Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Директна 7ца тика или фокус
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Директна 7ца тика или фокус
Още се намира.chirusa_bg написа:Финесата май е спрян от производство вече??
- atillas
- ще става разбирач
да допълня само
прегледай двата форума колега и виж колко теми има за счупени финеси и счупени тики
както колегата по горе правилно отбеляза аз не съм чел някой до сега да се е оплакал от финесата да не говорим за счупване
ако ще ловиш само уклей - вземай тиката
ако ще ловиш едри каракуди и платики - фокуса е твоята пръчка
прегледай двата форума колега и виж колко теми има за счупени финеси и счупени тики
както колегата по горе правилно отбеляза аз не съм чел някой до сега да се е оплакал от финесата да не говорим за счупване
-
- фен клуб-скобар
Така ме посъветваха и двама познати. По принцип мисля и да сложа ластик . А за финесата намират ли се части, Защото в събота на Сопот спрасках една 8-ца тубертини на трето коляно (Едно дръгливо шаранче я свали от стойката на камъните). Малко трудно има части за нея, а и не ми се ремонтира,зщото е голямо гюлеatillas написа:да допълня само
- atillas
- ще става разбирач
ами дали се намират части за финесата не съм се интересувал колега и се надявам да не ми се налагаmarinov1973 написа:Така ме посъветваха и двама познати. По принцип мисля и да сложа ластик . А за финесата намират ли се части, Защото в събота на Сопот спрасках една 8-ца тубертини на трето коляно (Едно дръгливо шаранче я свали от стойката на камъните). Малко трудно има части за нея, а и не ми се ремонтира,зщото е голямо гюлеatillas написа:да допълня само
мойта 8 финеса вече 2 година не е мръднала след немарлива експлоатация
за какво ти е ластик?
шарани ли ще ловиш?ако няма да ловиш шарани ,говорим за над 2-3 кила ластик хич ама хич не ти треа
притежавам тика adventure-7 метра оборудвана с ластик-за риби до 2-3 килограма е идеална....според мен 

Колега,подвеждаш човека и му създаваш абсолютно грешно впечатление.Тиките най-често се чупят НЕ от риби, а от неправилно боравене с тях.Като не се почиства след всеки риболов,възможно е да влезнат песъчинки, да надраскат карбона и да се разхлаби.Верно е фин такъм,но ако се поддържа грижовно и работиш правилно с него,няма да имаш никакви проблеми с риби до кило.Тук има доста хора притежатели на директни с марката Тика,нека те да споделят само уклеи ли ловят?Защото аз каракуди до 1 кг. съм ги ловял без никакъв зор с Уинера.Още един плюс е ,че резервните части за Тиката се намират лесно и не са скъпи.atillas написа: ако ще ловиш само уклей - вземай тиката
Поздрави и пожелавам на колегата да направи възможно най-добрия избор,защото хубава директна пръчка не се купува всеки ден.
TICA FAN
- atillas
- ще става разбирач
колега никого не подвеждам,просто си казвам мнението както е поискал човекаSONY написа:Колега,подвеждаш човека и му създаваш абсолютно грешно впечатление.Тиките най-често се чупят НЕ от риби, а от неправилно боравене с тях.Като не се почиства след всеки риболов,възможно е да влезнат песъчинки, да надраскат карбона и да се разхлаби.Верно е фин такъм,но ако се поддържа грижовно и работиш правилно с него,няма да имаш никакви проблеми с риби до кило.Тук има доста хора притежатели на директни с марката Тика,нека те да споделят само уклеи ли ловят?Защото аз каракуди до 1 кг. съм ги ловял без никакъв зор с Уинера.Още един плюс е ,че резервните части за Тиката се намират лесно и не са скъпи.atillas написа: ако ще ловиш само уклей - вземай тиката
Поздрави и пожелавам на колегата да направи възможно най-добрия избор,защото хубава директна пръчка не се купува всеки ден.
аз боравя доста неправилно и немарливо с мойта финеса ама не се е счупила още
и пясък и кал е влизало вътре ама резервни части не са ми потрябвали досега
напълно разбираемо е да си защитаваш марката но не го прави обиждайки другите мнения
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Че какво има да мислиш,щом си се спрял на TICA и FOCUS..Зимай Тиката и не му мисли..Тия 60лв. и 25гр. разлика между двете си казват думата в последствие.. Аз ползвам TICA Special Exsluzive вече трета година.Ако пазиш имаш,ако не пазиш немаш.. 

-
- кандидат преподавател
Да се изокам и я- Тика! 4 различни "Тики"до тука в период на експлоатация от 1 до 3,5 години.От седмиците-"Тика Адвенчър".Никъв ластик-дърпа каракуди,платики и баби до кило,кило и двеста.Не хамалската,малко с гъдел.Удоволствие - на макс.Финесата е морално и ценово ,пък най-вече теглово мноо назад.