Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

kъде за пъстърва?
Модератор: Paublo_Eskobar
kъде за пъстърва?
здравейте колеги!Живея във Габрово и обичам риболов на пъстърва със спининг но където и да отида навсякъде идват пазачи които казват че риболова е забранен а никъде няма табели!Къде мога да отида безпроблемно да не ставам насила бракониер?Благодаря прдварително!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: kъде за пъстърва?
И аз имам желание, но не се сещам къде може да се пробва, ако се сетиш позваними с удовоствие ще си направим разходка.
ок ма най-вероятно ще бъде разходка щото от толкова ходене няма мн. рибиinjpetkov написа:И аз имам желание, но не се сещам къде може да се пробва, ако се сетиш позваними с удовоствие ще си направим разходка.

-
- вече хвърля и на тежко
lastik написа:здравейте колеги!Живея във Габрово и обичам риболов на пъстърва със спининг но където и да отида навсякъде идват пазачи които казват че риболова е забранен а никъде няма табели!Къде мога да отида безпроблемно да не ставам насила бракониер?Благодаря прдварително!
Здравеи колега тук до Карлово има един язовир и пастарвата Горе Доле дава... Виж излета на колегата IDA има и снимки . Наслука

-
- научил се да хвърля
В язовер даспат има много стига да знаеш точно на кои места калве и на какво 

Малко далечко ми се пада колега ама ако не бърка сподели малко инфо с нас!1 приятел ще ходи в началото на август там и ме вика с него ама пък едни приятели се върнаха преди няколко дни от там разочаровани не хванали нищо и се разцепило да валиgolden-retriever написа:В язовер даспат има много стига да знаеш точно на кои места калве и на какво