите на пастървата ? Много скоро смятаме да посетим Доспат а след това за още някой друг ден и на Беглика та питането ми е за риболова на Пастърва (Американка) кой начина смятате че е по добър с мухи или с искуствени примамки (блесни ,малки рапали и др.) ???? Ще бъда благодарен за сяко изказано мнение по въпроса :) обещавам информация като се върна
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Доспат ?!?!?!?!?!?

Мнение от VIKI_HARI »

:shock: Пробвай на дъно на стиропор ще останеш изненадан
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Булдо с 2 куки след него на торен и др. чирвеи.Някой път работи по-добре със задържане след замятането :idea: :wink:Опитай и с утежнение на булдото за различно ниво на воденето му.Просто изследвай нещата на место според различни фактори:време,част от денонощието ,игра на рибата и т.н..Утринните излети ще ти бъдят най-точният критерий за реалностите :wink: УСПЕХ..........и да пишеш за резултата :smt023
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Батьо
новобранец
новобранец

Мнение от Батьо »

Колега, аз не съм от майсторите на пъстърва, но мога да ти дам инфорамация за Доспат! Миналата година влизахме с двама, трима колеги навътре (от 50 до 100 метра)с гумена лодка и пускахме котва на едно и също място. Маркирахме местото с шамандура. Захранвахме всеки ден на това място с варен кускус. А стръвта - букетче от бели червеи. На подвижна плувка един метър над дъното. Всеки ден изкарвахме по някоя и друга пъстърва и много костур. Това е от мене, пожелавам ти успех!
Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Мнение от dddinev_27 »

Аз на пружини с кус кус ще хвърлям за него ми е ясно въпроса ми е дали да изпробвам на мухи или на блесни това ми беше въпроса искам да разбера кое ще ми даде по голям резултат и да знам дали да копувам повече видове блесни рапали и други или да наблегна на плаващите мухи :oops:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Почти няма пъстърва вече там -то и ква ли друга риба има...
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

INCUBUS написа:Почти няма пъстърва вече там -то и ква ли друга риба има...
прав си много
nemezis
новобранец
новобранец

Мнение от nemezis »

Появява се и риба за кратко.Като се скъса някоя садка и някой и друг ден кълве. :D
Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Мнение от dddinev_27 »

Вие ме отчаяхте още преди да съм тръгнал :mrgreen: :mrgreen: поне 10 дена сред природа разходки в гората, ако не върви ще отскочим и до Широка поляна или до Батак се ще намерим рибка .По важното че няма да съм си в къщи ще хапнем ще пийнем а пък и се някоя риба ще хванем :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”