Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Ти сигурно си най-добрия сомаджия.Сомаджия на кльонк.То тоя дето е правил "страдивариус" май от отдавна не е сред живите.Ама ако има един експонат бих си купил,че съм фен-цигулар.
Добре е да си добър
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

kalins написа:Ти сигурно си най-добрия сомаджия.Сомаджия на кльонк.То тоя дето е правил "страдивариус" май от отдавна не е сред живите.Ама ако има един експонат бих си купил,че съм фен-цигулар.
не знам кой е най-добрия сомаджия, пък и не в това е въпроса, но за сведение човекът направил "страдивариуса"/кльонка/ е сред живите и се радва на добро здраве! Нека е жив и здрав та да ни учи на този риболов! В събота и неделя на 12 и 13.08 и той беше на язовир Ивайловград!
Изображение
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Не бях отворен,че казвате на кльонка страдивариус.
Защото съм чул че за една цигулка най-важен е лака,а този с който Петър лакира аз му го дадох преди две години.И нека се радва още много години на добро здраве.И да гледа лозето,щото прави много хубаво вино и ракия.
п.с. И нека некои хора да не се мислят за най-добрите.Те просто не са.
Аре чао
Добре е да си добър
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

kalins написа:Не бях отворен,че казвате на кльонка страдивариус.
Защото съм чул че за една цигулка най-важен е лака,а този с който Петър лакира аз му го дадох преди две години.И нека се радва още много години на добро здраве.И да гледа лозето,щото прави много хубаво вино и ракия.
Аре чао
Май не е само лака най важното, ма както и да е-къф беше твоя дето го подари на бай Пешо, ако не е тайна естествено.. :roll:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Обикновен яхтен лак.Не се пука от водата
Добре е да си добър
coren
новобранец
новобранец

я кажи къде са бивакували тия хубавци и кога и ще ти кажа вя

Мнение от coren »

Ако толкова точно знаех кои са тези риболовци и къде са бивакували на Ивайловград щях със сигурност да знам дали са "мрежари" или риболовци , а иначе може и за един ден да хванеш 2-3 големи сома стига късмета да ти е в повече :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

като те слушам и ми става весело на душата... :D горкия Петьо какво ли е правил преди твоя лак....щото моя кльонк е на 10 годинки а и неговия :lol: :lol: :lol: (малко знаеш явно...човека си е м/у живите...господ здраве да му дава!)

а защо Страдивариус ли ???....ами някой са....твоя от тях ли е ? доколкото знам и твоя е правен от него пък ти мухарка си подарил в знак на благодарност ??? :lol: :lol: :lol: (виждал съм много нови ментета...красиви и неработещи)

остава и ръка да имаш за да свириш с него.... :roll: не че не знам че ходите много с Боби и Любо :lol: знам и че обикаляте много за сом...от Кюстендил до Монтана итн

а знам че и още кльонкчета си искал....ма няма "матриал" вече :lol: :lol: :lol:

а дали сме добри сомаджий "някой" ами незнам....колко сома хвана ти тая година...??? я да чуя ??? мойте са доста вече....

или викаш...и това не е от значение....е тия който стоиме по много и по много ловиме, а за теб незнам как е ??? май не се вястна тая година....и резултата е.....плачевен, а ??? :lol: :lol:

ако си майстор на сома....да вържеме по някой лев (приема се и в компактдискове) и влизаме...става ли ? :roll:

кой ли ще се смее после ...как мислиш ??? :roll:

ние не сме от най добрите....ние сме простичко казано...най добричките !!! ...дай ми уловен брой сомове за 2005 та от теб ???...ще стигнеш ли до 68 бр ?????????....кога....със 2007 заедно ли ?

едно е да ти се иска друго е факта нали ? :wink:

малеее каква скромност а...ами няма ми я циганката да ме фали...останаха ми само снимчиците обаче на сомчетата....пазиш ли твойте ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

я да си цункам кунките златни... :lol:
Господ може всичко чада мой !
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

малее, мале .... мани мани

Нямам думи за вас хора що си тровите нервите бре, ще ви стане лошо.

