Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Мнение от bantumi »

НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

bantumi написа:НЕ! Първо да почнат хората да вземат повече пари и тогава да налагат още такси.Защото ти примерно и още 50-60% от форума могат да ги отделят тия пари за риболов,но има хора които не могат.Логиката ти не е правилна...
П.п: Сега видях последното мнение.Не съм казал,че трябва да се нахраниш с тая риба или да пълниш живарниците догоре.
Е как не се въздържах и аз :lol: да пиша по темата.За начало приеми,че и аз съм от бедните дето тази година на сладководен не съм ходил,заради средства!После хората да вземат повече пари ,не зависи от арендаторите и техните такси!Освен това лично съм виждал и хора с пари как трупат килограми в багажника.Значи решението е да се оправи мисленето и на бедния и богатия риболовец,да си вземаш рибка в нормите,че да има и за други!То това скоро сигурно няма да стане,но ако стане примерно картинката ще е следната:На свободно ще ти кълве и ще вземаш доволно,на платените,ще се гонят и трофейни риби.Пазарна икономика!И това дотук,защото темата бе съвсем друга!!!Тоест пак отива към дразги.Колкото до мен ,аз от хора дето само четат,не се дразня,пък такива дето интригантсват,мисля,че има чистене на юзъри.
А сега де? :roll:
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Аз също не съм от най-заможните,но тази година риба в нас не съм носил,всичко е върнато обратно!Това за мисленето на хората си е точно така.Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Никъде не споменавам,че разполагам с много пари.Но за да се оправят нещата,май трябва да е така.Не правя деление между имащи и нямащи.Аз също съм на заплата.И ако имам някакъв страничен доход,не трябва да чувствам вина пред някой,който не е съумял да се справи.Явно жегата си каза тежката дума.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Никой не трябва да чувства вина,че примерно е по-заможен от другите.Проблема е,че в България все по-малко хора имат възможността да идат,било то на море,планина,вече и риболов....
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Нещо много отплеснахте темата!
След като парадирате за ред и справедливост Ви моля да се придържате към нея!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове това е свободен интернет форум, всеки може да пише свободно и да изказва мнение, както и само да чете.Ако бяхме някакъв клубен форум със специални изисквания и правила е друго нещо.Колкото до спамерите, комплексарите и лошите хора винаги ги е имало , и ще ги има за съжаление.За това сме ние модератори и администратори.Това, че има хора където не пишат няма нищо лошо, в повечето случаи такива хора предпочитат да не пишат отколкото да пишат глупости и да спамят.Количеството написано не означава качество.Тези които дават информация го правят по собствено желание и убеждение както и тези които не дават. Ако някой ви дразни с разбиранията си и възгледите си, просто спрете да четете написаното от него, така и вие няма да се ядосвате, а и няма да има конфликти във форума.Основно проблемите се пораждат от неуважение и нетърпимост към околните, всички сме различни и уникални с това, не се опитвайте да налагате собственото си мнение към околните и всичко ще си дойде на мястото.Колкото до идеите да се направи нов форум ще кажа, че такива се правят постоянно, но рано или късно и там се появят хора търсещи конфликти и разделящи хората на наши и ваши :twisted: Големите конфликти започват от едни малки изречения. Това не се прави така.....Ти ли ще ми кажеш .......Нищо не разбираш от риболов......и т.н.Или с други думи казано не ни е гот без да обидиме отсреща стоящия .
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Любо, дано всички "бизнесмени" да са като теб :smt023
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

bantumi написа:Исках да кажа,че е по-добре да се поддържат свободните язовири и тия служители на ИАРА,да не си чешат *** цял ден ами да следят за мрежари,парашутисти и т.н. Разбира се,не съм против платените водоеми,все пак това си е бизнес.
Ми брато тези колеги дето пишат по темата и те това мислят!!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Значи спора е бил излишен... :wink:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

bantumi написа:Значи спора е бил излишен... :wink:
Малко е трудно да се каже,когато спориш с човек,когото не познаваш(е тука съм и толерантен още),но Ти би ли казал кой си и откъде си?Искам да кажа ,че само със НИК не става да спориш и доказваш собствено мнение,щото не зная кой си! :roll: КУ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

barutchiata написа:Пичове това е свободен интернет форум, всеки може да пише свободно и да изказва мнение, както и само да чете.Ако бяхме някакъв клубен форум със специални изисквания и правила е друго нещо.Колкото до спамерите, комплексарите и лошите хора винаги ги е имало , и ще ги има за съжаление.За това сме ние модератори и администратори.Това, че има хора където не пишат няма нищо лошо, в повечето случаи такива хора предпочитат да не пишат отколкото да пишат глупости и да спамят.Количеството написано не означава качество.Тези които дават информация го правят по собствено желание и убеждение както и тези които не дават. Ако някой ви дразни с разбиранията си и възгледите си, просто спрете да четете написаното от него, така и вие няма да се ядосвате, а и няма да има конфликти във форума.Основно проблемите се пораждат от неуважение и нетърпимост към околните, всички сме различни и уникални с това, не се опитвайте да налагате собственото си мнение към околните и всичко ще си дойде на мястото.Колкото до идеите да се направи нов форум ще кажа, че такива се правят постоянно, но рано или късно и там се появят хора търсещи конфликти и разделящи хората на наши и ваши :twisted: Големите конфликти започват от едни малки изречения. Това не се прави така.....Ти ли ще ми кажеш .......Нищо не разбираш от риболов......и т.н.Или с други думи казано не ни е гот без да обидиме отсреща стоящия .

