Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

60мин. с лодката на Mitaka
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
batmilen написа:При мен излизат само снимките...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....кажи му да не се ослушва....щото ако дойда ..... само на Щека ще ми станеbatmilen написа:Абе рекох МУ на Локалчо...ама нещо се ослушва...кратички били...клипчетата...и все в тоя дух...Ама нека да дойде време за сериозен риболов...ще вземе да се усуква...ама нъцки...ще го пратя на моста при пенсийте...хахахаха...

Аре, бе Локал..........направи диска на батето ...... може направо на DVD да си го пуснеш, батка - само ще бъде по замазано обаче.
... ей да вземем да се дръпнем от твойта сеизмичност....ааа...ааа....batmilen написа:........връзка с повишаващата се сеизмичност..........
Батка ... а едно рандеву до РОМАНЯСКА - ей го де е !
Тия румънци напълниха наште курорти.... при тях е рибата , ма'........им..... тамън по малко ши'ни пречат да си 'фърляме.
Аз имам и един Гръцки план за през Септември - започва от Горна Джумая с напиване

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що не му казваш, че трябва да ги настъпи тез мистрии като пристигне, бе Адаш,.... и да ги хване за дръжките. Така никакъв разход на сухо - а пък лулите ще са налице за Батката
..........даже и мистриите може да си запази за следващия път.........като отива.....
.....ако му е харесало

.....ако му е харесало

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ти от неговата ли мина, ве Жоре.... ши'я видим таз работаАнатемосания написа:Баткааааа, тия мехлюзи май искат да изпуснеш сапунчето...![]()
![]()
и да си дойдеш обиден от Турция
![]()
![]()
батка съвет не се навеждаи мноо мноо ако ходиш там чи после наместо да пръднеш само ши хухкаш
![]()
![]()