Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Бургас, Поморие и околията - къде?
Модератор: sapuna
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Бургас, Поморие и околията - къде?
Първо моля за извинение, ако вече има подобна тема и инфо - поогледах първите две страници от раздела, но не открих това което ме интересува. Отскоро съм "...и рибарче" освен кучкарче, въпреки че докато живях в Сф се бях запалила, но нямах много възможности да ходя по язовири... Обаче сега крастата яко ме е хванала и тъй като съм абсолютен лаик в рибарската география си търся жокери
Препоръчайте ми подходящи местенца в района, където мога не само да къпя оловото, а и да извадя нещо от водата (трева, раци и стари дрехи не се приемат
) Тъй като приятелят ми предпочита морския риболов ще съм благодарна ако подскажете някои "солени" дестинации, но аз ще се зарадвам и на "сладки" гьолчета в района
И ако може обяснете като на блондинка къде точно се намират "обектите", че наистина съм зле с географията (добре, че имам чичко Гугъл
) Благодаря предварително за помощта и ако се видим бирата е от мен 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Re: Бургас, Поморие и околията - къде?
Твоето място е Ясна Поляна!Да бега звера наволя
За Поморие-само дребни попчета на кея 

- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Да, на кея няма никой - дори грацата изчезна
На Жезъла вадят от време на време едни странни огромни животни, но на тях мога само да се радвам (нямаме необходимото оборудване... засега
) Преди няколко месеца в Несебър на пристанището си струваше да повиси човек, но с паркирането не знам как е сега (а мразя паяцииии
) Онзи ден отскочихме до Оризаре (или Порой - не съм сигурна как се казва язовира), но само погледахме че се бяхме подготвили за море и се върнахме в Ахелой (а там само барбуни - то май навсякъде само те останаха). Иначе пак в Ахелой хванах (да се изфукам) няколко платерини, но пък ми се ще да проуча още дестинации - нещо заняма риба напоследък и доскучава, та само местим насам-натам
Та благодаря за идеята - не че знам къде е Ясна поляна, но сега ще видя на картата и включвам на режим убеждаване за почивните дни
Очаквам още предложения 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
- YordanDanev
- сериозен играч
Яз.Порой е мястото за вас, лесно достъпен е от всички страни и е близка дестинация. Можете да ловите на плувка и дъно предимно таранки и червеноперки