Варна ?

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Варна ?

Мнение от kalkan4o »

Здравейте колеги и колежки :lol: .

Я кажете да се е вясвала рибата по морето около таз Варна :roll: ?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

Връщам се от Созопол.Там колегите на дъно ловиха(според други рибари това било скумрийки)от пристанището.За около 1час един направи около3-4кг.Въпросната риба беше около30см.Доста съм далеч от морския риболов но съм чувал че черноморската скумрия доста рядко се среща дори и навътре слодка че и с мрежа.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Черноморската скумрия е изчезнал вид в нашето море но вече започва да се възстановява но го няма в такива количества...те хората не ловят така иларията че скумрия ли така ще хващат :wink: .

Верно не съм ги видял ама то е невъзможно :wink: .

Мерси за информацията :) .
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Ей,вясна се невясна и пак взе да умуваш :lol: Скумрията се завърна още преди 4-5год.Имаше епезодични удари на юг.Сега вече може да дава и повече :roll: Все пак това е пасажна риба и е напълно възможно ако се набута в залив да се улови повече.А тая година Дели каза че рибата се въртяла доста близо до брега,а неговите наблюдения са по кажи речи по цялото черноморие.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

В събота и неделя добри съфорумци и зли морски вълци ми помогнаха да доубезрибим морето. Успях да кача снимки в галерията си но не мога да ги кача тук и моля пак Камен да ми прости за невежеството и да ги лепне да се порадват и неверниците. Оставам и коментарите на тях.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

камен написа:Ей,вясна се невясна и пак взе да умуваш :lol: Скумрията се завърна още преди 4-5год.Имаше епезодични удари на юг.Сега вече може да дава и повече :roll: Все пак това е пасажна риба и е напълно възможно ако се набута в залив да се улови повече.А тая година Дели каза че рибата се въртяла доста близо до брега,а неговите наблюдения са по кажи речи по цялото черноморие.
И все пак 3-4кг на човек скумрия...това и рекс хънт не го прави :lol: . При това с малки пишки :lol: .

Така де наистина ме нямаше доста време бях на работа малко...

И вчера бях на петрол нищо не извадих нищо с което да се похваля.

Сряда се очертава разходка до цонево пък да видим ще пиша...
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Калканчо, не скумрии а циганки са хванали най-вероятно . Приликата е много голяма . Виж в по долната тема Камен дъжи циганка в ръката си.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”