Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Ябълчево!!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Яз. Ябълчево!!!!
Вчера ходих и се накефих на тово да си наловиш риба. Около 15 шарана и 40 каракуди по 300- 350 грама. Шараните от 100гр.. до 13кг.. най големия ми шаран бе 2.100кг.. и това бе за около 5 часа. Сащо има щука сулка, амур но се хващат по рядко. утре ще кача и снимки. На слука яко е!!!!!!!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Re: Яз. Ябълчево!!!!
Евала колега ! Дай малко инфо за язовира,аз примерно за пръв път го чувам 

-
- и господ не е толокова добър
Я уточни за шараните.Казваш до 13кг.си хванал,пък после 2,100кг. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
И аз така без снимки не мога да повярвамsnegk написа:Я уточни за шараните.Казваш до 13кг.си хванал,пък после 2,100кг.

Язовира го познавам много добре и това с шараните леко ме очудва

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Значи най големиа който хванах е 2.100. А иначе човекът който е там ми каза че има до 13кг шаран и 20 кг амур също бяла риба 2кг и щука до 6кг. това е.snegk написа:Я уточни за шараните.Казваш до 13кг.си хванал,пък после 2,100кг.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега не искам да те обиждам ,но явно не си от най-опитните риболовци. Там е пълно с риба!!! Втора година ходя там и нямам празно. Тактиката е капан кюспе!!!Stront написа:И аз така без снимки не мога да повярвамsnegk написа:Я уточни за шараните.Казваш до 13кг.си хванал,пък после 2,100кг..
Снимки колега... снимкиии.... а това кой колко е опитен, ще го подмина проявявайки толерантностadventurebg написа:Колега не искам да те обиждам ,но явно не си от най-опитните риболовци. Там е пълно с риба!!! Втора година ходя там и нямам празно. Тактиката е капан кюспе!!!Stront написа:И аз така без снимки не мога да повярвамsnegk написа:Я уточни за шараните.Казваш до 13кг.си хванал,пък после 2,100кг..

Желая ти успехи и занапред

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колеги точното инфо за този язовир го получих токущо, от сигурен човек! Цитирам:- шаран от зарибителен до 2 3 кг ,но рядко удря -тука от една седмица, лови се на кюспе и рибка, амур има поне 2 тона, от които има и няколко бр. не мога да кажа бройка, но мога да кажа че са по 20кг. таранка на стената ври от нея размер шамарчета. щука също но аз не я ловя знаеш не ме кефи,толстолоб има колкото искаш. Край на цитата .Изглежда и на този язовир се разчита на толупите за вадене на пари. И малко инфо от мен ако някой се опита да хваща шаран да застане така че стената да му се пада от лявата страна , тоест от баракиет на дясно( като се отиде на водоема ще ме разберете). дъното е песакливо , жълто .Дълбочина 1,5 до 2,5м най дълбоката част и то към стената, язовира е страшно разлят , хващаш и не те задължават да си вземаш рибата ,всичко е коректно а входа е 2 лв( това за входа е от преди 2 месеца сега незнам). намира се на 15 км от Айтос . Наслука

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Що бе,аз и на стената си хващам риба,само си слагам ботуши и си вдигам скарата на платформата на 3 метра от земята,и пак малко ми мокри кокалчетата.

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"