Реки около Ботевград

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Breaker3
новобранец
новобранец

Реки около Ботевград

Мнение от Breaker3 »

Здравейте.
Предстои ми пътуване тази събота и неделя до Ботевград и реших да го съчетая с риболов.Бихте ли ми казали дали се намира близка река до града където мога да половя.Потърсих информация в интернет но не намерих.Благодаря предварително.
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Реки около Ботевград

Мнение от sirius3 »

... Грешка... :oops:
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Здравей колега,има доста приятни рекички в региона, Осиковска лъкавица, Правешка лъкавица, държат риба ,но ако си с кола пробвай на малък Искър, да речем при Своде, има доста хубави места, не е далеч, излизат добри кленове а и някой друг скобар можеш да излъжеш..дано съм бил полезен...наслука :!:
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

И да добавя - тактиката е на плувка с много захранка с хлебни трохи, лепени червеи и за стръв бял. С две думи като на Струма :wink: . Аз лично напоследък само с мухарката ходя и съм доста доволен - добри кленове излизат - дано съм бил полезен и още веднъж наслука :!:
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Breaker3
новобранец
новобранец

Мнение от Breaker3 »

Благодаря за информацията.Прибрах се преди малко но не успях да намеря реките а намерих някакви други по-малки където хванах около 10 уклея и ги пуснах.Имайки предвид че валеше е добре поне не е капо.Утре пак ще ходя в Ботевград но мисля вече да отида на малък Искър при Своде и да се пробвам,че трябва да си начесам крастата вече. :lol:
Breaker3
новобранец
новобранец

Мнение от Breaker3 »

:? Днеска още по-зле,реката беше придошла и се беше увеличила много(имаше дървета и клони които бяха заляни на около 2-3 метра от новия образуван бряг.)Бях на споменатия Малък Искър при Своде до някакъв мост и около него,мястото беше добро имаше бързеи,вирчета но реката беше доста мътна като кал.Реших да се пробвам се пак толкова път бих,но напразно,пълно капо. :oops:
И това не беше всичко видях двама бракониери,които търсиха с непозволени средства(мрежа) вече подраснали кленове.За щастие само два бяха завоювали.Надявам се да съм бил изчерпателен ако някой ще ходи наблизко около реката или там по-добре да изчака да се избистри.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”