Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

:)(:
до шатрата със сервитьорка :)
Ако кихнеш 200 Евро може да уредим и сом да хванеш, трябва само да пазарим Жоро да хване един и един водолаз после да ти го закачи на куката от долу та да стане работата :)

Шегувам се ама от брега трябва да си голям късметлия, а къв и ще майстор да си :)

Все пак успех !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Драги ми Мичеле...тук ама доста време си пишехме без никакви проблеми...питаше се...отговаряше се...итн....всичко си бе супер...докато се появи една БРИДЖИТ БАРДО да се разреве като чакал от яд ! И ти след нея ма в миг забележи се появи....а как хубавко си те нямаше...четеш и се учиш нали ? ....няма лошо....ма като те учат не си плюй даскала, че ставаш нагъл смешник...

е тва е...мисля ме разбра ??? а дали даскала лови лакатници ??? ...хеехехе...ами ако тия на снимките за теб са такива....пожелавам ти да си хванеш поне един в живота...

да не би шараните само от 10кг нагоре да се ловят а ????

или тука стана като приказката за сламката и гредата в окото ?

четеш викаш а ? .... и от кого какво научи ??? :lol: :lol: :lol: :lol: като се върнеш назад и май не сме много тия...знаещите а ?

друг е въпроса викаш дали четеш книгата па от яд не драскаш с химикалката името на автора и а ? ...знам знам :lol: :lol: :lol: не ми отговаряй...

а за извинението ли попита....знаеш че в миг ще го направя !!! само да се убедя ? колкото до това трябва ли да пишат и редно ли е от едно IP мноо хора....отговора е НЕ !!! и си има начин да не е така...навсякъде се предоставя услугата реално IP...просто отиваш след като си с БАН при доставчика си и му го искаш...а ако не може да ти го даде понеже е скапан Ланаджия и тъни здраво ли ...ами на пазара за Интернет, конкуренцията е жестока...смени си го бре...иди при този кой то ти дава услугата...така оня леко по леко сам ще се принуди да си опрай мрежата...простичко е :lol:

ей хитрецоо не поправям мнения...и не трия...докато аз пишех и ДОПЪЛВАХ....ти го написа.....с едни гърди преди мен...виж часа...и затова ти даде че е редактрано мнението ...не ми хитрей на дребно !
Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Емиле...темата е : ИВАЙЛОВГРАД ...а раздела в който пишем е РИБОЛОВ С КЛЬОНК ....това не знам как кореспондира с ловенето от брега ???

но за целта питай учителя КОЦЕВ...(и той идва при нас апропо) и го поздрави ЛОДИ от мое име...нали не се съмняваш че се познаваме от години лично ?

относно...голям сом от брега...става ...но технологията е друга и упоритоста ти трябва да е още по голяма и от моята...а вярвай тя е огромна !

може би април.....сега е доста късничко за тоя начин :lol: :lol: :lol: учителя Коцев забравил ли е да го каже ???

хахахаха....е вече знаеш ! така че първо найстина трябва да научиш животеца на тая рибка за да я гониш като ловен обект ?

за това е и майсторската школа де....затова е и майсторска, иначе и Мичела щеше да е :lol: :lol: :lol: ма не е !

ако от нета се ставаше рибар.....ехееееееее.....не се става...тук се допълват някой нещица само в знанията...някой моменти се уточняват...но да подхванеш обучение тук все едно да ти кажа да си купиш РИБОЛОВНАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ на Мир Богоев да се учиш от нея и да ти кажа че той е рибар ???

ако тя и БНТ предаването се обединят ще стане страхотна детска школа...нищо повече от това !!!

а идеята ти за лична сервитьорка е супер....аз пък ползвам стажантки и то успешно... :lol: :lol: :lol:

твоето искане за улов на сом е като искане от мен за змиорка в същия язовир ??? знам къде ги има...знам на какво ядат...ма все ми бягат...а хора са ги ловили...включително тоя юли една 1.50м дълга

знаеш ли...дотук имам над 30 лични от колеги ...да не обръщам внимание на простаците който ме дразнят...и хич да не ми пука ? чудя се дали да не ги кача да се видят тук 2ма 3ма какво мислят за тях останалите....но само се чудя....знам че акъл и от това да видят няма да им дойде ?

