Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от stich »

GODzillata написа:
gmurkacha написа:Браво аз пък съм хващал ето това...
Мммморуна.....ъъъ...на мрежа или кърмаци? :roll:
Едва ли си се гмурнал за нея, gmurkacho? :wink:
На морето ползват ли кърмаци :?: :?: :?: :roll:
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

stich написа:На морето ползват ли кърмаци :?: :?: :?: :roll:
E, не ползват, ама и въдици не ползват. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

GODzillata написа:
stich написа:На морето ползват ли кърмаци :?: :?: :?: :roll:
E, не ползват, ама и въдици не ползват. :lol:
:lol: :lol: :lol:
Изображение
na4ko21
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от na4ko21 »

Колеги, в петък вечерта или в събота ще съм в района на остров Гарван.Ако някой мисли да ходи по тези места бих се радвал да споделя един от моите излети с някой от форума.Не искам да споря повече с никого.Ще бъда с вишнава вектра с добричка регистрация.Ако някой от форума мисли да посещава местата по поречието край Попина да драсне някой ред.Може и там да се видим.
6te go mislq
djbobbybb
новобранец
новобранец

Мнение от djbobbybb »

Здравейте днес бях на Дунав ,при вливането на река Лом.Самия Дунав беше много пълноводен и със силно течение ,затова застанах на вливащата се река,където имаше дълбочина и беше по спокойна водата.От 11.00 часа до 14:00 хванах 5 платики доста прилични едната 1,5 кг,имах само 6 кълванета за този период шестата платика скъса и тя ми се видя огромна.Явно рибата обикаля в залетите треви и е подобно положението и при другите вливащи се реки.Общо взето не се справих добре защото захранвах със някаква самоделна смес от варена царевица и едросмляно царевично брашно и бели червеи и не можах да събера и задържа рибата.Предполагам че ако бях отишъл навреме сутринта,и захранвах правилно резултата щеше да е съвсем друг.Местните хора които не захранваха или мятаха само хляб ловеха само малки попчета и цъкаха че няма риба.На дъно също не видях нито едно кълване.Снимки нямам защото половинката забрави фотоапарата.Надявам се съм бил полезен :D
lubotrifonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от lubotrifonov »

колега хубав риболов си направил ама не е лошо да прочетеш това http://www.nafa-bg.org/BG/Files/other/c ... ana%20.pdf :D
djbobbybb
новобранец
новобранец

Мнение от djbobbybb »

Със сигурност никой от града не знае че има забрана :D ,аз занапред ако ходя натам ще я спазвам,но няма да казвам на никой да не ми се смеят.Когато дунава е с по-ниска вода там е плитко около метър и е прозрачна водата има само дребосък.Но сега при бурния и огромен Дунав нямаше как да се лови на плувка и отидох на втичалото на реката където без да знам съм бил в нарушение на закона.
lubotrifonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от lubotrifonov »

Със сигурност никой от града не знае че има забрана :D
със сигурност и на другите устия е така и предполагам че 90 % от хората незнаят за тази забрана (а може и да са 100%) :D
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

sestrata написа:
na4ko21 написа:пак с този речния човек. аз с него спор нямам ама и ти така го хвалиш да не си рекламен агент хващал хващал браво.Ама освен тебе друг не видях да ми говори за маисторлък по реката.
:lol: :lol: :lol: Приятелю, ако не си разбрал още, в този форум обменяме знания, опит и майсторство.
За това е създаден той, а не за да си продаваш моторите! :!: Човека ти даде подробна информация за Попина, посъветва те, а ти за благодарност накрая му се изсмя в лицето. :evil: Замисли се! :idea:
еми същото може да се каже и за теб...тоя форум не е създаден да си продаваш въдиците...човека е прав,аман от толкова майстори и големи професионалисти които ходят за риба от 1-ви Януари до коледа...много от колегите които пишат в тоя форум нямат възможност да снимат уловените от тях риби което не означава че не ловят нищо...вместо да им кажеш ти как ловиш рибите и да ги научиш на нещо (като голем майстор),почваш да ги критикуваш
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

dalgia написа:
sestrata написа:еми същото може да се каже и за теб...тоя форум не е създаден да си продаваш въдиците...
Колега, обясних ти веднъж на лични, че НЯМАМ и НЕ СЪМ ИМАЛ РИБОЛОВЕН МАГАЗИН нито имам намерение да откривам, нито продавам въдици или каквито и да е такъми. Имам ателие за ремонт на компютри и по цял ден това правя САМ.
Правя ти официална забележка като модератор да спреш с клеветите! :evil:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

lubotrifonov написа:колега хубав риболов си направил ама не е лошо да прочетеш това http://www.nafa-bg.org/BG/Files/other/c ... ana%20.pdf :D
Колега, прочети пак в постнатия от теб линк! Стопанският риболов е нещо различно от любителския /спортен/.
Пълните забрани /по области/ са описани по-доле.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Венелин Радушев написа:
lubotrifonov написа:колега хубав риболов си направил ама не е лошо да прочетеш това http://www.nafa-bg.org/BG/Files/other/c ... ana%20.pdf :D
Колега, прочети пак в постнатия от теб линк! Стопанският риболов е нещо различно от любителския /спортен/.
Пълните забрани /по области/ са описани по-доле.....
Чети - Във вътрешните водни обекти -Област Видин
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Мда.....моя грешка. Извинявам се на колегата за необмислената забележка! Подлъгах се по писаното от него за "всички устия".....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

ще извинявате колеги но имам един въпрос РАЗРЕШЕНИЛИСА ВИНТЕРИТЕ ПО РЕКА ДУНАВ?
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

:axe: :smt070 :smt068 :smt067 Утре питаите дали са разрешени парашутите.След месец жиците
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”