Информация за язовир Брестак и Цонево на "чудните скали

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

emil.andreev
новобранец
новобранец

Информация за язовир Брестак и Цонево на "чудните скали

Мнение от emil.andreev »

Какво ще кажете за яз Брестак? Мисля, че така се казваше и мисля че е около вълчи дол.. А цонево на чудните скали? Сом?
emil.andreev
новобранец
новобранец

Мнение от emil.andreev »

"Дренов дол" а този язовир да ви говори нещо? Дайте инфо.. намира се около село РУен
Аватар
кефалчо
новобранец
новобранец

Мнение от кефалчо »

Ако искаш сомове ела на язовир Иваиловград.Но си вземи лодка и кльонка заштото от брега не пипа.

П.П-Има сомове по 300кг.На един водолаз му побеля коста като влезе да проверява здравината на язовирната стена. :shock:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

кефалчо написа:П.П-Има сомове по 300кг.На един водолаз му побеля коста като влезе да проверява здравината на язовирната стена. :shock:
ШИ МЪ СКЪСЪТИ ОТ СМЕХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

А доколкото цонево...по некое малко сомче и по некое големо сомче което винаги къса така казват колегите.

За малките сомчета съм проверил ама големите...незнам!

НАСЛУКА !

И аз скоро ще ходя да ги търся !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
emil.andreev
новобранец
новобранец

Мнение от emil.andreev »

това с побелелите коси съм го Чувал и за cонево:) На cонево последния път хванах 30см сомЧе и умря докато му вадих куката..
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Това с побелелите коси съм го чувал на всеки язовир.........................разкази от местния фолклор
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

кефалчо написа:Ако искаш сомове ела на язовир Иваиловград.Но си вземи лодка и кльонка заштото от брега не пипа.

П.П-Има сомове по 300кг.На един водолаз му побеля коста като влезе да проверява здравината на язовирната стена. :shock:
Еиии мойта коса и тя зе да белее тук там,ма сигурно е от водата на Ивайловград , кат се къпем.. :lol: Иначе многу ма заинтригува с тоз сом къмто 300 кила... :roll: Ши зема да си преправям кльонкаджийската въдица че знае ли се.... :lol:
Я елате рибенца при батко...
emil.andreev
новобранец
новобранец

Мнение от emil.andreev »

Не се отклонявайте от темата водолази:) чудните скали?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Нали ти казах емо (ако мога да те наричам така) че сяка вечер общо взето се хващат сомове това ми е информацията обиновено кълват дрените до 3кг но нали знаеш че както си кълват до 3 кила може да дойде и 30килограмовия все пак неможеш да подбираш каква риба ще ти клъвне ! :wink:

Барут и аз съм ги чувал тия митове и легенди за побелелите коси за всеки язовир и всеки се кълне че е верно за неговия язовир :twisted: абе направо ще се скъсам от смех :lol:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”