ти като човек с шатра на какво становище си ?
да спра да пиша и да си стане лаишка работата или да си понаписвам нещичко ???

или както казва Мичел не е задължително да пишем....правилно...и като не го правим всички какво ще зачетеш МИЧЕЛЕ ??? ще се повъртиш в празен саит и ???
или викаш винаги има някой балък да пише и да те отваря а ти изодзад да му го ръгаш сладичко

чист ПАРАЗИТ си да знаеш...това не е обида а определение !
и се позамисли прав ли съм ?

Паразитите са консуматори...нещо като вид пиявица от тях полза няма...никаква...само обезкървяване !!!

май е време сайта да стане платен :lol: :lol: :lol: и всичко да се саморегулира...после си чети на воля :lol: :lol: :lol:
ама таксата да е по дебеличка...или сомския да се затвори с код !

та да видим как ще влизаш из него ? да си остане само за посветените(аз не случайно го и отделих като раздел)...и като станеш "ако" и ти някога такъв ще задаваш ли глупави въпроси Корене ???
VGS написа:трябва само да пазарим Жоро да хване един и един водолаз после да ти го закачи на куката от долу та да стане работата

имаме ги колега...цялата Старозагорска бригада са при мен !!! :lol: :lol: :lol: сега изучаваме поведението на сома при кльонкане във визуален аспект...наблюдавано от... :shock: водолази !!!

но това ни Корен ни Мичел го знаят...нито биха си направи труда да се занимават с това...

и някой ден като понапиша резултати от изследването и пак ще има: олелееееееее тоя се надува...

не Мичеле не се....просто знанията са ми в повечко, а незнанието ти те прави да се чувстваш като глупак и в небрано лозе !

АМИН ай със здраве от мене :wink:
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

3

Мнение от EmilAlexov »

Жоре нали знаеш че ако почнеш да учиш нещо се започва от А-то и Б-то.Та така и аз.Още съм на урок 1.Достатъчно съм упорит че да хвана и от брега.Може да е и след 5 години,да тежи 0.5кг. ама ще хвана.Тъкмо ще имам време за теорията.Относно риболова на сом с ъс кльонк е това е вече занаят,наука.А ти сигурно знаеш че занаят не се учи а се краде.Е това мисля да направя и аз .Ще ходя ,ще гледам, ако трябва записки ще си водя ама ще го хвана начина със кльонка.Но това е вече урок номер 2.Благодаря за предложението което си пратил на ЛС.Естествено че ще се възползвам.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Emile....чест и почитания към всички който найстина искат да се научат...но към хора който са тук само за дразги а не са пипали кльонка а дават съвети....

майната им на тия...ще ги гоня като империалист...до откат !

тук работа нямат....

който е пожелал до ден днешен да го науча и да му помогна...съм го направил и на никого не съм отказал...!!!

но за мерзавците.....олееелеееее..... :twisted:

и още нещо Емо...не съм почнал от сом !!! ...това е естествения завършък на майсторското ми свидетелство в риболова...минал съм през всичко що плува

1.5 години Петьо не ми даде да барна кльонка в лодката....само съм гледкал и съм се учил.....извода за теб ? :shock:

и като поне някой като Коренчето да ми дава акъл...или наставления като Мичелчето....който апропо е всичко друго но не и рибар...чак ми иде да се захапя за задника от яд :twisted:

три месеца в годината отделям само на сома !!! еври дей..еври наит ! и вярвай ми не за да ям сомове....а от страст....чакам си един определен сом....след това се пенсионирам с кеф и предавам щафетката

въпроса е на кого ???

