Има ли АРЕНДАТОРИ на язовири във форума ?????

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Има ли АРЕНДАТОРИ на язовири във форума ?????

Мнение от krokibg »

Аз съм арендатор на язовир и искам,ако има и други колеги РИБАРИ-АРЕНДАТОРИ,да обменим мнения и да споделяме за всички проблеми и неща които правим,за да не плюят по нас редовите колеги рибари.Не е задължително да споменавате водоема който държите,зада не се ругае от страна на недоброжелатели по адрес на определения водоем.Ще съм благодарен и на мнения от рибари,за да знаем какво те биха искали да получат в замяна на определената от нас такса.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Има ли АРЕНДАТОРИ на язовири във форума ?????

Мнение от kal4ev »

Krokibg написа:Аз съм арендатор на язовир и искам,ако има и други колеги РИБАРИ-АРЕНДАТОРИ,да обменим мнения и да споделяме за всички проблеми и неща които правим,за да не плюят по нас редовите колеги рибари.Не е задължително да споменавате водоема който държите,зада не се ругае от страна на недоброжелатели по адрес на определения водоем.Ще съм благодарен и на мнения от рибари,за да знаем какво те биха искали да получат в замяна на определената от нас такса.
къде е водоема,и каква риба има?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Калчев,искаш риба ли да купуваш,ловиш или нещо друго.Мързи ви да пишете и само като някакви първолаци,пишете по два реда,да се чуди човек какво искате да кажете.Май не си прочел правилно темата,не си търся клиенти,а хора който са арендатори.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Има ли АРЕНДАТОРИ на язовири във форума ?????

Мнение от executor »

Krokibg написа:Ще съм благодарен и на мнения от рибари,за да знаем какво те биха искали да получат в замяна на определената от нас такса.
Колкото рибари пишат,толкова различни изисквания ще има.Лично за мен-идеален вариант е среден или сравнително голям водоем,с добра популация от големи шарани,за които да има забрана да се прибират.Ловиш,снимаш пускаш.За любителите на шарана като кулинарен обект,във същия водоем да има риби от порядъка на 2-3 кг,от които срещу таксата да можеш да прибереш един без да го плащаш,примерно.Ако ти трябва повече риба-вече си я плащаш на килограм.Пак казвам,това е лично мое мнение :roll: :D
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

Krokibg написа:Калчев,искаш риба ли да купуваш,ловиш или нещо друго.Мързи ви да пишете и само като някакви първолаци,пишете по два реда,да се чуди човек какво искате да кажете.Май не си прочел правилно темата,не си търся клиенти,а хора който са арендатори.
да ,прав си.извинявай.просто исках да разбера къде е водоема(като клиент разбира се).не е станало кой знае какво.

Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”