Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Писна ми и е време да се вземат мерки !!!
Модератор: sapuna
Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!
абе то и аз рядко пиша, само когато се издразня от нещо или наистина мога да споделя някакъв опит колкото и малък да е той. и моите мнение са малко но и аз като други колеги не виждам смисъл да правя комнтари от сорта на "супер излет" и тем подобни.без лоши чувста, така съм сметнал за добре, на вас като ви се коментира, коментирайте. но мисля, че разбрах какво има предвид колегата относно мнимите потребители и съм съгласен.

Незнанието не е извинение.
- krokibg
- учете се от него
Ице,и тук има много стойностни хора,които дават съвети,показват и споделят наученото от тях през годините и съветват младите как и какво да правят,когато са на водоема.Има обаче едни зрънца,дето са хванали по три рибки и вече се мислят за големи рибари.И аз по същия начин,спрях да пиша и давам съвети само ако ми ги поискат.Е,оставил съм надявам се нещичко зад мен,дал съм доста съвети и дано са биле от полза на някой а сега,просто повече преглеждам темите и хапя такива умници с изпедерасени мнения.Айде,да отивам да си почвам ремонта на новото корито че иска лъскане и търкане,да стане както трябва и да го пробвам на вода.Хич да нети пука и каквото има да става ,просто ще стане.Тези които ме познават,знаят че съм пич а на тези дето искат да са свободни всички водоеми,просто ще им кажа да го духат.Дано "Бизнесмените" да вземат всичките водоеми в България та да си плащат навсякъде и за всичко
То добре че има такива,дето си дават парите да зарибяват и пазят,та миндили те и месарите да могат да си хванат по някоя риба и да си нахранят децата,че дане умрат от глад.Да се задавят дано, с маломерките дето прибират

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Любак,напълно подкрепям мнението ти-всички водоеми да са със собственици.Като им се поставят условия в договорите и вместо ИАРА да си играе на котка и мишка с "бракониерите",по -лесно ще контролира водоемите.А под бракониери слагам и въдичарите,защото и те не са по-малко опасни от мрежарите и парашутистите.Какво имам на ум-маломерни риби,риби над допустимото количество разрешено от закона.Скоро останах потресен от един мой не пряк началник във фирмата-показа ми над 25 бели риби наредени на тревата и ми се хвали,че бил пуснал по-малките.По мое мнение рибите бяха над 30кг.Ако пропусне 10 риболова да,но като са хванали дамар ,няма лабаво.Гонят до дупка,докато не остане само спомен от хубавите излети.Рибите са ловени на тролинг.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Казвате всички язовири да си имат собственици??? И да сложат сигурно 15лв такса,че и после,ако хванеш някоя рибка и нея да си платиш по 5лв. килограма? Кой ще иде за риба тогава,след като един риболов ще излиза 30лв? При положение,че нормалният човек взема 300лв заплата!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Не 15,50 кинта да сложатbantumi написа:Казвате всички язовири да си имат собственици??? И да сложат сигурно 15лв такса,че и после,ако хванеш някоя рибка и нея да си платиш по 5лв. килограма? Кой ще иде за риба тогава,след като един риболов ще излиза 30лв? При положение,че нормалният човек взема 300лв заплата!

Безплатно е само сиренцето...в капана

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Риболова е хоби мойто момче!Който има пари ще ходи,който няма ще обикаля по без това обезрибените селски язовири,където вършее селянията и циганията.А и няма начин всички язовири да станат със стопани.Защо лятото ходя и на платени язовири-имам възможност да си хвана доволно количество риба,да изпробвам различни тактики и захранки,различни монтажи и ред други неща.На един свободен язовир,преобладаващ с измършавяла каракуда,която освен за стръв не става за нищо друго и налита и на гола кука,какво ще разбереш.Или за вас е важно пълната кофа,а не как да я надлъжем.Темата направи завой,спирам.Мога да дам много примери за добри стопани на такива водоеми-един от тях е непознатия за всички новаци, домакин на няколко национални срещи,автора на тази тема.Оставям ви да размислете.bantumi написа:Казвате всички язовири да си имат собственици??? И да сложат сигурно 15лв такса,че и после,ако хванеш някоя рибка и нея да си платиш по 5лв. килограма? Кой ще иде за риба тогава,след като един риболов ще излиза 30лв? При положение,че нормалният човек взема 300лв заплата!
НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
- Моряка
- кандидат преподавател
Е как не се въздържах и азbantumi написа:НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...

А сега де? 

Аз също не съм от най-заможните,но тази година риба в нас не съм носил,всичко е върнато обратно!Това за мисленето на хората си е точно така.Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Никъде не споменавам,че разполагам с много пари.Но за да се оправят нещата,май трябва да е така.Не правя деление между имащи и нямащи.Аз също съм на заплата.И ако имам някакъв страничен доход,не трябва да чувствам вина пред някой,който не е съумял да се справи.Явно жегата си каза тежката дума.
Никой не трябва да чувства вина,че примерно е по-заможен от другите.Проблема е,че в България все по-малко хора имат възможността да идат,било то на море,планина,вече и риболов....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нещо много отплеснахте темата!
След като парадирате за ред и справедливост Ви моля да се придържате към нея!!!
След като парадирате за ред и справедливост Ви моля да се придържате към нея!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Пичове това е свободен интернет форум, всеки може да пише свободно и да изказва мнение, както и само да чете.Ако бяхме някакъв клубен форум със специални изисквания и правила е друго нещо.Колкото до спамерите, комплексарите и лошите хора винаги ги е имало , и ще ги има за съжаление.За това сме ние модератори и администратори.Това, че има хора където не пишат няма нищо лошо, в повечето случаи такива хора предпочитат да не пишат отколкото да пишат глупости и да спамят.Количеството написано не означава качество.Тези които дават информация го правят по собствено желание и убеждение както и тези които не дават. Ако някой ви дразни с разбиранията си и възгледите си, просто спрете да четете написаното от него, така и вие няма да се ядосвате, а и няма да има конфликти във форума.Основно проблемите се пораждат от неуважение и нетърпимост към околните, всички сме различни и уникални с това, не се опитвайте да налагате собственото си мнение към околните и всичко ще си дойде на мястото.Колкото до идеите да се направи нов форум ще кажа, че такива се правят постоянно, но рано или късно и там се появят хора търсещи конфликти и разделящи хората на наши и ваши
Големите конфликти започват от едни малки изречения. Това не се прави така.....Ти ли ще ми кажеш .......Нищо не разбираш от риболов......и т.н.Или с други думи казано не ни е гот без да обидиме отсреща стоящия .

Любо, дано всички "бизнесмени" да са като теб 

- Моряка
- кандидат преподавател
Ми брато тези колеги дето пишат по темата и те това мислят!!!bantumi написа:Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
А сега де?