Каде за бяла риба

Модератор: sapuna

cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Каде за бяла риба

Мнение от cvetelinmitov »

Май или Юни :D и там имало май бяла риба.[/quote]
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

cvetelinmitov написа:Май или Юни :D и там имало май бяла риба.
[/quote]

има ама само за майсторите батка :wink: ти ако искаш ходи да хвърляш и пред блока на паркинга днес е Юни месец
аве колеги не искам да обиждам никой ама човека пита около Пловдив, Хасково а вие само на Марс дето не сте го пратили, форума от ден на ден си губи смисъла с това рзмиване на темите, нито някой дава информация няква нито ништо ?!? за чат си има SKYPE все пак
а по повод на гиоловете за бяла риба не знам защо някои колеги си мислят че като ги пазят в тайна ще хванат повече. Те бракониерите ги знаят всички до един поне светнете редовните рибари с въдиците ???

Чудни места за БЯЛА РИБА, изключвам големите иазовири:

1. язовир ИВАНОВО, до село Иваново, на около 10 км югозападно от Харманли (пъря за южния бряг е първата пресечка на дясно в селото между къщите, ако е много кално само с джип или към северния бряг, там пътя не го знам) има и Шаран.

2. На пътя между Харманли и Иваново се намира Хидропарка, там се плаща нещо ? има и бунгала и доста риба включително и бяла, тук някой друг трябва да даде повече инфо !!!

3. Пресевните на р.Тунджа между Копринка и Жребчево а именно при село Ягода, Шаново, Юлиево, устията кадето се влива реката в пресевнята са номер 1 за бяла риба, има и сом.

Сигурен съм че има и много други места които не съм посещавал (яз. Гарваново, Тракиец и ....) Бялата риба не е изчезнала особенно в нашия регион - централната част. За мен меката на бялата риба е р.Тунджа и всички язовири и пресевни по нея включително Копринка и Жребчево. Така че ходете и хващайте ама над 45см да са :D
ресьора

Мнение от ресьора »

на хидро парка в харманли няма бяла риба поне никоки не ехваштал не си губете времето.язовир Иваново е добар избор за риболов на бяла риба но ако отивате се пригответе за схватка с бракониери защото понашия краи останахме малко рибари пове4ето се преварнаха в бракониери месари.Но поне след един хъбав бои им даржи влага доста време.и щом властите не правят нищо то ние рибарите трябва да си пазим територията.а за риболов на бяла риба бих ви препора4ал язовир Иваиловград на ракавите на село Бориславци и Малкиводен излизат хубави пар4ета ина тролинг от лодка и на жива рибка от брега
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Колеги,в сряда ще ходя на язовир Иваново.Споделете,ако някой е ходил наскоро.
Кефа цена няма!
Аватар
borandri
новобранец
новобранец

Мнение от borandri »

Колеги са хванали някоя идруга бяла риба на яз. Гарваново до кулата от брега на тоистери и воблери.До тях са извадили и сомче 5-6кг. на воблер.А аз ходих три пъти на яз.Тракиец през последните седмици първият път много доволен с 13 бели от 1 до 2 кг. ,а следващите два слабо по 1 риба за цял ден. Но всички колеги бяха в същото положение.Късмет на всички.
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

виж на яз.Въча там дава добре на воблер и силиконова рибка :D
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

аз утре мисля сутринта рано , на яз Искър , при устието на река искър да се пробвам :mrgreen:
jylt
новобранец
новобранец

Мнение от jylt »

afgany написа:
cvetelinmitov написа:Май или Юни :D и там имало май бяла риба.
има ама само за майсторите батка :wink: ти ако искаш ходи да хвърляш и пред блока на паркинга днес е Юни месец
аве колеги не искам да обиждам никой ама човека пита около Пловдив, Хасково а вие само на Марс дето не сте го пратили, форума от ден на ден си губи смисъла с това рзмиване на темите, нито някой дава информация няква нито ништо ?!? за чат си има SKYPE все пак
а по повод на гиоловете за бяла риба не знам защо някои колеги си мислят че като ги пазят в тайна ще хванат повече. Те бракониерите ги знаят всички до един поне светнете редовните рибари с въдиците ???

Чудни места за БЯЛА РИБА, изключвам големите иазовири:

1. язовир ИВАНОВО, до село Иваново, на около 10 км югозападно от Харманли (пъря за южния бряг е първата пресечка на дясно в селото между къщите, ако е много кално само с джип или към северния бряг, там пътя не го знам) има и Шаран.

Този язовир е под аренда от миналата година;има табели поне:)
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Язовирът не е под аренда.Там просто е рай за мрежарите.
Кефа цена няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”