Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от solveiko »

Имаш Л.С.
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Изскочиха ми очите с тая шльокавица докато разбера какво искаш да кажеш !
Като са на повърхноста големите риби ти защо ги търсиш на дъното ?
PhArLJ
новобранец
новобранец

Мнение от PhArLJ »

Извинявам се за латиницата... пък за рибоците... търсих ги и на плувка и къде ли не... ама неще и неще... между другото излезе на повърхността към 18ч... преди това не се виждаше...
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

ivanhrist0w написа:Този язовир - "Далака" съм го чувал като малък от дядо ми .. Мислех че е мит само . Някой може ли да ми даде някакво инфо . Мерси предварително.
Веднага ти давам прясно инфо! :D Билет от местното ловно(новопазарското) и си там! Четвъртък мислех да го посетя,но в последният момент смених дестинацията.Иначе-шарани до към 1.500кг има и единични по-големи такива.Онзиден на суха царевица,на шише даже :D -6кг шаран :wink: Иначе предимно каракуда и червеноперка на торен и бял червей.Ако те интересува нещо друго,питай :rolleyes:
Вчера кълвеше,днеска не ще!
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

bantumi написа:............................. Билет от местното ловно(новопазарското) и си там!....................:rolleyes:
С плащане на място на някаква такса не става ли ?

PhArLJ написа:... между другото излезе на повърхността към 18ч... преди това не се виждаше...
Имах предвид , щом ходиш често там, пробвай някой път когато пак се храни горе нещо такова http://syncmaster92.log.bg/article.php?article_id=18307 , може пък да стане .
Аватар
gogo_85_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogo_85_ »

защо от местното ловнорибарско,ако има билет за любителски риболов не става ли?
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Ами на място не става да платиш,трябва да си изкараш билет,който е само за този язовир.... :axe: :axe: :axe:
Вчера кълвеше,днеска не ще!
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Здравейте колеги :drinkers: Бях на Белокопитово в петък,налових се на таранки,дребни,колегите на язовира също нямаха ден.Общо взето ,освен якото слънчасване друго за отбелязване няма.Имам чувството че на този язовер рибта е на привършване. :!:
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.
По същия път за язовира има и една малка локвичка,шефа и я беше зарибил с щука,ама май нещо и там нищо не стана.Някой ако има инфо за Здравец,моля нека сподели.
Иначе на Белокопитово,през ноща нещо много яко скачаше във водата,ама,не кълве и това си е :|
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

bulivif написа:Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.
По същия път за язовира има и една малка локвичка,шефа и я беше зарибил с щука,ама май нещо и там нищо не стана.Някой ако има инфо за Здравец,моля нека сподели.
Иначе на Белокопитово,през ноща нещо много яко скачаше във водата,ама,не кълве и това си е :|
Мисля,че сега е пресъхнал.
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Пичове малко прясна информация преди малко един приятел се върна от Николаевка били са на язовира от 5 часа сутринта,били са под сградата от страната на гората,за цял ден са имали един приличен удар и 1 шаран 6,5 колпграма за жалост шарко ще замине в тавата!!!Иначе имат и доста прилични таранки!!!Това е инфото което имам и видях шарана на живо,но вече не мърдащ :x
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

valiooooo написа:
bulivif написа:Колеги,някой да е чувал скоро нещо за язовира в село Здравец.Преди 5 години ходих,беше пълен с .......вода,много дребни таранки и толстолоб.
Мисля,че сега е пресъхнал.
Баща ми мина от там миналия месец - както той каза (а той там ловеше още от студент) "Ако не знаех, че е имало язовир, нямаше да разбера. В момента там е горичка. Даже малкото е почти без вода"
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
IvoDaKing
новобранец
новобранец

Мнение от IvoDaKing »

Здравейте на всички!
Мисля сряда и четвъртък да ходя на палатки с риболов заедно с мои приятели. Сега търсим добра дестинация и прочетох какво сте писали за язовир Далака в Сечище. Искам да те попитам няколко въпроса, ако може някой да ми помогне ще бъда ммного благодарен. Първо за билета - колко струва и може ли като отидем в Сечище(или Нови Пазар) да си го изкараме веднага? (смятаме да сме там рано сутрин) Позволено ли е да се остава там на палатки? И трудно ли се намира язовира от село Сечище? Благодаря ти предварително!
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Неделя /19.07 / яз.Цонево при с.Струя .Отидох малко преди обяд , че имах малко работа сутринта ,посъбрах един чувал боклуци , захраних , спретнах една плувчица и ги метнах - каракудки по 200 - 300 гр. Изкарах набързо няколко и се ухилих .Викам си - убих рибата. Следващият половин час вадих от язовира чадъра ,едната кофа за захранка , прашката и други неща които появилият се вятър / тип бурен / хвърли там .До брадата не успях да цопна ,малко под беше , то там било стръмно и тинесто. Прибрах болото , че стана невъзможно да го удържам .Изкарах мача и един фидер , и като се почна едно чакане ........ Вълните на моменти бяха като на морето , мача остана да чака , фидера мълчеше като мъж който чака жена си във фризьорски салон. Сладка царевица , натурална , с ванилия , дипната , недипната , торен , бял,земен червей - все тая . Може би вълните вдигнаха тинята по дъното , знам ли. Привечер към 19.30 вятърът утихна , изкарах десетина червеноперчици на бял червей на 30 см над дъното и си тръгнах. Те рибките че си плуват , то ясно , ама аз изгорях като полякиня , днес цял ден стоя като глътнал бастун , не смея да се облегна никъде че боли, маратонките са пълни с тиня ,а жена ми нещо не иска да ги слага в пералнята ,май ще назначавам други за рибарски /чорапите ги е изхвърлила още снощи /. Като цяло беше голям кеф ,само дето заветните за мен платики ги нямаше , ама нищо , другият тираж .
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Хехе браво колега, разсмя ме с тея преживелици :)
Аз в последните две години забелязвам една тенденция на намаляване на запасите от платика в Цонево. До преди 6-7 години се хващаше само платика и при това доволно. Ходеше на огромни пасажи. Последните две години ако излезе някоя друга платика, то това е единична риба, а не пасаж. Костура също му падна популацията драстично. Нещо Цонево бъдещето му не е много светло.

Колеги дайте малко информация за яз. Плачидол - до Добрич. Бях забравил, че изобщо съществува тоя язовир. Преди години беше арендован, но сега не знам как е.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”