Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Язовир "Брягово"
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Язовир "Брягово"
Утре мислим с баща ми и майка ми да ходим на "Брягово" разкажете нещо за него-колко е таксата какво излиза и към колко часа...на каква стръв и на пер или на дъно?Чакам мнения..на царевичка кълве ли нещо?
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир "Брягово"
Има едра каракуда!Казват,4е и 6арани имало,но аз не сум имал 4естта да уловя такиваribata92 написа:Утре мислим с баща ми и майка ми да ходим на "Брягово" разкажете нещо за него-колко е таксата какво излиза и към колко часа...на каква стръв и на пер или на дъно?Чакам мнения..на царевичка кълве ли нещо?

BULGARY
брягово
мом4ета аз ходя с бащами на брягово пове4е от две години там има риба просто трябва да знаеж на кое място да отидеж там има всяква риба шаран , сом ,толстолоб и т.к там кадето аз ходя с бащами [мястото] дава мн риба ли4но аз там вадих някво 4удовище поже4е от 3 4аса и 20 мин незнам кво беше но сигорно беше нат 10кг има и големи каракуди кам 600-800г на пак казвам важно е мястото
с
а това място е след стената кадето са каманите има един залив и там се сабират кравите ходят да серат в водата и така сабират рибата -на кражите испражненята служат за захранка и се сабира мн риба винаги се вращаме с пален жаварник но с кола трудно се утива но е вазможно трябва да се пробва НАСЛУКА
-
- вече хвърля и на тежко
За Брягово си иска малко познаване на водоема! Друго което е, зависи и какъв вид риболов ще правите! Аз ловя предимно на плувка! Търся отвесни брегове, дълбочина между 3 и 5 метра според зависи, стръв предимно консервирана царевица, жито и хляб, като за всеки случай си нося торен и бял, защото не се знае
Първоначално стабилно хранилка, като после мнооого малко се дохранва! Улова: каракуди между 300-1000 гр., шаранчета (има и готини)! На последни ми излет там бях застанал до стената един шарко ми лапна 30 метра аванс без да ми се обяснява
С 2 думи: струва си да се ходи там 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
a
tashko