Косьо,то всичко това е хубаво да е точно така баце,но ти му тряснеш банн и той след теб си направил друг ник от рода на "jofriidofigontini " плюс още няколко такива и ги ползва само тогава,когато трябва да направи някаква простотия и да се заяде или драни другите.Какво рави човек с две мнения от 2007 година тук :shock: или по точния въпрос е какво е правил през тези две години с този ник,чете ли,лете на куково лято :mrgreen: Две години е чел и точно в определен момент се обажда и пише простотия след простотия.И нещо много важно да повторя,аз не визирам хората с прякори,които за всеки си означават нещо и някой хора си ги носят от деца.Тези хора не се заяждат с никой и неправят идиотщини,но разни мекерета с банн или излашкани с актове по Ивайловград си избиват збоата за това че немогат да си пълнят живарниците.абе,долни и низки душички ще има винаги,но немога да се съглася че хора от 2006 -2007 година регистрирани тук и написали две мнения и то само с заядливи намеци имат работа между нас,ето това не разбирам,как и защо се толерира.

Хeno,ще станат работите не само с Ивайловград но и с всички водоеми,само почакай да ги видиш мръвкарите и завистниците как ще се осеррат от яд :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само контрол от риболовците и здруженията ще оправят нещата или ще си я караме така както до сега и само бракониерите ще имат полза от това :lol: :lol: :lol: :wink:

Бантоми,споровете никога не са излишни,когато се стигне до същноста на нещата,но това рядко става защото повечето хора си пишат и говорят повърхностни неща и всеки си гледа от своята канбанария !!! единия го е яд че вече неможе да ходи и да хваща риба с килограми,която после да продава и плюе по хората които искат и са взели водоеми.Другите пък са някакви обидени,предполагам отзад миндили,които хем са осрани,хем са с претенции че са прави.Третите са сийрджиите,които само подклаждат огъня и мога да изредя още много но спирам до тек че ми писна наистина да се обясняван на нищото.Айде с здраве че съм уморен от работа и трябва да си лягам след като прегледам другите теми :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Моряка написа:
Малко е трудно да се каже,когато спориш с човек,когото не познаваш(е тука съм и толерантен още),но Ти би ли казал кой си и откъде си?Искам да кажа ,че само със НИК не става да спориш и доказваш собствено мнение,щото не зная кой си! :roll: КУ
Това "КУ" не го разбрах.Не е проблем да кажа кой съм,така или иначе не се познаваме,но в интернет никога не можеш да си сигурен с кого пишеш.Предпочитам споровете на живо :wink: :D
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

bantumi написа:
Моряка написа:
Това "КУ" не го разбрах.Не е проблем да кажа кой съм,така или иначе не се познаваме,но в интернет никога не можеш да си сигурен с кого пишеш.Предпочитам споровете на живо :wink: :D
Това КУ не е проблема!Това е от един руски филм(Кин Дза ДЗа)и не е псувня!Аз също обичам споровете на живо,не да се дразним,а по същество , аз се казвам Иван Димитров от Варна,снимката ми е на ника и имам още по видна в галерията!!Ти ????Айде без срам
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

bantumi написа:...Това "КУ" не го разбрах...
Абе отговаряш му едно ПАЦАК и сте се разбрали :wink:

Малко извъртена тема се получава гледам ама не е сефте . Много се радвам кога хора регистрирани през 2008г. обясняват какво и що било съпоставено с некога си ! Също така се радвам на различните интерпретации на варианта да пиша или не . Що писал и що не и пр. Та така . В самото начало този форум имаше рейтинг под ника на всеки регистриран - колкото повече мнения пущаш , толкова по-дЪ фЪрст риболовец ти отметаше че си :lol: По тая причина аз примерно ако и да се меркам тука от създаването на форума немах никво желание да се регвам щото не броят на мненията ми е резус за това какъв риболовец съм . Мина известно време и се въведе забрана да не можеш да пишеш докато не се регистрираш . Е аз не писах докато глюпавият рейтинг не отпадна . Тогава основното мнение за форума си беше че е "детски" на база три четвърти от пишещите в него борещи се основно за рейтинг който да ги представи като по-по-най ! Болшинството от пишещите по темата и идея си нямат през какви вариации премина форума през годините за да може сега да е на това ниво :idea: Теми като тая винаги е имало и ще има но това което ме радва е че са все по-рядко ! Много хора сме и не може да се ойдиса на всички . По-горе Косьо е споменал че сме свободен интернет форум а за образите в частност които споменава Любо в последният си пост обикновенно има кой да се погрижи за тях веднага след като проличи какви са и що са та мисля че коментарите в случаят са излишни . Който трябва си върши работата като никой все пак не е длъжен да бъде пазач на някой и да живее нонстоп в нета та да не би случайно от някъде да изкокне нещо нередно :idea: Лично мнение е че риболова в частност любителският като хоби е за разтоварване а не за натоварване ! В тоя ред мисли ми е през онуй нещо кой от колко време риболовства , как риболовства ( стига да е законно ) , колко и какви риби е хванал ! То за това сметам хобито си е хоби да доставя удоволствие на практикуващият го па от кога и как се тая !!! Пичове , а малце взаимно уважение на база колега , а :roll:

пп - Любе , не влагай толкоз нерви , нема сми :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”