ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Em1l »

Да ама не четат.Връщам се от магазина че утре ще ходя на излет и щях да си зема 500 гр или 1кг ако не дават на грамаж.Отидох на магазина на края на ул. Плиска мисля че се казва Делфин и продавача ми обяви 22 лева бял шарен -24.Бях готов да купя но като се сетих за тази тема по 12-15 лева че върят по другите градове се отказах.Отидох про родан и си зех 5 дози от.Явно русенци не искат да продават от качествения български черей.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

И не само русенци.... Явно североизтока е бастиона на "румънците".
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Em1l написа:Да ама не четат.Връщам се от магазина че утре ще ходя на излет и щях да си зема 500 гр или 1кг ако не дават на грамаж.Отидох на магазина на края на ул. Плиска мисля че се казва Делфин и продавача ми обяви 22 лева бял шарен -24.Бях готов да купя но като се сетих за тази тема по 12-15 лева че върят по другите градове се отказах.Отидох про родан и си зех 5 дози от.Явно русенци не искат да продават от качествения български черей.
Всяко начало си има и край.Трябва само един човек да пожелае да продава и всичко се оправя.Родан взима червей от нас,но чрез друг човек на който давам аз.Обаждах му се няколко пъти-не желае от мен....няма лощо.Но продава и Румънски червей.На него му предложих добра цена.Дори му предложих да изнася за Румъния.
За Сунай ще замълча,защото е вносител.Галя взима,но тя продава малко.Явно не намаля цената...ще говоря с нея.
Всъщност ми се обаждат хора от вашия край.Продават им нашите червеи за Италиански..... :evil: Не зная какво да кажа. :roll: За това ви споменах,че помоща за вас...сте самите вие....давайте инфо и телефон.Има доста търговци,които държат малки магазинчета,а взимат от трета ръка.
Имам си една мечта.Ако намеря добро място на изхода от София ще направя магазин.Той ще бъде само за стръв....Всякакви семена+всички видове захранки на всички фирми,царевица,жито,коноп,кюспе,бял червей,торен,земен,дъждовен,пиявици,попови прасета,рибета,жаби и т.н.т.Във него няма да продавам нито една пръчка или макара.Ще има само консумативи......вирбелчета,влаканца,кукички,плувки,блесни....това е силата.Пръчка и макара човек копува веднъж годишно,а някои и по-рядко.....как не го разбират малките магазинчета,а не вносителите с които вече не могат да се мерят.
drebg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drebg »

Emo-83 написа:
Em1l написа:Да ама не четат.Връщам се от магазина че утре ще ходя на излет и щях да си зема 500 гр или 1кг ако не дават на грамаж.Отидох на магазина на края на ул. Плиска мисля че се казва Делфин и продавача ми обяви 22 лева бял шарен -24.Бях готов да купя но като се сетих за тази тема по 12-15 лева че върят по другите градове се отказах.Отидох про родан и си зех 5 дози от.Явно русенци не искат да продават от качествения български черей.
Всяко начало си има и край.Трябва само един човек да пожелае да продава и всичко се оправя.Родан взима червей от нас,но чрез друг човек на който давам аз.Обаждах му се няколко пъти-не желае от мен....няма лощо.Но продава и Румънски червей.На него му предложих добра цена.Дори му предложих да изнася за Румъния.
За Сунай ще замълча,защото е вносител.Галя взима,но тя продава малко.Явно не намаля цената...ще говоря с нея.
Всъщност ми се обаждат хора от вашия край.Продават им нашите червеи за Италиански..... :evil: Не зная какво да кажа. :roll: За това ви споменах,че помоща за вас...сте самите вие....давайте инфо и телефон.Има доста търговци,които държат малки магазинчета,а взимат от трета ръка.
Имам си една мечта.Ако намеря добро място на изхода от София ще направя магазин.Той ще бъде само за стръв....Всякакви семена+всички видове захранки на всички фирми,царевица,жито,коноп,кюспе,бял червей,торен,земен,дъждовен,пиявици,попови прасета,рибета,жаби и т.н.т.Във него няма да продавам нито една пръчка или макара.Ще има само консумативи......вирбелчета,влаканца,кукички,плувки,блесни....това е силата.Пръчка и макара човек копува веднъж годишно,а някои и по-рядко.....как не го разбират малките магазинчета,а не вносителите с които вече не могат да се мерят.
E какво чакаш осъществи я ! Тамън и аз живея на края на софия и ще съм ти клиент :wink: А иначе като стана дума за попово прасе внасяте ли ?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ти като живееш там намери ли ми место на излас....нещо Цариградско шосе....преди и след Горубляне.Попови прасета не внасяме....само продаваме,както земен червей и пиявици.Но не ни е основен бизнес.Ако ти трябват тука някъде ми има телефона.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Цената на червея от днес се повиши с 1лв за килограм.
Ето как изглежда тя за търговците.......за поръчки над 5кг. 8лв. белия и пинките 10лв. шарения.
.......за поръчки под 5кг. 9лв. за белия и пинките 11лв. шарения.
tuhlaedinichka
новобранец
новобранец

Мнение от tuhlaedinichka »

ква тана тя- уж А-У а накрая ТЪН-МЪН.....знаех си и затова заложих на Румънското.... Емо,благодаря за координатите и телефоните,(не бях ти благодарил - сори ,огромна грешка)а само за информ колко страници се изписаха по тая (с предизвестен край)тема....предлагам за август залаганията за цената на червея да започне СЕГА.....
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Верно бе, много се писа и хвали!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

tuhlaedinichka написа:ква тана тя- уж А-У а накрая ТЪН-МЪН.....знаех си и затова заложих на Румънското.... Емо,благодаря за координатите и телефоните,(не бях ти благодарил - сори ,огромна грешка)а само за информ колко страници се изписаха по тая (с предизвестен край)тема....предлагам за август залаганията за цената на червея да започне СЕГА.....
Защо бе колега Румънския червей да не е с по-тънка цена или по-добро качество :!: :?: Защо не се съгласихте на сравнение.По едно време претендирахте за цветове.Сега нито пинки,нито цветове.....какво става :!: :?: Съжалявам,че ви отговарям във вашия стил,но щях да ви разбера при по-ниска цена от нашия червей и по-добро качество.И за ваше инфо миналия месец сме продали 14 тона.Това е причината,поради коята не съм ходил на риба.Все пак имам доблеста след толкова писане да информирам хората за причините на покачването.14 тона се правят с 56 тона храна,а вие и една камера нямате като хората.За това и червея ви какавидира бързо.....сорри,но трябваше да ви го кажа.
А цената се вдигна не заради печалбата.Просто всички работещи до скоро предприятия или са фалирали или произвеждат малко продукция.В случая започнахме да си набавяме храна от далече(по-скъп транспорт).

haga написа:Верно бе, много се писа и хвали!
И какво толкова се промени.....1 лев,а колко се свали цената на риболовеца.......10лв.Все пак лека вечер....всеки си има мнение,но поне бъдете честни.
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Емо,мой приятел от Димитровград има риболовен магазин и има интерес.
Исках да те питам тези цени,които си дал още ли са актуални?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

nikaro написа:Емо,мой приятел от Димитровград има риболовен магазин и има интерес.
Исках да те питам тези цени,които си дал още ли са актуални?
Извинявай сега видях поста ти случайно.Да всичко е по старому....,няма промени.И моля ви ми пишете на лични,че тук рядко поглеждам. :wink:
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Имаш лично.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Някой случайно да знае има ли в Симитли магазин с нормална цена на белия червей,защото в Разлог отказват да го продават на грамаж.
Малката кутийка я продават на 0.30-0.40 лв.,а голямата на 1.50-2.00 лв.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
shack
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shack »

и в Пещера не го продават на грамаж малката кутия 50 ст голямата 2 лв, а пинкито само 20% най-много да са червени
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

shack написа:и в Пещера не го продават на грамаж малката кутия 50 ст голямата 2 лв, а пинкито само 20% най-много да са червени
Нашето пинки е оцветено 50 на 50.Явно търговеца от който копувате зарежда от румънския.
Понякога търговците в малките градове разбират късно,че когато продават на грамаж.....се продава тройно по-големи количества.Това е добре както за риболовеца,така и за търговеца......някой трябва да им запали лампата. :idea: :wink:
Естественно на грамаж цената не трябва да е повече от 15-16лв. за кило( предвидил съм им точно 100% печалба).Сега с тези кутийки се връзва около 22-25лв. за килограм.Нали сме криза и всеки иска да скубе,но народа вече няма какво да даде освен един гол..... :arrow:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”