Моята професия е.... и мога да помогна със...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Моята професия е.... и мога да помогна със...

Мнение от sarafov »

Пускам тази тема,защото много от нас сигурен съм се чудят,как и кой може да ни помогне за проблем, какъвто и да е той. Та да започнем от мен, аз работя като подизпълнител във фирма за топлинно счетоводство (ТЕХЕМ-София) Та, ако ви потрябва помощ, давате ми абонатния номер, разбира се на (ЛС)със проблема и каквото мога ще направя.Проблеми с парно и водопровод също. Надявам се да се включите в темата защото сигурен съм ще си бъдем от полза всички.

Поздрави и успех :!:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Моята професия е.... и мога да помогна със...

Мнение от MapuaH »

Хубава тема, да.....

Аз съм представител на швейцарска фирма за България за строителна химия. По професия съм текстилен инженер, та и в този занаят мога да помогна. Също така и с комповете съм на ти, така че ако има някой проблем с горепосочените неща да свирка :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз пък се занимавам с проблеми на приятели,като бърза помощ съм,но ми омръзна вечно да съм в лайната заради хората.Мога да помогна,като отървавам наркоманчета на богати родители от дрогата.Имам опит,и вече съм изчистил две момчета.Ако има такъв проблем на ваши познати,просто им дайте моя номер и да ми се обадят.Стига да имат желание да си плащат за това които ще направя за тях,поемам веднага ангажимент.Шскам само човека който има проблем,да не е наркоман повече от година-две и да не е още с изграден характер,за да минат нещата гладко и да ги изчистя напълно за 15-20 месеца.Последното момче,които отървах,вече има прекрасно семейство и детенце,и напълно приключи с дрогата.Телефони за връзка - 0894363438 / 0884938496 и 0885070407.

Помагам за всичко с което мога да помогна, и съм го правил за доста колеги,стига да ме помолят :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Професия-стъжнявам живота на всяка гад в Смолянска област,независимо от връзкарското й положение,политическа принадлежност и паричен потенциал и без поръчка-просто по служебно задължение,щот изповядвам идеята,че всички се раждат виновни и затънали в най-гнусна готовност за извършване на престъпления.Което е най-лошото за всички,вкарвам ги в процедури,които им цоцат паричките и нервичките -най ги боли.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Професия - заслужил майстор на банкетите, а иначе поразбирам по-малко и от ПВЦ и АЛ дограма :wink:
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Професия-продажба и сервиз на ЕКФПА/касови апарати с фп/фискални принтери,РОС системи за хотели,електроно ценоизчисляващи везни.Но най вече.Всичко давам и правя,за приятели.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Работя за истински капиталисти и съм доволен... :wink: Занимаваме се с вонос на едро на автомобилни гуми и джанти.
Собствена сервизна мережа автоцентрове. Продаваме Рено, Ситроен и Дачия за южна България.

Роботим с марките Гуми: GOODYEAR, MICHELIN, DUNLOP, FULDA, MARANGONI, DEBICA, SAVA, NOKIAN, SUNNY, FORTUNA, MAXXIS, MARSHAL, Avon, Fortuna, Kumho...
За джантите: BBS, MOMO, AEZ, ARTEC, RH, Dezent, Dotz, Enzo, CMS, HRS, VSP....

Мога да бъда полезен с всичко, но за мъжкари и най вече ПРИЯТЕЛИ...
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Излязоха сметките за парното,има ли питания че времето за жалби и корекции отминава :?: който се интересува,пак повтарям аб.номер на лични и да търсим проблема. (за София) :!:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

В момента се занимавам със строителство ,работя във фирма "СИЕНИТ".През свободното време правя и някои железарски услуги-парапети,решетки,врати,огради ,навеси.Имам опит и с продажба на автомобили и мотоциклети,4год. се занимавах и с това :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Ми, да пиша и аз ! То , учител с какво ли да помогне ,ама, знае ли човек !!!? Мога да говоря и да обяснявам разбрано-и с това си изкарвам хляба! Имам 4 специалности - история,география,физическо и информационни технологии ! Поучих навремето и сега при тези съкращения ми е по-спокойно ! Като втора работа монтирам и настройвам Булсатком антени и приемници ! Дали на място или по телефона в чужбина ,изхода е все един ! Разбирам от коли и мотори и аксесоари за тях ! Строителството ми е хоби , първата ми професия е ел.техник ! Ако с това мога да помогна на колеги ще го направя с удоволствие ! Телефона ми го има в "нашия" указател ! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Вече не ми се работи и гледам да съм изцяло на риба :idea: Който има проблеми с речният риболов ,нека се обади .........,но дали ще му помогна :smt017 :smt102 - Божа работа :lol: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

И аз като новачка да се представя - треньор на кучета :mrgreen: Ако имате куче, но комуникацията ви куца и не знаете как да намерите общ език, ако искате да го научите на нещо полезно или абсолютно безполезно, но ефектно или просто да го доразглезите - ей ме на, насреща съм :D За съжаление времето ми е малко кът (ходя и на "нормална" скучна работа), но за четириноги винаги скалъпвам нещо когато е необходимо - все пак освен професия ми доставя огромно удоволствие 8)
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
skakalec75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skakalec75 »

Мухар,спинингист,плувка.
А иначе второто ми аз е асансьорен техник.Имам фирма и бачкам в центъра на Софето.Подръжка и ремонти.Специално внимание обръщам на старите уредби-Шиндлер,Щиглер и др.,реставрация на стари ас. кабини и др.Ако некой са интересува-л.с.
НА ГОРЕ<НА ДОЛУщ

Изображение

Изображение

Изображение
Tubertini ги разбира!

ИзображениеИзображениеИзображение
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Термообработка на метални изделия-закаляване,цементация,йонно азотиране.Внос,производство и продажба на резервни части за товарни автомобили - 25 магазина в цялата страна.Производство на машини за обработка на почвата/плугове,дискови брани,култиватори,торачки и др./ Развивам дистрибуторска мрежа в страната,ако някой иска да помага...Ще остане доволен... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

Здравей те колеги!Наричат ме ,,Майстор Тури,,Ако имате въпроси за всякакъв вид настилки и облицовки от фаянс,теракот,гранитогрес,изравнителни замски и хидро изолации в мокри помещения?!Аз с удоволствие бих ви дал полезен съвет!
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от eliska05 на Чет Авг 13, 2009 7:32 pm, променено общо 2 пъти.
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”