Питане към администраторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Питане към администраторите

Мнение от ExTaZzY »

Като гледам май Николай Ангелов иска да ни баннат цялата група дето сме били във въпросния конфликт,тъка ли да го раззбирам? а да ти кажа ли ники къкви лс-та получих преди и повреме на самия спор които и на барута не съм ги пратил,а и се появи един индивид явно подтикнат от самия IDA да се насочи право срещу мен но както му казах и на него нито ми е на възраста (по голям е ) нито ми е на акъла (явно по-малко) че да се занимава с мен и да ме нарича със скрит подтекст мързелив глупак който не е ходил на училище и не разбира български.... ами я се постави на мое място и някой ей тъка реши от веднъж да се заяжда за тъкива глупости с теб защото явно друго не е измислил.... а мнението преди въпросния му пост беше насочено към IDA и то с въпросителна накрая не удивителна .... айде кажи ми аз с къкво съм виновен,че си защитавам честта? Аз ще ти отговоря имам обаче защото тръгнах да се отбранявам срещу нападките който не са за първи път от въпросните хора....

ExTaZzY написа:
gorkata_petrov написа:
Пък и това колко ходя и къкво правя на училище не е твоя работа и престани да се заяждаш защото както казва един твой приятел писнахте ми да се заяждате и ще се оплача на когото трябва !!!
Наско , този твой пост много ми прилича на заплаха.А аз не обичам да ме заплашват.Вземи си бележка и не повтаряй повече тази грешка Поздрави. :D
Къде съм отправил заплахи и къкво съм казал всичко си го пише в правилата ... Ако някой пторебител се заяжда с вас оплачете се на мен :arrow: barutchiata

Надявам се несъм обидил никого с въпросния отговор просто коментирам темата....
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове спирайте се!!!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Не, желанието ми е друго. Получих отговора от админа. За мен темата се изчерпа. За последен път се повтарям - не защитавам или обвинявам някого. Приемете, че се включих като страничен наблюдател, безпристрастен. Нека покажем уважение и разбиране към админа и чуем апела му.

п.п. Предложих да спрем по темата след вкючването на админа, ама предното мнение ме касае, та затова се включих отново.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Николай Ангелов написа:За мен темата се изчерпа.

Така е :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”