Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Мнение от krokibg »

Искам да Ви попитам,няма ли вече да се направи нещо с тези хора,които са си направили по няколко НИКА и с един ни се правят на приятели - факт а с другите,плюят и внасят интриги - като курви :evil: :evil: :evil: Ако се замислим малко,общо взето в форума има активни около 150 човека,които редовно го посещават и пишат,обменят информация,контактуват с хората които са им вече приятели и т.н.Мисля че мъртвите души тук са толкова много,че просто нямам думи.Бях спрял да се дразня,но просто ми писна от педали и разни обидени мекерета,които правят простоия след простотия и като изядат дървото си правят по няколко регистрацийки и създават проблеми !!! Въпроса мие,защо не се наложат правила и ако се логне и не е писал 30 дни,да върви на майната си,защото просто или само събира информация къде какво има за изловяване или просто чака удобин момент да направи простотия с някой от заспалите никова които имат.Писна ми да чета ,как човека само четял какво се пише и т.н.Ами,като искат само да четат /демек да консумират/ защо не ходят в библиотеката и да си четат книги :?: :?: :?: Ако това че има много регистрацийки в сайта носат приходи,е явно че няма какво да се направи,но ако нищо не допринасят за сайта,значи трябва да се елиминират.Това мисля аз по този въпрос.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Мнение от bantumi »

Не виждам лошо,да се регистрират потребители,който само четат. :?: :?: :?: Ти като си се учил,не си ли питал само?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти,само си виж ника и се замисли от коя група си,пък тогава си давай мнението :mrgreen: БАНтоМИ !!! Още доста Банове ще отнасяш ми се чини,и явно има защо.90% от хората с разни изгъзени и безмисленни никове са педали :lol: От много никове след поредния БАН мозъка вече не им работи и немогат да си измислят смислен ник.Поздрав отзад !!!

П.п Тези с прякорите,изобщо не са в играта,говоря и пиша за тези с никове,които за да ги разконспирираме и прочетем ни трябват стадо японски специалисти,които да разгадаят никове от рода на "jdmvglgorurhtng" :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Carlo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Carlo »

Сега и аз ще взема отношение по темата.И аз съм човек или юзар,който изказва рядко мнение.Не защото не искам,а защото не смятам че съм толкова компетентен за някой неща.Относно броя на коментарите.....не мисля че числата говорят нещо,защото 90% от тях са ..... не ми се искаше да коментирам.Значи човека е пуснал тема с репортаж и коментара представлява-:" :drinkers: " или " :D ", или една думичка-БРАВО :idea: Това си е мое мнение и не искам да ангажирам никой с него-просто го изразявам.Е да и аз обичам да чета , но ..... не виждам лошо в това.Правя го през свободното време. Поздрави и ..... по-уравновесен тон . :drinkers:
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Виж кога ми е регистриран ника и тогава говори!!! И ника ми има смисъл за мен! Много банове взе да раздаваш...
П.п: Виж се само кой ти е най-активният форум и най-активната тема и тогава давай наставления,и още нещо-Кой си ти,че да казваш на хората как да се пишат? Не е ли тяхна работа,ако искам ще използвам китайските йероглифи,това си е моя работа! Ок?!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

За една година форума направо се преобрази,направо не ми се влиза вече.Преди първата ми работа беше да седна на компютара да се вида с колегите да обменим свединия да си по-пишем.Тенденциозно или не доста колеги от форума се одръпнаха и просто само четът както и аз.Защо ли????
Никой не се е заяждал с мене както и аз с никой, но просто форума се изроди,кавги,свади,заяждане на лична уснова, и най неприятното е че модераторите вместо да дават пример, някой от тях се изкушиха да влизат в конфликти вместо да си гледат работата"модераторската".Май като одговаряха по-малко хора за форума се подържаше по-добре, и имаше уважение а не завиждане както сега.Някой колеги се пренудиха и си разработиха собствени сайтове,понеже се вижда че работата не върви на добре.
И найстина Бат Любо е прав куцо и съкато рибар зе да става, рибар се става на язовира не пред монитора да знаете,когато земите да заспивате и да се събуждате с мисълта "риболов" можи да се каже че кукичката ви е забита отзад на дълбоко :butthead: :D и Найстина трябва да се редуцират новопостъпилите по-някакъв начин,например от един и същ IP-адрес да не можи да се логва както е в някой онлайн игри, и както каза Кроки 1-2 месеца и аста ла виста бейби.Колко ли ще останим тогава ми е чудно.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
lekiq_ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lekiq_ribar »

