Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ВРАЖДЕБНА
Модератор: sapuna
ВРАЖДЕБНА
Здравейте колеги,
лошото време ме кара да търся някъде риба около София.Има ли някой скорошна информация за Враждебна - от
дясната страна на Ботевградско.Преди много години там имаше един гьол зад оградата на летището,до един свинарник-миришеше, но пък имаше хубав лин.Извън оградата имаше един дълъг и тесен гьол,където съм ловил много клен и оклей. Тези гьолове не бяха част от големия - на баластриерата.Дали някой е ходил скоро и дали все
още ги има.
Благодаря.
лошото време ме кара да търся някъде риба около София.Има ли някой скорошна информация за Враждебна - от
дясната страна на Ботевградско.Преди много години там имаше един гьол зад оградата на летището,до един свинарник-миришеше, но пък имаше хубав лин.Извън оградата имаше един дълъг и тесен гьол,където съм ловил много клен и оклей. Тези гьолове не бяха част от големия - на баластриерата.Дали някой е ходил скоро и дали все
още ги има.
Благодаря.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ВРАЖДЕБНА
Мойта информация,не е много прясна,но предполагам,че ще ти помогна малко или много .... Точно на този гьол ,за когото говориш,цял ден киснене и резултатът беше 1 костурче.Незнам за другите....
Последно промяна от eminem94 на Чет Юли 02, 2009 5:11 pm, променено общо 1 път.
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега за кой гйол говориш?Ако е за този:

В края на забраната бях там излезнаха 4-5 ето такива каракуди(на дъно-пружина)....а на плувка уклей и маломерни костурчета и кленчета..

Предполагам разпознаваш мястото!?!?!?

В края на забраната бях там излезнаха 4-5 ето такива каракуди(на дъно-пружина)....а на плувка уклей и маломерни костурчета и кленчета..

Предполагам разпознаваш мястото!?!?!?

Този доло в ляво на снимката вече не съществува,засипаха го напълно,много жалко беше много хубав имам много спомени от там и много риби 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
благодаря на всички колеги за информацията
- crazybot
- фен клуб-скобар
На големия гьол, който е посочил cerruti излиза основно каракуда, костур и червеноперка, а с повече търпение и правилна тактика може да хванеш и лин 

- CERRUTI
- сериозен играч
М/у другото като бяхме там забелязах покрай брега доста малки рибета(2-4см) линчета.Което ме обнадеждава че след 2-3 годинки популацията ще е доста добра и че лина на Враждебна ще оцелее.....crazybot написа:На големия гьол, който е посочил cerruti излиза основно каракуда, костур и червеноперка, а с повече търпение и правилна тактика може да хванеш и лин

- crazybot
- фен клуб-скобар
Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи а бях тръгнал за костур само че нещо не даваше и реших да пробвам на бял..CERRUTI написа:М/у другото като бяхме там забелязах покрай брега доста малки рибета(2-4см) линчета.Което ме обнадеждава че след 2-3 годинки популацията ще е доста добра и че лина на Враждебна ще оцелее.....
- CERRUTI
- сериозен играч
Това е брат ми,ама няма значение....и едно приятелче там му се откачи един лин преди да го кепчоса...crazybot написа:Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи

Здравей,CERRUTI написа:Това е брат ми,ама няма значение....и едно приятелче там му се откачи един лин преди да го кепчоса...crazybot написа:Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи
Да те попитам от коя страна на язовира са хванати тея каракуди? От към Ботевградско шосе или от пътя от към околовръстното?
- crazybot
- фен клуб-скобар
По Ботевградско след реката веднага в дясно. Да знаеш обаче че трябва да си късметлия за да се доредиш точно до това мястоlazio написа:Здравей,
Да те попитам от коя страна на язовира са хванати тея каракуди? От към Ботевградско шосе или от пътя от към околовръстното?