Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямата риба, която сте хващали?
Модератор: bobopeli
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
моята наи голяма риба е амур 13.400кг преди две години,но го измерих 6 часа след като хванах,но си мисля че теглото му беше повече .вадих го доста време размота ми кажи речи цялата корда,но си заслужаваше. имам други амури по на 9---10 килограмови но такива прблеми съм нямъл от 5 до 15 мин и вънка.тоя амур беше много луд стоеше на 150 метра от горе на водата и към брега не идваше сиед дълга борба излезе като парцал и веднага умря и заради това си мисля,че теглото му беше повече.........умрялата риба дава фира след 6 часа.
-
- новобранец
-
- разбира нещата
Моят рекорд е амур незнам колко точно тежеше понеже кантарите с които разполагах не го хванаха, но като гледам галерията на kalcho ще да е от неговата рода
.Улова е от тази година юли месец на яз.Овчарица корда 0.35 монтаж на косъм. Имам и около 2-3 изтървани късат при самия удар а на единия ми затегна аванса все пак и на това съм доволен 

Много ги накъсвам... кордите!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
виж тукhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=4130&start=15pet55 написа:Kalcho къде по-точно на Дунав ги ловите тези огромни риби бе
Днес в 06:50 мин.Бял амур 16кг.Това ми е най голямата риба(за сега):)))
Значи борих се с него близо 35-40 мин.,размота ми почти целия конец(започна да ми се вижда шпулата).......,но накрая се измори и с ликота(голема кука с дръжка):)) у главата.....мой приятел ми помогна с ликота......ако бях сам не знам кво щеше да бъде........но нали е вече във фризера....
Имам снимка но нещо немога да я пусна тук.........
п.с.Забравих да кажа, че е хванат около Видин...
Значи борих се с него близо 35-40 мин.,размота ми почти целия конец(започна да ми се вижда шпулата).......,но накрая се измори и с ликота(голема кука с дръжка):)) у главата.....мой приятел ми помогна с ликота......ако бях сам не знам кво щеше да бъде........но нали е вече във фризера....
Имам снимка но нещо немога да я пусна тук.........
п.с.Забравих да кажа, че е хванат около Видин...
-
- новобранец
Рибата
здравейте на всички. Току що се връщам от Жековир и Душанци . Там няма риба!!! осем души не хванахме и кило! Кажете къде да ходиме около София. Ако има до 150км примерно!
-
- новобранец
15см
Мойта най голяма ( за днес) е 15см.... скапана работа не ходете там!!!