Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

рибарски магазини
Модератор: dantho.mihov
рибарски магазини
искам да споделя-наскоро имах гости на фирмата(излишно и да казвам, че бяха МНОГО-СПЕЦИАЛНИ) решихме да излезем в морето с яхтата на фирмата и там малко риболов ,малко пикник,малко бизнес.Какво бе учудването ми когато снабдителя на фирмата се върна от покупки в реномиран риболовен магазин (на републикански шампион)и ми заяви-шефе, сметката е 142 лева но нося фактура за 85.40лв.,щото за другото нямали фактури и така.Та питам аз,защо аз плащам и давам фактури ЗА ВСЕКИ детайл а тоя мишо(простете)ще се скатава и ще се прави на ощипан-между другото живея в Бургас и ще се радвам да чуя и други мнения.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Re: рибарски магазини
Добре дошъл в най хубавият форум и дано не ти е последното писане.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- cookies
- научил се да хвърля
човека има магазин и всеки магазинер скатава по малко,иначе как ще си купи яхта като твоята???
А и щом става въпрос за бизнес не виждам къде е проблема да вложиш малко пари от твоя джоб за бъдещи приходи

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
Тъй като не виждам една причина темата да се подвизава в морски риболов, я местя в разни!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бе Румци-направо в " mi ' isterio de financa "rumci написа:Тъй като не виждам една причина темата да се подвизава в морски риболов, я местя в разни!

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
..ама,чакай малко!! Да вземеш пари можеш,да дадеш документ не можеш??
Прав е човека да се ядосва!! Циганска работа! Срам!
AC/DC
-
- новобранец
Кой го е еня за твойта яхта и бизнес бе , тук сме хора народни,ако си от нас:-Добре дошъл Ако не майната ти 
Официално предупреждение !Второ намя да има !
Тук сме ХОРА РИБОЛОВЦИ, КОЛЕГИ и ПРИЯТЕЛИ!"НАРОДНИТЕ"-те бяха в едни други времена колега!
Jechev

Официално предупреждение !Второ намя да има !
Тук сме ХОРА РИБОЛОВЦИ, КОЛЕГИ и ПРИЯТЕЛИ!"НАРОДНИТЕ"-те бяха в едни други времена колега!
Jechev
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Tака е колега, но я кажи като ходиш на платени водоеми колко пъти са ти издавали фактури ?ТАРАЛЕЖ написа:..ама,чакай малко!! Да вземеш пари можеш,да дадеш документ не можеш??
Аз утре заминавам на 3-дневен излет - без яхта

Разходи - 200 лева !
Дали да не поискам моя шеф да ми ги осчетоводи

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- dedeff
- разбира нещата
Тук не се толерират такива тарикати като теб.Все пак всеки си има първо мнение ,така,че си задръж жаргоните за хора народни като теб.ivelinivanov74 написа:Кой го е еня за твойта яхта и бизнес бе , тук сме хора народни,ако си от нас:-Добре дошъл Ако не майната ти

Без жени можем,без риболов не можем!
-
- фен клуб-скобар
Пич ,изтрий си поста ,че ще те резнат.ivelinivanov74 написа:Кой го е еня за твойта яхта и бизнес бе , тук сме хора народни,ако си от нас:-Добре дошъл Ако не майната ти
Ей ама наистина имало доста "добри" хора във форума,и аз от дъж на вятър влизам именно заради това ...
От кога пък , да имаш пари стана порокivelinivanov74 написа:Кой го е еня за твойта яхта и бизнес бе , тук сме хора народни,ако си от нас:-Добре дошъл Ако не майната ти
Официално предупреждение за бан!Второ намя да има !
Jechev

По темата мисля , че колегата е прав за фактурата. Трябва да се спре с тва криене на обороти, иначе нема да се оправим.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- dobromir_bo
- новобранец
Че тябва да се издава касов бон и фактура трябва,спор няма .Как може да се прекрати това- 1. Да не се купува стока без документ ,2.Има защита на потребителя. А защо не се издава документ ? Например за морски червей .магазините купуват червеите ,а дали на тях им дават фактура за червеи.Тази стръв всеки знае ,че е доста оборотна .А някой занаели някой производител на червеи или лицензирана фирма за добиването им ? На слука !
-
- и господ не е толокова добър
Всички искат да са коректни с тях, но дали ние сме такива.Колко човека могат да се похвалят,че не са нарушавали закона, по един или друг начин.Сигурен съм, че няма такъв човек
Да не говорим за фирмата,как всичко и е законно

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
За мен човека е прав. Знаете ли колко пъти съм си купувал блатен черъв от различни магазини и никой касова бележка не издава. Миналата година ходих във Варна и от там си купих черъв. Шашнах се когато продавачката ми чукна касовата бележка.