Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
много съжалявам че ниама как да го снимам с фотото но мога да виждам кога нещо свети,а и не карам никой да ми вярва просто казах къде е магазина всеки мойе сам да се увериtuhlaedinichka написа:много се съмнявам ,че боята е фосфорна .от давна не се използва и в много страни е забранена.силициеви,стронциеви и серни съединения са в основата на светещите бои , като някои доколкото знам излъчват до няколко часа а и са безвредни.
незнам дали има разлика за рибите но като тръгне онзи зъбатко(чернокопа) на калиакра си направи 1-2 чепарета с светещо ламе и шлаух и ще разбереш разликата

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

колега искам да те питам нещоCapt_Flint написа:Здравейте,
четейки темата за "светещите" чепарета искам да споделя къде намерих наистина светеща боичка:
магазин "Армстронг" в гр. Бургас на площад "Кирил и Методий".
Боичката е за стъкло и я продават в два цвята фосфорициращо резеда и розово-червено.
Лично аз не съм изпробвал така оцветени чепарета, но по думи на колеги сутрин рано на изгрев и вечер на залез "хващат" много добре!
Поздрави и наслука!
може ли да ми кажеш за колко време съхне примерно 1 капка и ако може да измислим нещо че бургас ми е далечко
а тези които не вярват в ефекта си е нормално всеки си има право на мнение

ако е за сафрид е супер но може да слагаш по малко материал наистина от многото няма ефект търси си коса с нея става наи добре и най лесно и колкото и риба да хванеш не се разбрицваViRgE написа:поредният ми опит ще се радвам на коментари

с това съм ловил сафрид личи ли си?

Mi7chell написа:Братле това от кой магазин го закупи?dobria1 написа:
това е едно от няколкото които може да се купят в Варна и цената му е добра 46лв.за 150метра
колега магазина се намира на ул.Брегалница между пикадили център и окръйна болница е улицата коиато свършва на читалище Маяковски
магазина е от лявата страна

коса предполагам не става въпрос за човешка намерих нещо което прилича на кукленска коса от магазина на Пискюлиев за прежда но там едно конче е 1лв къде може да се намери тая прежда или не знам (коса) в по голямо количество?
Колега вземи си ето такиваViRgE написа:коса предполагам не става въпрос за човешка намерих нещо което прилича на кукленска коса от магазина на Пискюлиев за прежда но там едно конче е 1лв къде може да се намери тая прежда или не знам (коса) в по голямо количество?

Зарганолог
в същия този магазин има коса и струва 2.80 и има много видове цветове каквито ти сака въображението (търси розово,оранжево,зелено и черно но съм убеден че черно няма да имаViRgE написа:коса предполагам не става въпрос за човешка намерих нещо което прилича на кукленска коса от магазина на Пискюлиев за прежда но там едно конче е 1лв къде може да се намери тая прежда или не знам (коса) в по голямо количество?

от това имам но не трябва ли да се слага и конче не само от тази (коса)
слага се и ламе което е показал колегата а за цветовете каквито си избереш вече,пусни си въобръжението обаче.ViRgE написа:от това имам но не трябва ли да се слага и конче не само от тази (коса)
то се вижда и по моите куки син цвят е
Последно промяна от dobria1 на Съб Юли 18, 2009 1:15 pm, променено общо 1 път.

Колега Mi7chell може ли да не се обиждаме,мисля че това което съм показал не са (глупости),този саит е за да научим нещо един от друг а не да си налагаме мненията,всеки има право на собственно мнение,щом пита значи се интересува както и аз питам когато нещо ме интересува
ще се опитам да помогна на всеки с каквото мога и знам и да науча от другите каквото не знам
ще се опитам да помогна на всеки с каквото мога и знам и да науча от другите каквото не знам

Чак пък тъй ли стана работата,аз ви казвам кое работи най-добре за да не пилеете пари на вятъра,извинявам се ако изглежда като налагане,все пак не съм имал предвид нищо лично,сигурен съм,че твоите чипарета също работят добре.Поздрави!
Зарганолог
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
С тези чепарета ще докарате и змарида бре.
Радвам ви се за ентусиазма.
Радвам ви се за ентусиазма.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ШИ докарат,знаш кво,вече станах разноглед кого да слушам ,а и се засягат КАПАЦИТЕТИТЕ му с КАПАЦИТЕТИ....всичките вадят кой от кой по древни технологии и при това от терминатор нагоре.кой от хан Крумово време,кой Далай лама му шепнал как ,кога и защо.като четеш какво пишат ще излезе ,че и топлата вода са открили.а иначе се карат по между си кой по-по -най...не се сещам как се казваха онея артисти от цирка - май нещо с П..беше ....вразумете се бе момци, много яко набрахте я се поогледайте...
Колега днес и аз бях продължително време на слънце,ама ти май си попрекалил..Далай лама Терминатор и т.н. пази се,инъче няма лошо веселото станаlefi написа:ШИ докарат,знаш кво,вече станах разноглед кого да слушам ,а и се засягат КАПАЦИТЕТИТЕ му с КАПАЦИТЕТИ....всичките вадят кой от кой по древни технологии и при това от терминатор нагоре.кой от хан Крумово време,кой Далай лама му шепнал как ,кога и защо.като четеш какво пишат ще излезе ,че и топлата вода са открили.а иначе се карат по между си кой по-по -най...не се сещам как се казваха онея артисти от цирка - май нещо с П..беше ....вразумете се бе момци, много яко набрахте я се поогледайте...

Зарганолог