а дотогава...е ш'ми дишат праха мноо яко :idea:

ай със здраве чада мой...Господ да поживи кльонковете ви и да даде сила на волята ви в тоя риболов :!: АМИН
Mitchell
новобранец
новобранец

Мнение от Mitchell »

Не съм изчезвал, не съм се появявал, камо ли пък "миг след еди-кой-си". Въпросният coren пише тук от доста време, а не от вчера. А аз пуснах коментара онзи ден, защото бе пределно ясно, че визираш мен в няколкото реда, и то без да имаш каквато и да е обективна причина, а защото просто така ти е скимнало.

Чета с интерес писаното за риболова на кльонк така, както чета статии на астрономическа тематика, примерно. Иначе казано – целта ми не е да се уча от това, което пишеш, защото ще практикувам риболов на кльонк (ако съм искал, досега да съм започнал), а единствено от интерес и любопитство към тоя начин на риболов. Съответно, изобщо не те приемам за учител, а само като човек често практикуващ тоя риболов и споделящ мненията си по неговите аспекти. Толкова. Цялото това превъзнасяне на собствената ти личност, всички дивни простотии за даскала, плюенето по неговото име, ръгането на тоя и оня и пр., дето изписа, са несъстоятелни. Можеш ли да го асимилираш или пак ще изповръщаш една купчина простотии и обиди по мой адрес?

Това, че разбираш от риболов на кльонк и това, че отношението ти е в повечето случаи надменно, високомерно и обидно за останалите, са двете страни на една и съща монета – участието ти във форума. Така, както прави впечатление едното, така бие на очи и другото. Съветваш да се правим, че не виждаме ли? Лоша стратегия...
Гледам, някои хора "пишман" станаха, че са ти задали конкретен въпрос, който явно не ти се нрави. Вместо конкретен отговор по него, са принудени да изчетат цял ферман едноредови абзаци с жалки опити за ирония и хвалене. Пресният пример е в тази тема – няколко човека се интересуват с какви размери са тия прословути 68 сома, а отговорите (в които личи колко си засегнат от толкова обикновен въпрос) са тирада от патетични самохвалебствени слова за зарибявания, за школи, за галерии и посещения, за "кой съм аз" и някъде там, съвсем между другото е бутнато нещо по темата.

Май много навътре прие въпроса с писането само и единствено от реално IP. Това не може да е задължително и практически – по ред причини, и на базата на ред ситуации – е неизпълнимо. Би довело до отлив на потребители, които по една или друга причина няма да могат да ползват форума. А той затова е форум – за да може да се ползва от всеки, който пожелае, а не да отговаря на прищевките на единици. Сега пък чета новодобавени редове за плащане, за разрешен само за определени лица форум, "да си останел само за просветените" и други подобни брътвежи. Леле, мале... :shock: :shock: Казах ти да се успокоиш и да си пишеш по темите за сомовете – нито те закачам, нито искам нещо от теб. Ако съм ти като трън в очите – вината не е у мен. И, наставления от мен няма никъде във форума, само в съзнанието ти. Източникът на дрязгите, за които все си намираш кого да обвиниш, е държането ти – колкото и да не искаш да го приемеш.

Не можеш да задължаваш нито мен, нито който и да е от регистрираните тук да прави каквото и да било. След като спазвам правилата, в правото съм си да влизам където пожелая, да пиша където, когато и по колкото реша. Прищевките си можеш да ги сложиш под мишница и да си ги носиш у вас.

Изобщо пък не ми се говори за изразните средства и епитетчетата, които с такава лекота ползваш и с които определяш абсолютно непознати за теб хора с повод и без повод. Ще ти напомня само, че това е характерно за простаците, сещай се...

