Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за яз.Искър
Модератор: sapuna
инфо за яз.Искър
Здравейте колеги. Интересува ме какво е положението на Искър, мисля да отида събота и неделя с приспиване. Чух добри отззиви за платика на дъно. Не съм ходил там от миналата година. Ако може и малко инфо за хубави места и накратко къде се намират, благодаря предварително
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: инфо за яз.Искър
Вчера бях там , в Шипоченския залив след заграденото . Духаше много силен вятър , но кълвеше доста добре на фидер и на пружина . Кофти че излизат много платички колкото длан . Абе за 2 дена можеш да се наиграеш с платички и каракуди.
Ясно, мерси за инфото колега. Ще измисля нещо, защото честно казано не ми се занимава мнгоо с дребосъци, но в края на краищата важното е да си почина малко главно затова отивам 

От към Щъркелово гнездо след устието излизат доста костури на рибе с подвижна или с чепаре за морски риболов,
а за платиките не знам може да опиташ преди Камелот (преди Щъркела е) в дълбокото.
а за платиките не знам може да опиташ преди Камелот (преди Щъркела е) в дълбокото.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Ако е за почивка колега ,ти пък намери къдеMondeoMK2 написа:Ясно, мерси за инфото колега. Ще измисля нещо, защото честно казано не ми се занимава мнгоо с дребосъци, но в края на краищата важното е да си почина малко главно затова отивам

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Ще съчетая нещата колега, хем почивка хем успешен риболов(да се надяваме) пък каквото стане
-
- научил се да хвърля
Аз също мисля да отида събота и неделя на Филмовата къщаMondeoMK2 написа:Здравейте колеги. Интересува ме какво е положението на Искър, мисля да отида събота и неделя с приспиване. Чух добри отззиви за платика на дъно. Не съм ходил там от миналата година. Ако може и малко инфо за хубави места и накратко къде се намират, благодаря предварително

Здравейте колеги,ако някой може да даде прясно инфо за "филмовата къща" ще съм много благодарен.НАСЛУКА на всички!!!
memento mori
голяма лудница проблем с местат , вчера нямаше вятар
А нещо за стръвта,захранката и монтажа ако може? Заредил съм се със захранка на filstar платика;ВДЕ някаква червена; бял червей;царевица скопекс и обикновенна. Започва се на пружина,а по-късно каквото дойде
memento mori
ние влачихме но без резултат , пък и бяхме само за час , платика на бял или торен предполагам ще обади
но местата се сериозен проблем , при скалите ако сте с лодка излиза костур на рибе на около 3-4 м дълбочина сутрин и вечер
но местата се сериозен проблем , при скалите ако сте с лодка излиза костур на рибе на около 3-4 м дълбочина сутрин и вечер