Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
petko_5kov
новобранец
новобранец

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ

Мнение от petko_5kov »

извинявам се. абе хора много тъпо на тази локва минково само в камъша ли кълве
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

За съжаление в събота не удари нито веднъж...дали от времето дали са хранили рибата...плюс това имаше един нагъл с 12 въдици на моето място та едвам не станахме на кълбо, след като затънах в калта преди това и се наложи да вървя пеша в мокрото...

За язовира: трябва да имате риболовен билет, на място се плаща по 5 лева, а ако имате билет за дружинката в Минково се плаща по 2 лева на ден. Отваря циганина към 5:00, но с армаган бутилка ракия може според мен и кам 02-03 сутринта да успеем да се вмъкнем. Други особености.. царевичка млечна, стиропор и бъркано за пружина и много успех :)
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

petko_5kov написа:извинявам се. абе хора много тъпо на тази локва минково само в камъша ли кълве
Там най-много и най-едра, иначе по цялата локва кълве само да е гладна рибата и да е подходящо времето...каквото не беше тази събота.
goshodimov
новобранец
новобранец

Мнение от goshodimov »

Още едно нещо да попитам . Язовира достатъчно дълбок ли е за ловене на плувка или само на дъно търсите рибата ?
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

goshodimov написа:Още едно нещо да попитам . Язовира достатъчно дълбок ли е за ловене на плувка или само на дъно търсите рибата ?
Дълбок е по стената има към 2-3 метра, там където аз хванах прасенцето е към 1.70м, в събота съм там, въпреки че до сега от тогава насам почти нищо не се хваща....
petko_5kov
новобранец
новобранец

Мнение от petko_5kov »

тя там май никога не остава гладна мангото си я храни стабилно ама кво да се прави така се правят пари мойе да пробвам за 3ти последен пат само в камъша с важе. Мангото каза че бил 8м дълбок
nETaP
новобранец
новобранец

Мнение от nETaP »

na pl4idol na malkiq ima riba i raci ....
nETaP
новобранец
новобранец

Мнение от nETaP »

zna4i koito hodi na pla4idol i minkovo da me nameri v skype skypa mi e "zlezle6"
petko_5kov
новобранец
новобранец

Мнение от petko_5kov »

на малкия на плачи дол ходих с 1 авер на стената и там 1 човечец си хварля на парашут за раци както си хварляше по 1 време извади 1 риба. Понеже беше на другия край на стената и не се виждаше каква риба е отидох да видя. като приближих и видях какво е хванал на тапия парашут направо паднах---около 600г щука. Невероятно но с очите си я видях
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Колеги , трябва ми спешно информация накъде да тръгвам утре , эащото неэнам как е положението по водоемите край нас ! Предложиха ми Генерал Киселово , но неэнам какво има там и какви са условията - така , че ако някой энае моля да ми отговари . Чакам и други предложения , эащото наистина вече неэнам къде да ходя - може и платено да е ?
Благодаря ви предварително и Наслука ! :wink:
petko_5kov
новобранец
новобранец

Мнение от petko_5kov »

значи аз до колкото знам там няма нищо май на теб какво ти казаха че има
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Колеги даите някво инфо за Езеретс,че сам от другия краи на Балгария а ще идвам на гости другата седмитса в Добрич и смятам да ида и там.Благодаря предварително.
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

Утре отново съм на Минково, предната събота един колега отрази едно парче към 10 кг шаран и 10-на каракуди по 1 кг..изкопчих тайната му и утре съм зареден, от предния ми излет само настинката ми остана, който влиза сутрин в 5 да захранва до пъпа във водата...да внимава..до 9-10 си е кучешки студ там.
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Колеги, решили сме с приятели да направим на някоя яэовир иэлет с преспиване на палатка. Имате ли идея къде е удобно и съответно раэрешават да се лагерува ? Мислих си эа Одринци - там е удобно , но неэнам дават ли ? Може и други предложения ? Благодаря предварително :wink:
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Спец-костур написа:Колеги, решили сме с приятели да направим на някоя яэовир иэлет с преспиване на палатка. Имате ли идея къде е удобно и съответно раэрешават да се лагерува ? Мислих си эа Одринци - там е удобно , но неэнам дават ли ? Може и други предложения ? Благодаря предварително :wink:
Оброчище.Миналата седмица бях там с преспиване и хванах десетина каракуди на директен,едната от които около 700г.Даваше ми само през ноща.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”