В този ред на мисли, интересно ми е кога и дали изобщо модераторът ще спази това, което сам е написал с червено и сложил най-отгоре, а именно, че неспазващи добрия тон, заядливи и обидни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Другояче казано – в тази тема вече му е създадена доста работа, и то не от някой друг, а от приятелят му Жоро.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Насочете енергията си в друга посока колеги , така я хабите безмислено , и всички ние нямаме никаква полза от това :cry: :cry: :cry: , а за личните спорове има ЛС :cry: , дайте нещо по темата :!: , тоя язовир живо ме интересува :?:
На платено не одим !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Mitchell написа:Чета с интерес писаното за риболова на кльонк така, както чета статии на астрономическа тематика, примерно. Иначе казано – целта ми не е да се уча от това, което пишеш, защото ще практикувам риболов на кльонк (ако съм искал, досега да съм започнал), а единствено от интерес и любопитство към тоя начин на риболов. Съответно, изобщо не те приемам за учител
като няма да ползваш тоя риболов....апропо както и всеки друг за какво си тук ??? да си убиваш времето ли ? става...ма не с моя опит и знания, е затова ще заключим тоя вид риболов...

със същия успех си намери някой в риболов на "симеончета" - "щипоци" и си комуникирай с него !!! Не изпитвам нужда да ме четеш ти...това което зснам го пиша за колеги който искат да допълнят знанията си !!!

то е нещо като служебно-сервизна информация само за технически лица от сервиза....

.........а ти не си !!!!
Mitchell написа:...са тирада от патетични самохвалебствени слова за зарибявания, за школи, за галерии и посещения, за "кой съм аз" и някъде там, съвсем между другото е бутнато нещо по темата.
те не са тирада е моя ГОРДОСТ ...не ти, а аз съм го постигнал и се гордея с това...а на теб ти остава само да злобееш !!!

нещо мноо се притесни от сверката на IP посещенията ? Що така ? Отлив щяло да има....хехехехе.....щооооо ? Щото ще падне възможноста за злоупотреба и няма да е интересно на такива като теб сейрджий ли ???

ами...майната ви !

ползата ни от вас е никаква за да ви лансираме с нещо !!!

............................................................................................................

Сампоооо само преди 2 мнения имаш пълно инфо за язовира !!!

и ще допълня като инфо че водата продължава падането си всеки ден...и то мощно спадане....за тези който знаят ще кажа че водата е на 40м пред върбите при мен :shock: :shock: :shock:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Нед Авг 27, 2006 6:44 pm, променено общо 1 път.
Veronika

Мнение от Veronika »

Корен и Mitchell. Като съвсем случайно попаднала на темата в която вие двамата изглеждате и смешни и жалки и какви ли още не в отрицателен смисъл, искам да ви попитам защо в галериите ви няма нито една снимка???????
Къде са рибите които сте ловили да ги видим по-големи ли са от на Анатемосания? Така аз и другите оставаме с впечатление че регистрациите ви тук са направени единствено с цел да се заяждате с него. Освен това бихте ли обяснили от къде знаете толкова много за професионалния живот на Анатемосания? Да не би да сте му конкуренция?
Не се сърдете за въпросите, но ги задавам защото съм останала с тези впечатления за вас и ви моля за обяснение.

Това е форум за рибари а мисля че вие не сте такива и нямате място тук.
Mitchell
новобранец
новобранец

Мнение от Mitchell »

Г-н Гоцов, по другите моменти, дето са във Ваш ущърб, коментар няма ли да има? Или то е щото не Ви изнася?
Понеже да се говори с Вас е също толкова успешно, колкото и ако го правя със стената, ще съм по-кратък.

Аз с Вас не желая да комуникирам и не го правя по моя инициатива . Както по-горе споменах, чета форума и може би близо година с Вас и думичка не съм разменил. Изводите трудни ли са Ви?
Започнах пак да пиша, защото ме замесвате където и както Ви скимне.
Никъде не злобея, никъде не Ви обиждам, както е видно и никъде не Ви оспорвам уловите. Ако е обратното - очаквам да видя къде съм сторил това!?

