Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Изскочиха ми очите с тая шльокавица докато разбера какво искаш да кажеш !
Като са на повърхноста големите риби ти защо ги търсиш на дъното ?
Като са на повърхноста големите риби ти защо ги търсиш на дъното ?
Извинявам се за латиницата... пък за рибоците... търсих ги и на плувка и къде ли не... ама неще и неще... между другото излезе на повърхността към 18ч... преди това не се виждаше...
Веднага ти давам прясно инфо!ivanhrist0w написа:Този язовир - "Далака" съм го чувал като малък от дядо ми .. Мислех че е мит само . Някой може ли да ми даде някакво инфо . Мерси предварително.

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко
С плащане на място на някаква такса не става ли ?bantumi написа:............................. Билет от местното ловно(новопазарското) и си там!....................
Имах предвид , щом ходиш често там, пробвай някой път когато пак се храни горе нещо такова http://syncmaster92.log.bg/article.php?article_id=18307 , може пък да стане .PhArLJ написа:... между другото излезе на повърхността към 18ч... преди това не се виждаше...
защо от местното ловнорибарско,ако има билет за любителски риболов не става ли?
Ами на място не става да платиш,трябва да си изкараш билет,който е само за този язовир....

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Здравейте колеги
Бях на Белокопитово в петък,налових се на таранки,дребни,колегите на язовира също нямаха ден.Общо взето ,освен якото слънчасване друго за отбелязване няма.Имам чувството че на този язовер рибта е на привършване. 

Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.
По същия път за язовира има и една малка локвичка,шефа и я беше зарибил с щука,ама май нещо и там нищо не стана.Някой ако има инфо за Здравец,моля нека сподели.
Иначе на Белокопитово,през ноща нещо много яко скачаше във водата,ама,не кълве и това си е
По същия път за язовира има и една малка локвичка,шефа и я беше зарибил с щука,ама май нещо и там нищо не стана.Някой ако има инфо за Здравец,моля нека сподели.
Иначе на Белокопитово,през ноща нещо много яко скачаше във водата,ама,не кълве и това си е

- valiooooo
- ще става разбирач
Мисля,че сега е пресъхнал.bulivif написа:Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- svetlio86
- ще става разбирач
Пичове малко прясна информация преди малко един приятел се върна от Николаевка били са на язовира от 5 часа сутринта,били са под сградата от страната на гората,за цял ден са имали един приличен удар и 1 шаран 6,5 колпграма за жалост шарко ще замине в тавата!!!Иначе имат и доста прилични таранки!!!Това е инфото което имам и видях шарана на живо,но вече не мърдащ 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- Motorski
- ще става разбирач
Баща ми мина от там миналия месец - както той каза (а той там ловеше още от студент) "Ако не знаех, че е имало язовир, нямаше да разбера. В момента там е горичка. Даже малкото е почти без вода"valiooooo написа:Мисля,че сега е пресъхнал.bulivif написа:Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.

Здравейте на всички!
Мисля сряда и четвъртък да ходя на палатки с риболов заедно с мои приятели. Сега търсим добра дестинация и прочетох какво сте писали за язовир Далака в Сечище. Искам да те попитам няколко въпроса, ако може някой да ми помогне ще бъда ммного благодарен. Първо за билета - колко струва и може ли като отидем в Сечище(или Нови Пазар) да си го изкараме веднага? (смятаме да сме там рано сутрин) Позволено ли е да се остава там на палатки? И трудно ли се намира язовира от село Сечище? Благодаря ти предварително!
Мисля сряда и четвъртък да ходя на палатки с риболов заедно с мои приятели. Сега търсим добра дестинация и прочетох какво сте писали за язовир Далака в Сечище. Искам да те попитам няколко въпроса, ако може някой да ми помогне ще бъда ммного благодарен. Първо за билета - колко струва и може ли като отидем в Сечище(или Нови Пазар) да си го изкараме веднага? (смятаме да сме там рано сутрин) Позволено ли е да се остава там на палатки? И трудно ли се намира язовира от село Сечище? Благодаря ти предварително!
-
- вече хвърля и на тежко
Неделя /19.07 / яз.Цонево при с.Струя .Отидох малко преди обяд , че имах малко работа сутринта ,посъбрах един чувал боклуци , захраних , спретнах една плувчица и ги метнах - каракудки по 200 - 300 гр. Изкарах набързо няколко и се ухилих .Викам си - убих рибата. Следващият половин час вадих от язовира чадъра ,едната кофа за захранка , прашката и други неща които появилият се вятър / тип бурен / хвърли там .До брадата не успях да цопна ,малко под беше , то там било стръмно и тинесто. Прибрах болото , че стана невъзможно да го удържам .Изкарах мача и един фидер , и като се почна едно чакане ........ Вълните на моменти бяха като на морето , мача остана да чака , фидера мълчеше като мъж който чака жена си във фризьорски салон. Сладка царевица , натурална , с ванилия , дипната , недипната , торен , бял,земен червей - все тая . Може би вълните вдигнаха тинята по дъното , знам ли. Привечер към 19.30 вятърът утихна , изкарах десетина червеноперчици на бял червей на 30 см над дъното и си тръгнах. Те рибките че си плуват , то ясно , ама аз изгорях като полякиня , днес цял ден стоя като глътнал бастун , не смея да се облегна никъде че боли, маратонките са пълни с тиня ,а жена ми нещо не иска да ги слага в пералнята ,май ще назначавам други за рибарски /чорапите ги е изхвърлила още снощи /. Като цяло беше голям кеф ,само дето заветните за мен платики ги нямаше , ама нищо , другият тираж .
-
- ще става разбирач
Хехе браво колега, разсмя ме с тея преживелици
Аз в последните две години забелязвам една тенденция на намаляване на запасите от платика в Цонево. До преди 6-7 години се хващаше само платика и при това доволно. Ходеше на огромни пасажи. Последните две години ако излезе някоя друга платика, то това е единична риба, а не пасаж. Костура също му падна популацията драстично. Нещо Цонево бъдещето му не е много светло.
Колеги дайте малко информация за яз. Плачидол - до Добрич. Бях забравил, че изобщо съществува тоя язовир. Преди години беше арендован, но сега не знам как е.

Аз в последните две години забелязвам една тенденция на намаляване на запасите от платика в Цонево. До преди 6-7 години се хващаше само платика и при това доволно. Ходеше на огромни пасажи. Последните две години ако излезе някоя друга платика, то това е единична риба, а не пасаж. Костура също му падна популацията драстично. Нещо Цонево бъдещето му не е много светло.
Колеги дайте малко информация за яз. Плачидол - до Добрич. Бях забравил, че изобщо съществува тоя язовир. Преди години беше арендован, но сега не знам как е.