60мин. с лодката на Mitaka

Модератори: emo vasilev, alekst

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:При мен излизат само снимките... :wink:
:lol: :lol: :lol: Бат Милене, на твойта Орешарска машина само снимките ще излизат :lol: :lol: :lol: Локал4о да ги дръпне и да ти ги копне на една пло4ка 700 МВ. - само тъй ще ги видиш, мой човек :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе рекох МУ на Локалчо...ама нещо се ослушва...кратички били...клипчетата...и все в тоя дух...Ама нека да дойде време за сериозен риболов...ще вземе да се усуква...ама нъцки...ще го пратя на моста при пенсийте...хахахаха... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Абе рекох МУ на Локалчо...ама нещо се ослушва...кратички били...клипчетата...и все в тоя дух...Ама нека да дойде време за сериозен риболов...ще вземе да се усуква...ама нъцки...ще го пратя на моста при пенсийте...хахахаха... :wink:
....кажи му да не се ослушва....щото ако дойда ..... само на Щека ще ми стане :lol:

Аре, бе Локал..........направи диска на батето ...... може направо на DVD да си го пуснеш, батка - само ще бъде по замазано обаче.
batmilen написа:........връзка с повишаващата се сеизмичност.......... :wink:
... ей да вземем да се дръпнем от твойта сеизмичност....ааа...ааа....

Батка ... а едно рандеву до РОМАНЯСКА - ей го де е !
Тия румънци напълниха наште курорти.... при тях е рибата , ма'........им..... тамън по малко ши'ни пречат да си 'фърляме.
Аз имам и един Гръцки план за през Септември - започва от Горна Джумая с напиване :wink: и среща на випуска на Югозападния Университет - мастика с айрянчи ........... ммм....ммм....ммм..... фантазия!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Mitaka
новобранец
новобранец

Мнение от Mitaka »

А , такива дето задниците им са като на кобилата на генерал Стойчев си ги имаме и тук. Там има много черна работа , а тя е за по-младите съфорумци . Ние сме по довършителните работи . По висшия пилотаж с една дума.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Като ги плеснеш по дупето в Бургас...докато стигнат до Варна ...още се тресе... :lol: Прав си за "черната работа"...ама нали все някой трябва да я върши... :lol:

Навремето моряшките булки пращаха следните телеграми на мъжете си в "Океански риболов"...."АЗ И СПИРО СМЕ ДОБРЕ!"
Аватар
Mitaka
новобранец
новобранец

Мнение от Mitaka »

Между другото разбрах ч е си колекционер на лули . Какъв ти е проблема , отиваш в Истанбул и носиш чифт мистрии , продаваш ги за 100$ и ще си купиш не една а 4 лули и то маркови. Стига да можеш прекарай повече.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Що не му казваш, че трябва да ги настъпи тез мистрии като пристигне, бе Адаш,.... и да ги хване за дръжките. Така никакъв разход на сухо - а пък лулите ще са налице за Батката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:..........даже и мистриите може да си запази за следващия път.........като отива..... :wink:

.....ако му е харесало :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Баткааааа, тия мехлюзи май искат да изпуснеш сапунчето... :lol: :lol: :lol: и да си дойдеш обиден от Турция :lol: :lol: :lol: батка съвет не се навеждаи мноо мноо ако ходиш там чи после наместо да пръднеш само ши хухкаш :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Анатемосания написа:Баткааааа, тия мехлюзи май искат да изпуснеш сапунчето... :lol: :lol: :lol: и да си дойдеш обиден от Турция :lol: :lol: :lol: батка съвет не се навеждаи мноо мноо ако ходиш там чи после наместо да пръднеш само ши хухкаш :lol: :lol: :lol:
...ти от неговата ли мина, ве Жоре.... ши'я видим таз работа :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”