kъде за пъстърва?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

lastik
новобранец
новобранец

kъде за пъстърва?

Мнение от lastik »

здравейте колеги!Живея във Габрово и обичам риболов на пъстърва със спининг но където и да отида навсякъде идват пазачи които казват че риболова е забранен а никъде няма табели!Къде мога да отида безпроблемно да не ставам насила бракониер?Благодаря прдварително!
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: kъде за пъстърва?

Мнение от injpetkov »

И аз имам желание, но не се сещам къде може да се пробва, ако се сетиш позваними с удовоствие ще си направим разходка.
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

injpetkov написа:И аз имам желание, но не се сещам къде може да се пробва, ако се сетиш позваними с удовоствие ще си направим разходка.
ок ма най-вероятно ще бъде разходка щото от толкова ходене няма мн. риби :mrgreen:
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

lastik написа:здравейте колеги!Живея във Габрово и обичам риболов на пъстърва със спининг но където и да отида навсякъде идват пазачи които казват че риболова е забранен а никъде няма табели!Къде мога да отида безпроблемно да не ставам насила бракониер?Благодаря прдварително!

Здравеи колега тук до Карлово има един язовир и пастарвата Горе Доле дава... Виж излета на колегата IDA има и снимки . Наслука :)
Изображение
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

В язовер даспат има много стига да знаеш точно на кои места калве и на какво :lol:
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

golden-retriever написа:В язовер даспат има много стига да знаеш точно на кои места калве и на какво :lol:
Малко далечко ми се пада колега ама ако не бърка сподели малко инфо с нас!1 приятел ще ходи в началото на август там и ме вика с него ама пък едни приятели се върнаха преди няколко дни от там разочаровани не хванали нищо и се разцепило да вали :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”