Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде за риба в тази част на яз. Искър?
Модератор: sapuna
Къде за риба в тази част на яз. Искър?
Колеги, за пръв път ще ходя на яз.Искър.
Въпроса ми е къде в този пазсаж на снимката да отида за риба - предполагам че това е Шипочанския ръкав.
Иска ми се да опитам и малко спининг, така че приемам всякакви наставления и навигация в съответния район от снимката.
Може би и ще разполагам и с лодка (за съжаление с гребла) така че може и това да имате предвид:)
Благодаря предварително

Въпроса ми е къде в този пазсаж на снимката да отида за риба - предполагам че това е Шипочанския ръкав.
Иска ми се да опитам и малко спининг, така че приемам всякакви наставления и навигация в съответния район от снимката.
Може би и ще разполагам и с лодка (за съжаление с гребла) така че може и това да имате предвид:)
Благодаря предварително

-
- фен клуб-скобар
Re: Къде за риба в тази част на яз. Искър?
Не съм сигурен ,ама това не е Шипоченския ръкав.
-
- новобранец
Напротив. Точно това е Шипоченския ръкав, обаче доколкото разбрах, в момента големи части от него били оградени(незнам по каква причина) и било доста трудно да се доредиш за свободно място на брега. Така че най-добре с лодка.
Точно той е

Мисля да помятам малко силикони, воблери , блесни- каквото има в куфара и ако нищо не се обади-подкарвам платиките с фидера:) Само чадъра си забутах някъде и малко ще се поизпържа на жегата, ама здраве да е 
За спининга никой не спомена нищо...
ето ситуацията от по-високо:)

За спининга никой не спомена нищо...
ето ситуацията от по-високо:)

колега ако си с джип има мого хубаво място , един по малак залив до шипочансия , ма се минава през злокучене
Събота, от 2 до 7 даже и пипане нямаше- дънни(едната на торен другатана бял), плувка, силикони, блесни, воблери, спинербаитове.
Викам си в неделя ще наваксам , но се събудих от "шума на вълните"
Неможе да се влезе с лодка, а за риболов от брега и дума да не става - огромни вълни, на 20м. от брега водата кална.Това е от яз. Искър, мястото е в дясно - началото на Шипочанския ръкав.Другата седмица пак:)
Викам си в неделя ще наваксам , но се събудих от "шума на вълните"

Неможе да се влезе с лодка, а за риболов от брега и дума да не става - огромни вълни, на 20м. от брега водата кална.Това е от яз. Искър, мястото е в дясно - началото на Шипочанския ръкав.Другата седмица пак:)