Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мещица
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Мещица
Колеги моля за прясно инфо за язовира,платен ли е,дава ли каракуда,шаран?
Re: Мещица
Във събота бях там.Три каракуди във порядъка на 100-тина грама,4 супер маломерни кленчета,две костурчета и един уклей.много слънчак и на червей е почти невъзможно да се лови,иначе кълве само на царевица.Около язовира е за много проходими автомобили особено след тези дъждове.Таксата е 5 лева на пръчка но не е зарибено.Обяснението е,че не могат да намерят зарибителен материал.Надявам се да съм ти бил полезен.Ако има нещо друго питай 

- BV
- вече хвърля и на тежко
Па ли платен са го направили, бе да им евеш маматаceco65 написа:Във събота бях там.Три каракуди във порядъка на 100-тина грама,4 супер маломерни кленчета,две костурчета и един уклей.много слънчак и на червей е почти невъзможно да се лови,иначе кълве само на царевица.Около язовира е за много проходими автомобили особено след тези дъждове.Таксата е 5 лева на пръчка но не е зарибено.Обяснението е,че не могат да намерят зарибителен материал.Надявам се да съм ти бил полезен.Ако има нещо друго питай

То не стига че само слънчаци, уклей и костурчета от яслата, ами и такса са сложили отново, ай сиктир

Пътя е зле след моста до горе, до стената, нали

Иначе, водоема е много красив и при хубаво време е чудесен за плаж

Ако се намери и читав арендатор да го вземе, който да го зарибява и подържа, ще стане муцка... ама надали

Платен е ! Както каза колегата, по-горе - 5 лв на пръчка, ама не е зарибяван (баси). Иначе преди две седмици бях там. Лови се много уклей, ако го набараш, добри каракуди извадих - 500-700гр, клен, костур (дребен) и слънчак.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
[/quote]Пътя е зле след моста до горе, до стената, нали
[/quote]
Не там се минава но около язовира е трагедия.Арендатора каза,че със греидер ще оправя пътищата но честно това ме съмнява.Ако не пусне някоя и друга риба според мен е обречен,но дано се оправят нещата защото язовира вярно е супер

Не там се минава но около язовира е трагедия.Арендатора каза,че със греидер ще оправя пътищата но честно това ме съмнява.Ако не пусне някоя и друга риба според мен е обречен,но дано се оправят нещата защото язовира вярно е супер

- Батко Емо
- разбира нещата
Май събирането на пари там е незаконно.
А вие си плащайте няма лошо!За да ви пуснат риба трябва да помогнете на арендата!