ВРАЖДЕБНА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

peco
новобранец
новобранец

ВРАЖДЕБНА

Мнение от peco »

Здравейте колеги,
лошото време ме кара да търся някъде риба около София.Има ли някой скорошна информация за Враждебна - от
дясната страна на Ботевградско.Преди много години там имаше един гьол зад оградата на летището,до един свинарник-миришеше, но пък имаше хубав лин.Извън оградата имаше един дълъг и тесен гьол,където съм ловил много клен и оклей. Тези гьолове не бяха част от големия - на баластриерата.Дали някой е ходил скоро и дали все
още ги има.
Благодаря.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: ВРАЖДЕБНА

Мнение от eminem94 »

Мойта информация,не е много прясна,но предполагам,че ще ти помогна малко или много .... Точно на този гьол ,за когото говориш,цял ден киснене и резултатът беше 1 костурче.Незнам за другите....
Последно промяна от eminem94 на Чет Юли 02, 2009 5:11 pm, променено общо 1 път.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колега за кой гйол говориш?Ако е за този:
Изображение
В края на забраната бях там излезнаха 4-5 ето такива каракуди(на дъно-пружина)....а на плувка уклей и маломерни костурчета и кленчета..
Изображение
Предполагам разпознаваш мястото!?!?!? :wink:
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Този доло в ляво на снимката вече не съществува,засипаха го напълно,много жалко беше много хубав имам много спомени от там и много риби :smt010
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
peco
новобранец
новобранец

Мнение от peco »

благодаря на всички колеги за информацията
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

На големия гьол, който е посочил cerruti излиза основно каракуда, костур и червеноперка, а с повече търпение и правилна тактика може да хванеш и лин :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

crazybot написа:На големия гьол, който е посочил cerruti излиза основно каракуда, костур и червеноперка, а с повече търпение и правилна тактика може да хванеш и лин :wink:
М/у другото като бяхме там забелязах покрай брега доста малки рибета(2-4см) линчета.Което ме обнадеждава че след 2-3 годинки популацията ще е доста добра и че лина на Враждебна ще оцелее.....
Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

CERRUTI написа:М/у другото като бяхме там забелязах покрай брега доста малки рибета(2-4см) линчета.Което ме обнадеждава че след 2-3 годинки популацията ще е доста добра и че лина на Враждебна ще оцелее.....
Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи а бях тръгнал за костур само че нещо не даваше и реших да пробвам на бял..
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

crazybot написа:Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи
Това е брат ми,ама няма значение....и едно приятелче там му се откачи един лин преди да го кепчоса...
Изображение
lazio
новобранец
новобранец

Мнение от lazio »

CERRUTI написа:
crazybot написа:Миналата година точно на мястото където си се снимал изкарах един 300 гр а един малко по-голям ми се откачи
Това е брат ми,ама няма значение....и едно приятелче там му се откачи един лин преди да го кепчоса...
Здравей,
Да те попитам от коя страна на язовира са хванати тея каракуди? От към Ботевградско шосе или от пътя от към околовръстното?
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

lazio написа:Здравей,
Да те попитам от коя страна на язовира са хванати тея каракуди? От към Ботевградско шосе или от пътя от към околовръстното?
По Ботевградско след реката веднага в дясно. Да знаеш обаче че трябва да си късметлия за да се доредиш точно до това място :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”