Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

класьор за поводи за бомбарда
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
класьор за поводи за бомбарда
здравейте! интересно ми е какви класьори използвате за съхранение на поводи за риболов с бомбарда, тъй като те са доста по-дълго от обикновените поводи. Аз мислих но нищо не ми дойде в главата. Наслука!
- Local
- учете се от него
Re: класьор за поводи за бомбарда
Аз ги съхранявам на 12см совалки, като на всяка совалка навивам по 2 повода , мисля че 5-6 совалки с намотани на тях 10-12 повода са достатъчни за риболова, а пък за следващия сядаш и си ги навързваш пак. 

Клавиатура риба не лови!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз въобще не ползвам такива неща. Нося си ролка с корда 0,125мм и една "костенурка" с кукички различни размери. Връзвам на място ако е необходимо.Като време е все същото,пък и да има разлика,то тя е с 10-15 сек. Все пак не бързаме чак толкова.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- вече хвърля и на тежко
аз ползвам нещо като траба но от текстолит с канали (10) в нея и дупки за да се закачат куките
Аз си реших същия казус - така. За дългите си поводи, (за фидер и бомбарда) използвам обикновен класьор за поводи на JVS, само, че в микропорестата гума от горната страна съм забил къси карфици с големи цветни глави. Закачам клубчето на повода на пластмасовото гребенче в долният край на класьора, минава зад главичката на карфицата, пак през гребена и така колкото пъти реша. Полезната дължина на класьора е 34 сантиметра. Значи можеш да направиш повод с дължина кратна на 34 - 68, 1.02, 1.36, 1.70 т.н.

Прощавай за лошото качество на снимката, но колкото за случая ще свърши работа. Дано да съм ти полезен.
Прощавай за лошото качество на снимката, но колкото за случая ще свърши работа. Дано да съм ти полезен.
Ако пък и кълве... Още по-добре!