Аз съм от тези дето повече четат и малко коментират.Вярно е че тук съм налучил много,било то от различни теми като съм се ровил или просто някой път съм имал въпроси дето не са били много важни и просто не съм питъл а след някой ден колега пиши същия въпрос и така аз получавам отговор без да коментирам.Е,има и пъти дето съм питъл ама както и да е.
Незнам,вие ме съдете дали правя правилно :? :|
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Изображение
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

chestarfield написа:За една година форума направо се преобрази,направо не ми се влиза вече.Преди първата ми работа беше да седна на компютара да се вида с колегите да обменим свединия да си по-пишем.Тенденциозно или не доста колеги от форума се одръпнаха и просто само четът както и аз.Защо ли????
Никой не се е заяждал с мене както и аз с никой, но просто форума се изроди,кавги,свади,заяждане на лична уснова, и най неприятното е че модераторите вместо да дават пример, някой от тях се изкушиха да влизат в конфликти вместо да си гледат работата"модераторската".Май като одговаряха по-малко хора за форума се подържаше по-добре, и имаше уважение а не завиждане както сега.Някой колеги се пренудиха и си разработиха собствени сайтове,понеже се вижда че работата не върви на добре.
И найстина Бат Любо е прав куцо и съкато рибар зе да става, рибар се става на язовира не пред монитора да знаете,когато земите да заспивате и да се събуждате с мисълта "риболов" можи да се каже че кукичката ви е забита отзад на дълбоко :butthead: :D и Найстина трябва да се редуцират новопостъпилите по-някакъв начин,например от един и същ IP-адрес да не можи да се логва както е в някой онлайн игри, и както каза Кроки 1-2 месеца и аста ла виста бейби.Колко ли ще останим тогава ми е чудно.

Прав си от една страна,но... Аз съм на 19години и ходя за риба от 11-12 години,съзнателно,5-6 години.Този сайт го видях наскоро и реших да се регистрирам,за да науча нещо ново,никой не се ражда научен.Нали за това сме уж "семейство",за да си помагаме взаимно и по-опитните да помагат на неопитните,не виждам чак такъв голям проблем.
jos83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jos83 »

И аз рядко пиша, но това е защото не обичам да си навирам носа на сякъде и защото не обичам да съм компетентен по всички въпроси.Но наистина има хора с по два ника дет само връткат интриги забелязъл съм го за един определен човек!
Подкрепям Любо напълно!
Не се променят само най-глупавите
харамията
новобранец
новобранец

Мнение от харамията »

абе за няколкото ника е ясно.но какво общо имат хората дето не пишат (такива като мен не пишат щот няма какво да кажат :lol: )пък и те интригите май не се заплитат от тези дето не пишат а точно обратното така че!
а за никовете какво не ти харесва? така ми викат така съм се регистрирал и тук и не само тук.
ама все пак като не ни харесвате изгонете ни бре и какво-няма да има въпроси няма да има отговори няма да се дразниш ще остане ,като най-активна темата "няма с кой да си пия ракията " и готово пълна идилия!
и сега идва въпроса какъв аджеба ще е смисъла на такъв форум!
а за поздравите които изплющя за човека по горе? дали има какво да се каже?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

харамията написа:абе за няколкото ника е ясно.но какво общо имат хората дето не пишат (такива като мен не пишат щот няма какво да кажат :lol: )пък и те интригите май не се заплитат от тези дето не пишат а точно обратното така че!
а за никовете какво не ти харесва? така ми викат така съм се регистрирал и тук и не само тук.
ама все пак като не ни харесвате изгонете ни бре и какво-няма да има въпроси няма да има отговори няма да се дразниш ще остане ,като най-активна темата "няма с кой да си пия ракията " и готово пълна идилия!
и сега идва въпроса какъв аджеба ще е смисъла на такъв форум!
а за поздравите които изплющя за човека по горе? дали има какво да се каже?
Абе Харамия,защо не вземете да четете преди да пишете простотия след простотия,само и само да сте си казали думата.Аз,излишно съм подчертал че хората с прякори изобщо не влизат в това число колеги за които пиша.Ти къде се навираш,там където не ти е работа.Говоря за безмислените никове от сорта ptomkereste които са плод на простотия,наглост и опит да ни правят на глупаци !!!

