Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Четох за прочутата захранка (с хляба) че искам да питам задалжително ли требва да е долу ?
Искам да пробвам дано има ефект

!!!НАСЛУКА!!!
ами тя смуче по дъното затова слагат по един камък за да потъва, малка тайна(накълцай 2-3кг. ЦАЦА и я объркай с хляба)ribkata написа:Четох за прочутата захранка (с хляба) че искам да питам задалжително ли требва да е долу ?Искам да пробвам дано има ефект
![]()
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- ribarshe
- ще става разбирач
плюс вътрешности и глави от илария , натрошени миди
Много се радвам че прегърнахте идеята за захранка за кефалови. Айде, като си заминат военните гости и пуснат на Морска гара, има вече над 300 метра кейова стена за подхранване (нали знаете, че вече преместиха оградата и чак до второ място, до чупката, вече е със свободен достъп. Това когато няма пасажер или военни на посещение.) И за всички ще има място. Успехи!!!!!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- ribarshe
- ще става разбирач
За мен по-доброто място за ловене на илария е Зеления фар
Днес на Дружба от 5.20 до 9.00 нито един удар. Ама наистина нито един 

То там вече трудно се уреждаш с място.Трябва да имаш връзки с някой от по редовните и хващащи колегиribarshe написа:За мен по-доброто място за ловене на илария е Зеления фар

- ribarshe
- ще става разбирач
Днес направих две проверки на Зеления фар. Първата в 10 часа - рано са взели по някоя илария средна и едра .Втората в 16 часа - нямаше риби. Много силен насрещен вятър 

Снощи на къмпинг Европа от 16 до 19ч само две платерини и няколко изтървани.Морето беше перфектно.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте!
Прясно инфо от Шкорпиловци. Моста е затворен. Цяла седмица заваряваха ограждения по вратата и от вчера отпред стои една мутра с ауди и не пуска никой да припари. От БАН щели да правят изследвания някакви.
От плажа вълнението е страхотно и не може да се хвърли въобще.
това от мен.
п.с. ще съм там още 2 дни, така че пак ще дам инфо ако има някаква промяна.
Прясно инфо от Шкорпиловци. Моста е затворен. Цяла седмица заваряваха ограждения по вратата и от вчера отпред стои една мутра с ауди и не пуска никой да припари. От БАН щели да правят изследвания някакви.
От плажа вълнението е страхотно и не може да се хвърли въобще.
това от мен.
п.с. ще съм там още 2 дни, така че пак ще дам инфо ако има някаква промяна.
Седя и си мисля, седя и си мисля.... по едно време усещам, че само си седя...
Днес от 6:00 до 11:00 на камъните между 3-та и 2-ра буна,2 сопи на дъно нито една риба,имаше няколко удара,но от барбуни,и един по-сериозен удар,но не разбрах от какво беше.Морето беше тепсия,незнам какви са тея 2-3 бала дето ги пишат в прогнозите.
Зарганолог
- ribarshe
- ще става разбирач
Колега,тепсия е било морето ,защото вятъра е север-запад и вдига вълна навътре.Ако продължи така , ще обърне водата и ще й падне градуса.И тогава ще забравим за иларията
Да забравим за иларията ?Аз тази година не съм се "сещал" още за нея.Третата третина на май месец когато водата беше 16-19 градуса,аз докато си ловях сафрид колегите на 3-та буна я пребиха на дъно,а водата доло е по-студена,така че и това не е критерий.Иларията на есен според мене,като тръгне и заргана,ама дано не съм прав.ribarshe написа:Колега,тепсия е било морето ,защото вятъра е север-запад и вдига вълна навътре.Ако продължи така , ще обърне водата и ще й падне градуса.И тогава ще забравим за иларията
Последно промяна от Mi7chell на Чет Юли 16, 2009 7:25 pm, променено общо 2 пъти.
Зарганолог
- patter
- вече хвърля и на тежко
Не се сдържахMi7chell написа:Третата половина на май месец