Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Пясъчник с Бачо
- gorkata_petrov
- разбира нещата
На Пясъчник с Бачо
Имахме уговорка с IDA да посетим язовир Душанци, за да ловим платика.С нетърпение очаквах определения ден.Най-после той дойде.Бачо , заедно с още един наш съфорумник- Сава 1968, заминаха на 17 - в петък -да завардят капии. Аз трябваше да се присъединя към тях в събота след обед.Да , ама не.Като отишли на язовира ,що да видят.Нивото на водоема , страшно високо и повечето места за риболов заляти.Останалите - заети.Обадиха ми се по телефона,че отиват на Пясъка и там ще ме чакат.Речено -сторено.В събота и аз отпраших натам.Имаше малко проблеми , докато ги намеря , но няма а ви занимавам с тях
.Като отидох, Бачо ловеше на фидер и им разказваше играта.Савата се справяше отлично с директния.Аз разпънах щекатаи се представих подобаващо.Ловяха се предимно каракуди, малко по-големи от шамар.За разнообразие излизаше едра червеноперка и по някое маломерно шаранче.Аз захранвах с Джаксън платика, сух ароматизатор карамел на МВДЕ, коноп на МВДЕ,и сладка царевица.Дохранван с пелети на Сенсас, бял червей, царевица и жито.Бачо захранваха с Мундиал, но добавките им не ги знам. Уловихме доста голямо количество риби.За съжаление по-голямата част от снимките ги прави ИДА с неговия апарат .Има някакъв проблем и не мога да ги кача в интернет.За това ето само моите

Вечерта седнахме на ракийка и сладка приказка.Имаше и скаричка

Наздраве на всички колеги от форума На риба.

На другия ден риболова беше доста тегав.Водата на язовира пада. Докато бяхме там падна с около 30 сантиметра във вертикала.Това е от мен.Савката , ако иска може да добави нещо.Айде , другия път - повече.

Вечерта седнахме на ракийка и сладка приказка.Имаше и скаричка

Наздраве на всички колеги от форума На риба.

На другия ден риболова беше доста тегав.Водата на язовира пада. Докато бяхме там падна с около 30 сантиметра във вертикала.Това е от мен.Савката , ако иска може да добави нещо.Айде , другия път - повече.

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: На Пясъчник с Бачо
Въпреки , че беше уникално голям дразнител в някои случаи , сега ми е някак странно без него...
Май ми липсва...
Браво за излета

Май ми липсва...

Браво за излета

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хапка, пийка и риба - к'во му трябва повече на човек! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- gorkata_petrov
- разбира нещата
На язовира не беше такъвНиколай Неделков написа:Въпреки , че беше уникално голям дразнител в някои случаи , сега ми е някак странно без него...![]()
Май ми липсва...![]()
Браво за излета

-
- ще става разбирач
Браво Жоре
Весела компания сте били,а и риби сте хванали,какво повече може да се желае от един излет 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Говори с който трябва да го махат вече тоя баннНиколай Неделков написа:Май ми липсва...

нямам живарник
-
- разбира нещата
IDA е колега,на който репортажите винаги са били супер изчерпателни и показателни!Предлагам да направим нещо като подписка,за да го върнем във форума?!
Аз съм първи За
!
Аз съм първи За

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Ето и още малко снимки

Сутринта Бачо хвана една малка бяла риба , която бе върната обратно във водата.

ето и крайните резултати

Сутринта Бачо хвана една малка бяла риба , която бе върната обратно във водата.
ето и крайните резултати
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм вториmario67 написа:IDA е колега,на който репортажите винаги са били супер изчерпателни и показателни!Предлагам да направим нещо като подписка,за да го върнем във форума?!
Аз съм първи За!

нямам живарник
Хубав риболов сте си спретнали.Още повече щом компанията е на ниво
П.П.
Всеки си има и лоши и хубави черти.Трябва заедно да се стремим лошите да не излизат наяве 

П.П.
Въртеше ми се из главата и на мен нещо подобно.Сигурен съм,че и Ицо(butnik) няма да има нещо против макар да се караха честоmario67 написа:IDA е колега,на който репортажите винаги са били супер изчерпателни и показателни!Предлагам да направим нещо като подписка,за да го върнем във форума?!
Аз съм първи За!

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Браво на групата ,не съм се и съмнявал , че ще си изкарате приказно. Другият път съм с вас. Оризари ни зове - да покараме водни ски
П.п Ако ще има подписка за градския и аз ще дам едно "за".

П.п Ако ще има подписка за градския и аз ще дам едно "за".

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Защо ме намесвате,аз съм г-н Никой във форума.Отказах се от всякакви привелегии,нали това искахте,Бачо е енциклопедия,но само като е трезвен.Добър излет!
Сигурен съм,че и Ицо(butnik) няма да има нещо против макар да се караха често
Всеки си има и лоши и хубави черти.Трябва заедно да се стремим лошите да не излизат наяве
Сигурен съм,че и Ицо(butnik) няма да има нещо против макар да се караха често

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
И мен ме е яд за IDA и бих желал да чета постовете му , ама... за съжаление Форума си е ЧАСТЕН, а не НАРОДЕН, и собствениците му ще кажат, че "който се е хванал на хорото", би трябвало да го знае още с регистрацията си във Форума, и си мисля, че референдум сигурно няма да има-макар да е ясен какъв ще е избора на "народа"...иначе- поздравления на групата за купона и за добре спретнатия излет!! Наслука !hristotihov написа:Говори с който трябва да го махат вече тоя баннНиколай Неделков написа:Май ми липсва...
Браво ,добър излет и мн.поздрави на Бачо