Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

Варна ?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Връщам се от Созопол.Там колегите на дъно ловиха(според други рибари това било скумрийки)от пристанището.За около 1час един направи около3-4кг.Въпросната риба беше около30см.Доста съм далеч от морския риболов но съм чувал че черноморската скумрия доста рядко се среща дори и навътре слодка че и с мрежа.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей,вясна се невясна и пак взе да умуваш
Скумрията се завърна още преди 4-5год.Имаше епезодични удари на юг.Сега вече може да дава и повече
Все пак това е пасажна риба и е напълно възможно ако се набута в залив да се улови повече.А тая година Дели каза че рибата се въртяла доста близо до брега,а неговите наблюдения са по кажи речи по цялото черноморие.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И все пак 3-4кг на човек скумрия...това и рекс хънт не го правикамен написа:Ей,вясна се невясна и пак взе да умувашСкумрията се завърна още преди 4-5год.Имаше епезодични удари на юг.Сега вече може да дава и повече
Все пак това е пасажна риба и е напълно възможно ако се набута в залив да се улови повече.А тая година Дели каза че рибата се въртяла доста близо до брега,а неговите наблюдения са по кажи речи по цялото черноморие.

Така де наистина ме нямаше доста време бях на работа малко...
И вчера бях на петрол нищо не извадих нищо с което да се похваля.
Сряда се очертава разходка до цонево пък да видим ще пиша...
За бракониерите само слънчаци
!