Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Искър
яз. Искър
в събота на 18-ти в 5:00 часа с баща ми пристигнахме на язовира(филмовата къща). Нивото на водата беше много високо пълна трагедия. Да не говорим че беше пълно с палатки и най лошото е че никои нищо не хващаше. Разочаровани си тръгнахме и решихме да спрем на Панчарево да огледаме. Имаше един дядо който ни направи впечатление че лови на плиткото(преди басейна,под една слива). На спирала беше хванал 4-5 каракуди по около 300-400 гр. Хвърлихме и ние по една спирала (само за инфо водата беше половин метър дълбочина като навътре беше малко повече). До обяд с баща ми искарахме около 10-тина подобни каракуди. Като през цялото време захранвахме обилно. По обяд спря да кълве и си мислехме че всичко свърши,докато старецът на 20 метра от нас не закачи шаранче около кило но не успя да го вдигне от стената а аз докато искарам кепчето да му помогна и то се откачи. Вследващите 2 часа с баща ми искарахме 1 шаранче също около кило и няколко едри каракуди(около 700-800 гр) и това беше. Никога не съм си мислел че ще хвана шаран на Панчарево още повече на плитко място като това и на всичко отгоре цял ден покрай нас имаше викащи деца от басейна и хора излеззли на разходка.
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: яз. Искър
ee браво супер излетче ............ да имаше и малко снимки да е още по впечатляващо 

CARP FISHING 

имам колега но незнам как да ги кача ще разгледам и ще пусна
Браво ,чакаме снимките!
Евала колега,ти си герой! Наистина е постижение да хванеш риба(още по малко шаран) при тая лудница около Корали 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
мммм, хитро след дъждовете миналата седмица рибата бяга в тънката вода, браво за слуката в панчарево попринцип има шаранови риби но невинаги си издават прсъствието, явно придошлите води са ги активизирали малко
браво!

Най-голямата риба е изпуснатата риба.
- CERRUTI
- сериозен играч
Браво за слуката!
Надявам се че шаранчето си го пуснал?Аз на Панчерево шаранче не съм хващал,но песионерите и без това ме мразят
....Всеки път като се прибирам от Искъра спираме на Пънчо да разцъкаме малко сред навалицата,само с кутийка с червеи и пръчка.....всичко което се хване веднага се пуска...няколко пъти дъртаци изпадаха в нервна криза защо пускаме рибите а не им ги даваме
а на мен ми е толкова кеф 

-
- разбира нещата
Естествено че си пуснах шаранчето но дядято до мен си го задържа но не го обвинявам. Със сигурност тази събота която идва съм там преди изгрев в очакване на слуката.