Пък и не е приятно да ви чете човек подвизите и суперголемите изхвърляния и хвалби.

Сподели с хората, как си ги хванал тези 68 сома, за колко време, как си ги лъгал. Пък снимай този ценен страдивариус, направи му чертеж, та да видят хората , да знаят. И тогава ще ти благодарят и ще ти викат евала Бате , браво на теб и т.н.

А така уфф какво се занимавам и аз...

Оставям написаното , но няма да се доизразявам натам ...

Извинявам се ако съм засегнал някой , не ми е била това целта !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

каквото повикало такова му отговорило....а страдивариуса не съм крил...доста хора от тук го знаят...както и доста хора от сайта са хапнали сом от мене...аз обаче от никой не съм ял.... :lol: :lol: :lol: (освен от Петьо) а и от никой не съм крил опита и знанията си...когато писах за тях...а вярвай ми в тоя сайт съм от създаването му кажи речи....станаха после специалисти до толко че чак заспориха с мен....изтрих всичко...над 1500 поста...и сега това е втора регистрация....

та.....защо ли не ми се говори...

ма като се пробва някой да ме ръфа поне да е на нивото ми... :twisted: а не от вчера рибар днес специалист...някак си не ми се връзва Кольо ?

щото бил чел...и знаел...а и въдички една две имал...

Кольо вече не тровя нерви...смея се с кеф...и по същия начин си ги ловя !

знаеш ли колко скандали сме отнесли с Милко лека му пръст за това че дадохме гластност на тоя риболов и то именно от Петьо ???...и до ден днешен ми го натяква !!! аз пръв, Милко след мен и сега и куцо и сакато е специалист кльонкаджия до толко че и съвет не взима...знае повече и от нас...

а сом....все няма...или ако има недай боже един....олеле каква тупордия вдига...мани мани !

а суперизхвърляния Кольо няма ...има само рекорди пич и рибарска слука.......ма не за всички :lol: :lol: :lol:

къв беше лафа....ай със здраве :wink:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

w

Мнение от EmilAlexov »

Немой с рого колега.Личи ти че знаеш и можеш но ако търсиш признание има състезания ,класаций по разни вестници и т.н..Тук обменяме информация,получаваме ценни съвети [от такива като теб] ние които тепърва прохождаме.Прощавай ако със нещо съм те засегнал.Пожелавам ти през тази година да се похвалиш със 78 сома.
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Не ми са ми ясни няколко неща:
1. Докога ще се мерят атрибути само на думи и тук във форума? Не ви ли писна? Ама яко? А? Па, вземете си направете едно състезание и ще се види кой какви /какъв/ ги /го/ вади.
2. Я да се огледаме колко са темите във форума, които дават някаква смислена информация? А? Нещо май ви е понапекло слънцето!
3. 68 /шестдесет и осем/!!!!! :shock: Повтарям /за тоя дето не е чул/ - 68 /шестдесет и осем/ сома! :shock: :P Една лъжа като се повтори 10 пъти – става истина. Какви 68 /шестдесет и осем/ сома? Какви пет лева? Жоро, за миналата година в целия язовир от всички, които са го посетили незнам дали са извадени толкова риби. Стига толкова, че хората четат и мани другото, ами мислят, че това е истина! Простата сметка показва, че ти не би трябвало да имаш празно влизане! Те това кой го постигне – шапка му свалям. Такова животно нема.

Вижте откъде тръгна темата и докъде стигна. И това не е естествено развитие и изместване на темата, а мачовско лупанье у гърдите, от което няма никакъв смисъл. Виж, сеир има доволно. Даже повече от доволно. Хората влизат в “риболов на сом с кльонк” за да гледат панаири. И ние се стараем да не ги разочароваме. :twisted: Яко се трудим по въпроса! :lol: Чудя се защо ги няма /караниците/ в другите подфоруми. Дали там влизат съвсем други хора. Абе незнам ама нещо не е в ред. Ей, това сомаджиите са много гадно племе, дееба.

Ама и аз изпрасках едно смислено мнение, мани остъви се! Аре стига, че и от това нема смисъл.
Сос здравье.
8)
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

w

Мнение от EmilAlexov »

Това за едно състезание между сомаджийте е интересна идея ама дали ще има желаещи.Че те са малко чешити.ЕМИ....................ако има желаещи организацията и СПОНСОРИТЕ от мен .А мястото и регламента от господа сомаджийте че да няма сръдни .
Аватар
karuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

АХА ЯСНО ТУК СЕ МЕРЯТ ПИШКИ

Мнение от karuk »

И така кои ходи на Ивайловград кой хваща кои не хваща нищол
Типично Българска работа .
Този форум май е за споделяне на информация ама нейсе , няма инфо някои културен ако има да сподели последна информация от Ивайлоград ще черпя.
Со
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Анатемосания написа:
като те слушам и ми става весело на душата... :D горкия Петьо какво ли е правил преди твоя лак....щото моя кльонк е на 10 годинки а и неговия :lol: :lol: :lol: (малко знаеш явно...човека си е м/у живите...господ здраве да му дава!)

а защо Страдивариус ли ???....ами някой са....твоя от тях ли е ? доколкото знам и твоя е правен от него пък ти мухарка си подарил в знак на благодарност ??? :lol: :lol: :lol: (виждал съм много нови ментета...красиви и неработещи)

остава и ръка да имаш за да свириш с него.... :roll: не че не знам че ходите много с Боби и Любо :lol: знам и че обикаляте много за сом...от Кюстендил до Монтана итн

а знам че и още кльонкчета си искал....ма няма "матриал" вече :lol: :lol: :lol:

а дали сме добри сомаджий "някой" ами незнам....колко сома хвана ти тая година...??? я да чуя ??? мойте са доста вече....

или викаш...и това не е от значение....е тия който стоиме по много и по много ловиме, а за теб незнам как е ??? май не се вястна тая година....и резултата е.....плачевен, а ??? :lol: :lol:

ако си майстор на сома....да вържеме по някой лев (приема се и в компактдискове) и влизаме...става ли ? :roll:

кой ли ще се смее после ...как мислиш ??? :roll:

ние не сме от най добрите....ние сме простичко казано...най добричките !!! ...дай ми уловен брой сомове за 2005 та от теб ???...ще стигнеш ли до 68 бр ?????????....кога....със 2007 заедно ли ?

едно е да ти се иска друго е факта нали ? :wink:

малеее каква скромност а...ами няма ми я циганката да ме фали...останаха ми само снимчиците обаче на сомчетата....пазиш ли твойте ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

я да си цункам кунките златни... :lol:
:D :D :D :D Колко ми е смешно.
Аз спирам да пиша щото тука верно има хора дето се мислят за велики ама не са.Едно е да се мислиш друго е да си.
Добре е да си добър
coren
новобранец
новобранец

Мнение от coren »

Не знам какво се впечатлявате от бройката 68 сома за един сезон - лично аз познавам поне 5 човека , които са хващали и повече сомове за един сезон :D Само , че доколкото знам в този риболов се ценят трофеите така ,че ако ни каже колко е най-голямата му извадена риба за сезон 2005 ще може да го наредим в класацията на съответното място.Класацията е нужна за да може да се види кой къде се намира и колко разбира , тук късмета е сведен до минимум ,защото не може всички участници да са супер щастливци или каръци, един или двама да , но не и всички :!:
Ако тези 68 броя са между 2 и 5 кг. "евала" - Анатемосания ще го прекръстиме в Анатемосаната и ще го назначиме за директор на Обединена Детска Градина "ИВАЙЛОВГРАД".Обаче може да е хванал и някоя по-голяма риба 70-80кг. и да се е снимал с нея и тогава ще е в тройката за 2005 и пак ще си е АНАТЕМОСАНИЯ - иначе шев на лигавничетата ще го правиме :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”