За IP-тата още по-горе казах, че вече с нетърпение очаквам публично извинението Ви, след което моето включване тук спира. Не съм го казал напразно. ;) А отливът ще дойде от това, че все още има достатъчно хора, които не могат да разполагат с такова IP вкъщи заради типа мрежа или пък на работа, където цялата фирма може да е с нереални IP-та, "криещи" се под едно реално. Кой сте Вие, че ще забранявате на тези евентуални желаещи потребители да влизат тук?! О, да, забравих, Вие сте чувстващия се като тартор тук - този, с когото трябва всички да се съобразяват, но той - с никого. :idea:

Към Вероника - във всичко, написано от мен досега, намирате ли някъде нещо оспорващо постиженията на г-н Гоцов? Ако имах за цел да се заяждам с него, щях да пиша и да го правя постоянно. Но не го правя, защото нямам причина. Както споменах, не пишех изобщо - тази тема е на повече от два месеца и половина, има куп спорове в нея, но никъде не участвам аз - до момента когато г-н Гоцов си позволи да ме намеси в поредните глупости тук с негово участие. Съвсем просто е - ако не беше ме замесил и обвинил, и аз нямаше да се обаждам. :)

Не се сърдя на въпросите. Само че това за професионалния живот на г-н Гоцов не го разбрах. По никакъв начин този аспект не ме вълнува, не го коментирам, няма и никакъв реален вариант да съм му конкуренция.

Г-н Гоцов, имам едно предложение, щото и аз не желая да развалям хубавата тема, както и настроението си с Вас. Спираме да дисутираме по въпроса. Когато проверите и разберете, че не сте бил прав в написаното за мен по-горе и ми се извините, считам въпроса за приключен. Просто е, нали? :)
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

имаш думата ми.... :idea: знаеш че съм коректен...дори и с...некоректните!

а за IP....лвсно е бе джанам....който иска си намира начина...мрежа с реални IP итн...и кой ти е казал че е полезно от служебен нет който се плаща от някой като мен да крадеш ???

купи си във вас и ползвай.... :twisted:

така ще съм полезен и на икономиката...създават се повечко потребители мисля ? :wink:

или ти си от...а ? :lol: :lol: :lol: нали беше мноо съвестен ?
Mitchell написа:Г-н Гоцов, аз с Вас не желая да комуникирам и не го правя по моя инициатива
...не бе..по моя е ! хахахха :lol: :lol: :lol:
бе ш'си кажеш ти кой те кара ма време си трябва :idea:

:wink: :idea: :wink: :idea: :twisted: :twisted: :twisted:
Mitchell написа:Г-н Гоцов, по другите моменти, дето са във Ваш ущърб, коментар няма ли да има?
къв ущърб бре....давам си знанията а ти ? на харизан кон зъбите гледаш !!! :twisted: :twisted: :twisted: я се позасрами а ?

е заради това...тоя раздел..под ключ !!!

искаше да видиш сомчетата....щото въпроси ми били задавали...качих ти фото..любувай се ! въпреки че както ти каза...това е форум и ако...пак ти го наблягам...ако...ако...искам ще качвам и отговарям на тъпаци заяждащи се за размерите...

ай сега иди и ги виж....и като си хванеш такива си ги пускай Бриджитке... :lol: :lol: :lol:

аз също спирам до тук...смятам че разбра за кво иде реч....опровергах думите за бебенца на всезнайковците...качих ти фотоси...разбра и защо се заяждат нали ???....

както каза...простичко е...щото не могат да си хванат !!! и се дразнят :lol:

а спирам и за друго...отивам да ги направя 80бр та да се цапнат от към врата от яд ! баш ме брига да знаеш !!! и филм ще направя да се пукнат хептем...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове не се карайте за глупости, ей......... :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

няма бре..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ОООООО Батка къде си бре.......... :!: :idea: :!: 8)
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

София....купувах воблери разни...кой за симеонче...кой за щипок...абе може и за виюн някой да стане ??? :lol: :lol: :lol:

и отивам да се уча да ловя рибки както каза Пън

ти от коя рибка ще ми препоръчаш да почна?

мисля да натисна поповите лъжички

:shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”