БАНтоЮ,нормално е "сега" да си видял форума или по точно след поредния БАН който са ти тряснали заради простотията ти.Ама това си го слагам на дедовия.Що се отнася до това къде съм най-активен,просто ще те поправя - в леглото,там съм най-активен да ти кажа,видя ли открит задник,направо га "ОНУДВАМ" ли беше как беше тази приказка.Незнам аз кой съм,но ми е интересно ти кой ще станеш в живота,като от сега си кълтак още на 19,представям си на 35 какъв боклук ще си.Аз щосе отнася до БАНОВЕТЕ,просто не раздавам защото съм никой в тоси сайт и ако аз получа такъв,никога няма да се регистрирам със сто ника за да създавам проблеми,просто за разлика от теб съм човек с достойнство и ще си замина по-живо,по-здраво и ще си давам компетентните мнения само на приятелите ми по телефона,и то само ако те поискат.Аз съм направил малко или много за този сайт,или поне така си мисля и няма въпрос който да ми е зададен и съм в час,просто да не съм отговорил точно и акуратно.Няма да споменавам пък колко дребни на пръв поглед тънкости и хитринки съм предал на млади колеги като теб,но който възприема - здраве да е,който не да върви на майната си.Както съм казвал и преди,нали са един от "БИЗНЕСМЕНИТЕ" имам достатъчно хваната риба в живота че особенно на такива дупета като теб,ще им трябват поне два живота да ме стигнат.И ако още те интересува кой съм,отгорова е - "ГЛАВНИЯ МАНАФ НА ФИРМАТА" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И последно,ако аз съм собственника на сайта,просто ви е бедна фантазията,колко тъпаци,наглеци и хитреци с по 10 ника ще ги изплющя,та ако ще да останат само 200 човека в сайта.Тези,които знаят как да се вместяв в група,да пишат стойностни неща и да се сприятеляват бързо с хората,те ще си намерят начин да останат тук ако искат но миндилите ако ще и още сто ника да си направят,просто винаги си остават миндили.Поздрав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

харамията
новобранец
новобранец

Мнение от харамията »

:lol: :lol: разбрах! е малко си лют ама... :smt045
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Любак,ще наруша клетвата си,то тя и няма връзка с този ми пост,отказах се от модераторството като теб,ти най-добре знаеш защо,обвиниха ме в неща ,които не съм целял,също като теб давам съвети и придавам опита си само по телефон или на излетите ,които правя със стойностни колеги.Мога в момента да цитирам поне 10 поста,които са абсурдни и хората които са ги писали или не са хващали въдица или ходят за риба,само за да не тупат в неделя чергите.Решението, да се откажа да пиша, го замислях още миналото лято,но останах във форума заради човек, когото много уважавам.Не мога да подминавам постове пуснати със злъч,само подклаждащи дразги,на колеги ,които даже не са посочили и населените места от които са,а защо ли.От какво се страхуват.Спечелих,че разбрах достойните и благодарни колеги от форума,избегнах контактите с неблагодарниците и заядливците,дано като не се "заяждам" форума стане по-пухкав и сладък.Защото постовете ми са свързани с опит и стаж,с много питане,много четене,много опити,съвместни излети с много можещи и доказали се риболовци.Желая на всички ви много здраве и успехи в риболова.С уважение:Бутников
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

харамията написа::lol: :lol: разбрах! е малко си лют ама... :smt045
Не малко,от снощи много се разлютих и направо искам да ги изплющя всички никове на шльоковица с по 5 мнения за пет години.Има разлика,когато четеш повече но си имаш достатъчно включвания.Ама за пет години да пуснеш 5 мнения,просто е очевидно че няма какво да се научи от такива хора и няма какво да правят тук.Ак само искат да четат,нека да влизат като гости и да ползват форума за четалня като в библиотека Иван Вазов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Като научат нещо, щото явно са много прости,щом за 5 години нищо не са научили от толкова четене,да четат като гости още 5 и тогава да пишат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде със здраве :lol: :lol: :lol:

Ице,и аз си го мисля това за оттеглянето,но как да оставя сайта,с който доста време лягам и ставам.Аз ще стоя тук,докато не ми тряснят Бан,след като съм теглил майните на някой простак,но пък това си има и плюсове,щото веднага се накичват няколко миндила и админа и модовете само дебнат да видят колко мушици ще се лепнат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Никога

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,това е факт,сутрин преди работа закусвам пред компа-нариба.ком,вечер си пия бирата пред него,просто ще съм свидетел,почти три години е неразделна част от моя живот и наистина не си заслужава заради някои "колеги" да се лиша от нещо което ми харесва да правя.Имам един пропуск,не ти знам скайпа :oops: ,пусни го на ЛС.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”