Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Искам да помогна за направата на този проект-Бг рибалка.Живея в Русе и за р.Дунав мога да дам снимки.Ще се мъча да направя някоя лок. ама каквото стане 
edit:Само аз ли не мога да влизам онлайн?

edit:Само аз ли не мога да влизам онлайн?
-
- вече хвърля и на тежко
Успехи!! Ако срещнеш трудности свиркай,ще помагаме с каквото можем!faze94 написа:Искам да помогна за направата на този проект-Бг рибалка.Живея в Русе и за р.Дунав мога да дам снимки.Ще се мъча да направя някоя лок. ама каквото стане
Не,не си само ти.Никой неможе за сега.faze94 написа:Само аз ли не мога да влизам онлайн?
Наслука!!

Докаде стигнахте с бг рибалката.Няма ли да се пуска вече?
Ами аз неможах да направя снимки на р.Дунав защото времето беше лошо.Ще направя сигурно събота и към вторник сряда(следващите-13.07.2009)
намерих калверка в http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=4 ... &start=800 ако може Спас или някой друг който е правел бази да ги замени ............ тя е Клевалка для РР 2.3.0.0 Beta 6 ...........малка е и може да върши равота за BG Риболов 2.0.54 поне така предполагам.
-
- вече хвърля и на тежко
Аааа браво.Ей това го дебна от няколко дни но за сега не съм хванал.Кажи с каква пръчка си.Тон и половина как го извади.Аз имам пръчка 700 К.

-
- новобранец
Аааа браво.Ей това го дебна от няколко дни но за сега не съм хванал.Кажи с каква пръчка си.Тон и половина как го извади.Аз имам пръчка 700 К.
тая риба не я е хванал той а само я показва , взел я е от руския сайт бива малко и там да влизате
тая риба не я е хванал той а само я показва , взел я е от руския сайт бива малко и там да влизате

-
- вече хвърля и на тежко
Влизам там много отдавна.Не предполагах че е взет от там скрийншота.Мислех че я е уловил сам...

Пичове проблем-Вчера преинсталирвам уиндолс и после реших да пусна играта и ми искара грешка за нефреймуорк-Don`t send`ми
сля че грешката ми е че първо сложих mscoree.mdl фаийла
П.П-Инсталирах сложих mscoree.dll обаче сега ми излиза някакав голям прозорец пише нещо вътре ама айде как да го опрая

Оправих го.Било е от DirectX.Бях сложил 2009 March.Сложих сега този и е бомба

П.П-Инсталирах сложих mscoree.dll обаче сега ми излиза някакав голям прозорец пише нещо вътре ама айде как да го опрая

Оправих го.Било е от DirectX.Бях сложил 2009 March.Сложих сега този и е бомба

- stoilkatastz
- ще става разбирач
как сте бе хора играете ли от време на време.никои не пише. 

Ми аз вчера житках белот и резултата беше 157 на 63.stoilkatastz написа:как сте бе хора играете ли от време на време.никои не пише.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- новобранец
Здравейте момчета... Значи следя форума ви но вече взех да се обърквам аз самият... Преди се сещам че имахте ключове за онлайн ... То не бяха ъпгрейди работи... Ще може ли някой да ми даде линк за бг Руская рибалка но ако може от dox.bg защото вие сами виждате че rapidshare или 4storing вече не са толкова добри хостове както преди... Благодаря предварително.. Та вторият ми "въпрос" ако мога така да го нарека.... Кажете на коя точно версия или ъпгрейд имате код??? Защото ми се играе много Онлайн а нямам приятели във Русия или пък кредитна карта да платя... (на 16 съм) Благодаря много 

Поразрови се назад и ще намериш линк.. 

-
- новобранец
Aм със Българската версия се оправих но със кодовете немога...