Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Малко инфо моля!Спешно...
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Малко инфо моля!Спешно...
Сетихме се чак в 11 вечерта да ходим на риба,ама кво да се прави.Та въпроса ми е малко обширен... първо да питам дали дава нещо на Богров и ако да какво?Второ ако няма да е Богров някакво прясно инфо за водоемо до 30-на 40 километра от София(може и платен).И последно магазин,който да отваря колкото се може по-рано.
Мерси много на колегите,които ще се отзоват. 

Re: Малко инфо моля!Спешно...
Колега Веринско е на около 50 км.Платено е 5 лв.на пръчка има каракуда,костур,шаран,сом,б.амур и др.риби.Улова не се плаща маломерните шаранчета се пускат задължително.Попътен магазин на бул.Цариградско шосе преди магазина пежо,мисля че отваря рано но в колко не знам.Успех
.

Никога на колене пред когото и да е.
joroNH написа:Колега Веринско е на около 50 км.Платено е 5 лв.на пръчка има каракуда,костур,шаран,сом,б.амур и др.риби.Улова не се плаща маломерните шаранчета се пускат задължително.Попътен магазин на бул.Цариградско шосе преди магазина пежо,мисля че отваря рано но в колко не знам.Успех.

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- разбира нещата
Колега ако искаш да ловиш по-едри рибоци и да не губиш много време в път бих ти предложил да отдеш на Белопопци.
Малко след самото село е язовира. Плаща се 5 лв. на пръчка и ако си вземеш риба тогава я плащаш. Хубавото на гьола е, че от едната страна си в гората и има доста сенчести места.
За магазина не зная от кой квартал си но мисля, че този на Ботевградско шосе отваря рано (след Подуяне). В кв. Младост 4 бл. 458 или 439 също има магазинче което отваря много рано.
Малко след самото село е язовира. Плаща се 5 лв. на пръчка и ако си вземеш риба тогава я плащаш. Хубавото на гьола е, че от едната страна си в гората и има доста сенчести места.
За магазина не зная от кой квартал си но мисля, че този на Ботевградско шосе отваря рано (след Подуяне). В кв. Младост 4 бл. 458 или 439 също има магазинче което отваря много рано.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- разбира нещата
Мерси на всички... Верниско го знам,но ми се щеше да поразнообразя малко понеже често ходим на верниско... иначе може да помислим и вариянта с Белопопци. 

Белопопци също е варянт и то добър поне едно е сигурно(РИБА ИМА)todoroshko написа:Мерси на всички... Верниско го знам,но ми се щеше да поразнообразя малко понеже често ходим на верниско... иначе може да помислим и вариянта с Белопопци.

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Село Смолско колега.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BE#p375400.
Колеги моля за инфо в колко отваря магазина в "Младост 4" бл.458.Точно преди 15 мин реших да хода за риба утре.Или някой друг магазин които да работи по-рано.Мерси!
1.Ровиш си в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш